עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא יותר נוזלי כן כמו מים , בהיר צהבהב , יש אנשים שרגישים לשמן הזה והוא די בעייתי . הוא שמן ממיס זאת אומרת שאם מייצרים עם השמן הזה פלוס עם עוד ממיסים אז יוצא מצב שהחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה והמקום חם , אני לא אומר שכולם רגישים אליו אבל הרוב כן .שאלה קטנה,
אטיל אוליאט ניראה נוזלי יותר מזרעי ענבים או פשטן?
הגוש והחום אמורים לעבור? או להפסיק שימוש בחומר במקרה שמופיע...?הוא יותר נוזלי כן כמו מים , בהיר צהבהב , יש אנשים שרגישים לשמן הזה והוא די בעייתי . הוא שמן ממיס זאת אומרת שאם מייצרים עם השמן הזה פלוס עם עוד ממיסים אז יוצא מצב שהחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה והמקום חם , אני לא אומר שכולם רגישים אליו אבל הרוב כן .
שימוש בשמן הזה באנדרגראונד הוא בעייתי , מי שמתעסק איתו חייב להיות זהיר עם שילוב של ממיסים כמו שציינתי , אני גולש כאן לכיוון קצת אפל אבל סתם ציירתי לכם בגדול מה קורה אם נפלתם לחומר כואב עם גוש באיזור ההזרקה
אמורים בדרך כל תוך יומיים , השאלה אם אם הכאב נסבל אם לא אז תעבור חברההגוש והחום אמורים לעבור? או להפסיק שימוש בחומר במקרה שמופיע...?
מאה אחוז, תודה ליאוראמורים בדרך כל תוך יומיים , השאלה אם אם הכאב נסבל אם לא אז תעבור חברה