הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שמן אוליאט

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך
שאלה קטנה,
אטיל אוליאט ניראה נוזלי יותר מזרעי ענבים או פשטן?
הוא יותר נוזלי כן כמו מים , בהיר צהבהב , יש אנשים שרגישים לשמן הזה והוא די בעייתי . הוא שמן ממיס זאת אומרת שאם מייצרים עם השמן הזה פלוס עם עוד ממיסים אז יוצא מצב שהחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה והמקום חם , אני לא אומר שכולם רגישים אליו אבל הרוב כן .
שימוש בשמן הזה באנדרגראונד הוא בעייתי , מי שמתעסק איתו חייב להיות זהיר עם שילוב של ממיסים כמו שציינתי , אני גולש כאן לכיוון קצת אפל אבל סתם ציירתי לך בגדול מה קורה אם נפלתם על חומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא יותר נוזלי כן כמו מים , בהיר צהבהב , יש אנשים שרגישים לשמן הזה והוא די בעייתי . הוא שמן ממיס זאת אומרת שאם מייצרים עם השמן הזה פלוס עם עוד ממיסים אז יוצא מצב שהחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה והמקום חם , אני לא אומר שכולם רגישים אליו אבל הרוב כן .
שימוש בשמן הזה באנדרגראונד הוא בעייתי , מי שמתעסק איתו חייב להיות זהיר עם שילוב של ממיסים כמו שציינתי , אני גולש כאן לכיוון קצת אפל אבל סתם ציירתי לכם בגדול מה קורה אם נפלתם לחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה
הגוש והחום אמורים לעבור? או להפסיק שימוש בחומר במקרה שמופיע...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית