הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בגב התחתון

• פותח/ת השרשור Alonso
  • פורסם בתאריך

Alonso

משתמש מתחיל
22
3
נק' מוניטין:
3
22
3
שלום,
אחרי שאני עומד או יושב זמן מה, אני מרגיש אי-נעימות בגב התחתון. אני עושה SS כבר חודש וחצי ובזמן התרגילים (גם סקוואט ודדליפט) אני מרגיש את הגב אבל לא יותר מדי. יחד עם זאת, שמתי לב שהישבן שלי בולט קצת החוצה. היה לי את הכאב הזה לפני שהתחלתי להתאמן, אבל אולי זה קצת החמיר אחרי שהתחלתי. דרך אגב, אני חושב שאולי ההחמרה במצב נובעת מזה שאני מוציא את הישבן יותר מדי בירידה בסקוואטים. אבל בלי קשר, הכאב הזה היה לפני שהתחלתי להתאמן. עצות כלשהן לשיפור המצב?

קודם כל בסקוואט ובדד ליפט יש לך את החגורה שמורידה עומס מהגב זה שלב ראשון
בשלב השני עם אתה מבצע מסור על משקולת חופשי על ספסל בשיפוע חיובי הייתי ממליץ לך להפסיק עם זה העומס על הגב התחתון בתרגיל הזה הוא רציי מה שהרבה אנשים לא יודעים
שלב אחרון זה פשוט ללכת לפיזטורפיסט

• פותח/ת השרשור
קודם כל בסקוואט ובדד ליפט יש לך את החגורה שמורידה עומס מהגב זה שלב ראשון
בשלב השני עם אתה מבצע מסור על משקולת חופשי על ספסל בשיפוע חיובי הייתי ממליץ לך להפסיק עם זה העומס על הגב התחתון בתרגיל הזה הוא רציי מה שהרבה אנשים לא יודעים
שלב אחרון זה פשוט ללכת לפיזטורפיסט
אני לא עושה שום דבר על שיפוע חיובי. אני אתקן את הקטע הזה בסקוואט, אבל אני לא חושב שזה מושפע מזה, כי היה לי את הכאב כבר לפני זה וזה מציק.

• פותח/ת השרשור
אני בתור מתאמן קבוע פוגש פיזוטרפיסט פעם בחודש וחצי חודשיים לדעתי זה חובה. משחרר אותך לגמריי
כנראה שאלך גם לפיזיותרפיסט, אבל אני מפחד שהם בדיוק כמו הרבה מהרופאים ופשוט יגידו לי שלהרים משקולות זה לא בריא.

לדעתי יש אפשרות שקיימת בעיה טכנית ולכן כדאי שתעלה סרטון טכניקה לביקורת.

למתאמן מתחיל שעובד עם משקלים קלים באופן יחסי לא הייתי ממליץ לעבוד עם חגורה ואני לא רואה בעיה בביצוע מסור וכו'.

אפשרות שניה ובהחלט מאד אפשרית ששרירי הליבה שלך(מה שנקרא CORE) פשוט חלשים ולכן אתה מרגיש מיחושים באזור.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש אפשרות שקיימת בעיה טכנית ולכן כדאי שתעלה סרטון טכניקה לביקורת.

למתאמן מתחיל שעובד עם משקלים קלים באופן יחסי לא הייתי ממליץ לעבוד עם חגורה ואני לא רואה בעיה בביצוע מסור וכו'.

אפשרות שניה ובהחלט מאד אפשרית ששרירי הליבה שלך(מה שנקרא CORE) פשוט חלשים ולכן אתה מרגיש מיחושים באזור.
בהזדמנות הבאה כנראה שאעלה סרטון, אולי יש לי butt wink או שאני עושה good morning, קשה לי לשפוט כי אני לא יכול לראות את עצמי מבצע את התרגיל. אבל לגבי שרירי הליבה, לפי מה שהבנתי זה שרק חלק מהשרירים חלשים ואז נוצר חוסר איזון ביניהם, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית