הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני התלבטות על חומר ומינון

• פותח/ת השרשור coral
  • פורסם בתאריך

coral

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
טוב אז סייקל ראשון היה אנטט ל8 שבועות עליתי 8.5 קילו ואז ירדתי 3 הרווחתי 5.5 קילו,
אני על 9.5% שומן מן הסתם אני חטוב ויש לי קוביות אבל אני לא רוצה לאבד אותם בסייקל מסה ,
אני עכשיו שוקל 74.5 ועדין רוצה לגדול עוד כלומר עוד סייקל מסה ,
חשבתי על אנטט+ דקה ארוך אבל הבנתי שזה ישמין לי את כל הפנים ובכללי את הצורה ואני יאבד כל אזכור לחיטוב ...
המליצו לעשות את הדבר הבא
12 שבועות של
סוסטנון 750
ובולדנון 500
כל שבוע ,
מה אתם אומרים ?,,
תודה מראש על העזרה 😃

תשאיר את הטסט על 500 מ״ג לשבוע, לא צריך לירות את כל התחמושת על ההתחלה.
תחליף את הדקה ב- npp זה אותו החומר עם זמן מחצית חיים קצר יותר, הוא יספח פחות מים. קח בחשבון, ישנם תופעות לוואי בדקה לאומת שאר החומרים, החומר נוטה יותר לארומטיזציה, יעלה רמות הפרולקטין ויעלה את הסיכוי לגינו. ארימדקס בסייקל כזה חובה בעייני, דוסטינקס וטמוקסיפן חייב להיות בהיישג יד.
את הטסט האנטט עדיף אולי להחליף בטסט פרופ רק בגלל שהתדירות זריקות של npp גבוהה יותר מאנטט וחבל לחורר את עצמך סתם.

אתה יכול לעשות משהו כזה -

1-8 test prop 150mg eod
1-8 npp 100mg eod
1-8 adex 1mg eod
1-8 hcg 250iu x2

במקרה שתצטרך דוסטינקס

0.25 e5d חצי כדור כל יום חמישי

9-13

Clomid 100/100/50/50
Temoxi 40/40/20/20

טוב אז סייקל ראשון היה אנטט ל8 שבועות עליתי 8.5 קילו ואז ירדתי 3 הרווחתי 5.5 קילו,
אני על 9.5% שומן מן הסתם אני חטוב ויש לי קוביות אבל אני לא רוצה לאבד אותם בסייקל מסה ,
אני עכשיו שוקל 74.5 ועדין רוצה לגדול עוד כלומר עוד סייקל מסה ,
חשבתי על אנטט+ דקה ארוך אבל הבנתי שזה ישמין לי את כל הפנים ובכללי את הצורה ואני יאבד כל אזכור לחיטוב ...
המליצו לעשות את הדבר הבא
12 שבועות של
סוסטנון 750
ובולדנון 500
כל שבוע ,
מה אתם אומרים ?,,
תודה מראש על העזרה 😃
למה שלא תילך על סוסטנון ודקה קצר ?

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע מה זה NPP הבעיות היחידות שלי הם דקה הם :
1.רק מסייקל ראשון של אנטט הגיחו לי פצעים בחזה ובגב בצורה לא קטנה ואני מפחד ממה שדקה יעשה כי לפי מה שהבנתי הוא ימלא אותי בפצעים .
2.אני כן רוצה לגדול מבחינת המסה אבל אני לא רוצה שיהיה לי פנים של חזיר ואחוז שומן של פיל ולםי מה שהבנתי זה מה שהדקה עושה
3.אני לא בטוח מאיפה אני ישיג את התוצאות הטובות יותר משילוב של אנטט+דקה קצר או סוסטנון+דקה קצר או סוסטנון+בולדנון,
אני רואה שבנתיים אף אחד פה לא מתייחס לבולדנון כאופציה בכלל אשמח לדעת למה ?,
ובנוסף אם אפשר טיפה יותר פירוט על ארימדקס ודוסטינקס למקרה שכן אחליט ללכת על דקה קצרה אני נורא מפחד מתופעות הלוואי של הדקה הרבה בגלל שאני לא יודע מה השיטה הנכונה לקחת דקה ,
אשמח אם תשימו לב לכל מה שכתבתי ותענו לי על הכל תודה רבה לכל אחד של עוזר אתם תותחים אחד אחד באמת.

סוס ובולדנון יעלה אותך נקי אם אתה אוכל נקי ומתאמן חזק - מנסיון אישי שלי. אני אחרי סייקל כזה של 14 שבועות...

סייקל הבא אני הולך על דקה בטוח - מסיבה פשוטה- אני אוהב להתאמן כבד. קח בחשבון שמה שאתה מתאר כחסרון כמו נוזלים ושאר תופעות לוואי יכול להוות כיתרון. הדקה משמן לך יופי את המפרקים ואם תוסיף דיבול... ואז תוכל לעבוד כבד ולגדול יפה. אחר כך הנוזלים ירדו.
רק חולק איתך את נקודת המבט שלי 😃

• פותח/ת השרשור
אני אוכל נקי מאוד ככה אני מצליח לשמור על 9.5 % שומן הבעיה היחידה היא שאני לא אוכל מספיק חחחח ולהתאמן אני גם מתאמן חזק פשוט קשה לי לעלות במשקל גוף

אז אתה צריך לאכול יותר... ואולי טיפה "ללכלך". לשים עין על אחוז השומן ולא להתרגש עם עולים קצת... זה חלק מהעניין. תמצא את הנקודה בא אתה אוכל מספיק בשביל לגדול ולא להשמין. זה ידרוש קצת ניסוי וטעיה. דבר נוסף לזכור, כשאתה מתחיל סייקל אתה אוכל בהתאמה למשקל גוף התחלתי. בשלב מסויים במהלך הסייקל אתה כבר במשקל אחר - דבר שידרוש שינויי בערכים התזונתיים בהתאמה.

אני אוכל נקי מאוד ככה אני מצליח לשמור על 9.5 % שומן הבעיה היחידה היא שאני לא אוכל מספיק חחחח ולהתאמן אני גם מתאמן חזק פשוט קשה לי לעלות במשקל גוף
שמע , אני לוקח טסט פרופ דקה קצר וטרן קצר , מאז שהתחלתי לקחת טרן אני אוכל בכמויות החומר הזה גורם לי לתאבון שבחיים לא היה לי מחומרים אחרים
לאחרונה התחלתי שימוש עם gh כבר שבוע , אני אוכל די הרבה קרוב ל 4,000 קלוריות , ואני שוקל כבר 85 קילו על 1.70 , הא״ש שלי די סביר בערך 11-12

כן אני יודע מה זה NPP הבעיות היחידות שלי הם דקה הם :
1.רק מסייקל ראשון של אנטט הגיחו לי פצעים בחזה ובגב בצורה לא קטנה ואני מפחד ממה שדקה יעשה כי לפי מה שהבנתי הוא ימלא אותי בפצעים .
2.אני כן רוצה לגדול מבחינת המסה אבל אני לא רוצה שיהיה לי פנים של חזיר ואחוז שומן של פיל ולםי מה שהבנתי זה מה שהדקה עושה
3.אני לא בטוח מאיפה אני ישיג את התוצאות הטובות יותר משילוב של אנטט+דקה קצר או סוסטנון+דקה קצר או סוסטנון+בולדנון,
אני רואה שבנתיים אף אחד פה לא מתייחס לבולדנון כאופציה בכלל אשמח לדעת למה ?,
ובנוסף אם אפשר טיפה יותר פירוט על ארימדקס ודוסטינקס למקרה שכן אחליט ללכת על דקה קצרה אני נורא מפחד מתופעות הלוואי של הדקה הרבה בגלל שאני לא יודע מה השיטה הנכונה לקחת דקה ,
אשמח אם תשימו לב לכל מה שכתבתי ותענו לי על הכל תודה רבה לכל אחד של עוזר אתם תותחים אחד אחד באמת.
בולדנון הוא חומר מצויין רק שדורש סייקל ארוך ומינונים די גבוהים שם הוא מצטיין. הוא ייתן מראה די קשה ומבליט.
שילוב של טסט וננדרולון קצרים יכול להיות סייקל די קצר ואיכותי הגם שמדובר בשילוב טוב.
בכל מקרה ארימידקס ישמש לשליטה ברמות האסטרוגן ועל הדרך יוסיף למראה היבש. אני לא יודע אם הוא חובה אבל הרבה ימצאו עצמם מוסיפים אותו בסופו של דבר.
ננדרולון מומר לאסטרוגן הרבה פחות מטסט אבל הוא למעשה פרוגסטרין כשהפעולה שלו על הרצפטור הפרוגסטריני מביאה לעלייה ברמות הפרולקטין. דוסטינקס (קאברגולין) הוא אגוניסט לרצפטור הדופאמין משמש להורדת פרולקטין, למעשה גם רמות gh ו-igf-1 ועל כן תיסוף לחינם אינו רצוי. ייתכן שזו עוד סיבה עקיפה להוסיף ארימידקס, כך למעשה ניתן לדעת יותר טוב שהתגובה היא בוודאות פרוגסטרינית ומעליית פרולקטין ולא לתסף לחינם בדוסטינקס (לחינם לא ממש הגדרה מתאימה שכן הוא גם יקר מאוד).
ארימידקס הוא (AI (Aromatase Inhibitor תפקידו לשתק את האנזים המביא להמרת עודף טסטוסטרון לאסטרוגן. בניגוד לנולבה למשל, SERM שפעולתו מבוצעת ברמת הרצפטור ובריקמות יעודיות (ולכן לא מוריד רמות אסטרוגן ואף להיפך) שימוש ב-AI יביא לירידה ברמות האסטרוגן לעיתים אף בצורה מוגזמת ולא רצוייה ולכן יש להשתמש בו במשנה זהירות.
אין לשלב AI במהלך ה-PCT משום שבשלב זה דווקא נרצה באסטרוגן שבאמצעות המשוב השלילי יהיה הצעד הראשון לייצור הטסט העצמי ולכן נשתמש בהגנת ה-SERM מפעולת האסטרוגן בריקמות היעודיות (כגון ריקמת השד למשל). מאידך לא נרצה להשתמש ב-SERM בזמן סייקל מאחר ואותה פעולה ברמת הרצפטור באופן עלולה לפגוע בייצור של הורמונים אנבוליים כמו IGF-1 ולכן נגביל השימוש רק למקרים חריגים כגון התחלה של ג'ינו עד לשימוש ב-PCT.

• פותח/ת השרשור
בולדנון הוא חומר מצויין רק שדורש סייקל ארוך ומינונים די גבוהים שם הוא מצטיין. הוא ייתן מראה די קשה ומבליט.
שילוב של טסט וננדרולון קצרים יכול להיות סייקל די קצר ואיכותי הגם שמדובר בשילוב טוב.
בכל מקרה ארימידקס ישמש לשליטה ברמות האסטרוגן ועל הדרך יוסיף למראה היבש. אני לא יודע אם הוא חובה אבל הרבה ימצאו עצמם מוסיפים אותו בסופו של דבר.
ננדרולון מומר לאסטרוגן הרבה פחות מטסט אבל הוא למעשה פרוגסטרין כשהפעולה שלו על הרצפטור הפרוגסטריני מביאה לעלייה ברמות הפרולקטין. דוסטינקס (קאברגולין) הוא אגוניסט לרצפטור הדופאמין משמש להורדת פרולקטין, למעשה גם רמות gh ו-igf-1 ועל כן תיסוף לחינם אינו רצוי. ייתכן שזו עוד סיבה עקיפה להוסיף ארימידקס, כך למעשה ניתן לדעת יותר טוב שהתגובה היא בוודאות פרוגסטרינית ומעליית פרולקטין ולא לתסף לחינם בדוסטינקס (לחינם לא ממש הגדרה מתאימה שכן הוא גם יקר מאוד).
ארימידקס הוא (AI (Aromatase Inhibitor תפקידו לשתק את האנזים המביא להמרת עודף טסטוסטרון לאסטרוגן. בניגוד לנולבה למשל, SERM שפעולתו מבוצעת ברמת הרצפטור ובריקמות יעודיות (ולכן לא מוריד רמות אסטרוגן ואף להיפך) שימוש ב-AI יביא לירידה ברמות האסטרוגן לעיתים אף בצורה מוגזמת ולא רצוייה ולכן יש להשתמש בו במשנה זהירות.
אין לשלב AI במהלך ה-PCT משום שבשלב זה דווקא נרצה באסטרוגן שבאמצעות המשוב השלילי יהיה הצעד הראשון לייצור הטסט העצמי ולכן נשתמש בהגנת ה-SERM מפעולת האסטרוגן בריקמות היעודיות (כגון ריקמת השד למשל). מאידך לא נרצה להשתמש ב-SERM בזמן סייקל מאחר ואותה פעולה ברמת הרצפטור באופן עלולה לפגוע בייצור של הורמונים אנבוליים כמו IGF-1 ולכן נגביל השימוש רק למקרים חריגים כגון התחלה של ג'ינו עד לשימוש ב-PCT.
תודה רבה על הפירוט למרות שאני מודה שקשה לי לעקוב אחריך כי חצי מהמילים אני לא מבין חחח,
בכל מקרה אני חושב שאני יקח את הסוסטנון בשילוב עם בולדנון למשך 12 שבועות ,
המינון שהמליצו עליו הוא
750 סוסטנון
500 בולדנון
כל שבוע
אני שוקל 74.5 מטר 1.80 א"ש 9.5% ,
אני יודה לך מאוד אם תמליץ לי על מינון ובנוסף על כל מה שיש להוסיף במהלך הסייקל וב PCT יש לזכור שזה רק סייקל שני ,
לא מפחד לקחת מינונים כאלה רק רוצה לשמוע האם זה אפקטיבי , מומלץ לא יודע בכל מקרה סומך מאוד על הדעה שלך הקפצה , טום מחכה לדעה שלך בבקשה

תודה רבה על הפירוט למרות שאני מודה שקשה לי לעקוב אחריך כי חצי מהמילים אני לא מבין חחח,
בכל מקרה אני חושב שאני יקח את הסוסטנון בשילוב עם בולדנון למשך 12 שבועות ,
המינון שהמליצו עליו הוא
750 סוסטנון
500 בולדנון
כל שבוע
אני שוקל 74.5 מטר 1.80 א"ש 9.5% ,
אני יודה לך מאוד אם תמליץ לי על מינון ובנוסף על כל מה שיש להוסיף במהלך הסייקל וב PCT יש לזכור שזה רק סייקל שני ,
לא מפחד לקחת מינונים כאלה רק רוצה לשמוע האם זה אפקטיבי , מומלץ לא יודע בכל מקרה סומך מאוד על הדעה שלך הקפצה , טום מחכה לדעה שלך בבקשה
המינונים בסדר...
ניתן להוסיף ארימדקס 0.5mg/eod.
PCT:
נולבה: 40-40-20-20 (מתחיל מ-40mg/ed בשבוע הראשון)
כלומיד: 150-100-100-50 (מתחיל מ-150mg/ed בשבוע הראשון).

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר שניתן להוסיף ארמידקס ,
מה זה אומר חייב ? צריך ? ,
מה זה בדיוק והאם זה הכרחי , מצטער על הבורות תודה רבה

כשאתה אומר שניתן להוסיף ארמידקס ,
מה זה אומר חייב ? צריך ? ,
מה זה בדיוק והאם זה הכרחי , מצטער על הבורות תודה רבה
במידה מסויימת ארימידקס ימנע מעודף הטסט בגופך להיות מומר לאסטרוגן וכך יוריד את הסיכון מתופעות לוואי אסטרוגניות.
מבחינת הסייקל הוא עלול לפגוע מעט בתוצאות, בייחוד בסייקל מסה (לכן המינון הנמוך).
לא הכרחי להוסיף, אך כפי שרשמתי בתגובה קודמת רבים מוצאים עצמם משתמשים (בייחוד במינונים מעט יותר גבוהים כמו אלה שציינת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית