הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
קניתי קלן של באלקן אני מתכנן למשוך איתו חודש או חודש וחצי בשילוב קטוטפין .מה הממלצה שלכם מתי באיזה זמן מתאים לקחת את הקלן זאת אומרת מתי שאני קם עם בטן ריקה או חצי שעה אחריי ארוחה או חצי לפניי ארוחה ? בכדדיי להשיג את מירב התוצאות מהקלן ומתי לקחת תקטוטופין

• פותח/ת השרשור
באישה מצב צריך לקחת את הקלן אחריי ארוחה לפנניי ארוחה לפניי אימון אחריי אימון על בטן ריקה עם בטן מלאה??

באישה מצב צריך לקחת את הקלן אחריי ארוחה לפנניי ארוחה לפניי אימון אחריי אימון על בטן ריקה עם בטן מלאה??

זה לא משנה מתי, מומלץ לפזר את הלקיחה בכ-מספר פעמים במהלך היום.

ורצוי להמנע מלקיחת הקלן כ7 שעות ממועד השינה.

לפזר ? למה כמה מ"ג צריך לקחת ? איך זה מחולק בדרך כלל ?

בד״כ המינון הוא 40 מיקרו גרם לכל כדור.

תסתכל את המינון שאת לוקח, מתחילים בפרמידה. ראה דוגמא:

יום 1-3, 40מ״ק.
3-5, 80מ״ק.
5-8, 120מ״ק.
8-14, 160מ״ק.

במידה ואתה רוצה למשוך את הסייקל אתה תשלב קטוטיפן החל מהיום ה14 ותמשוך עם המינון של יום 8-14.

מומלץ לשלב מגנזיום, טאורין בכפסולות, וכמו כן להוסיף מעט נתרן לתצרוכת היומית שלך על מנת להמנע מתופעות לוואי לא נעימות.

שיהיה בהצלחה.

יום 1-3, 40מ״ק.
3-5, 80מ״ק.
5-8, 120מ״ק.
8-14, 160מ״ק.

במידה ואתה רוצה למשוך את הסייקל אתה תשלב קטוטיפן החל מהיום ה14 ותמשוך עם המינון של יום 8-14.

מומלץ לשלב מגנזיום, טאורין בכפסולות, וכמו כן להוסיף מעט נתרן לתצרוכת היומית שלך על מנת להמנע מתופעות לוואי לא נעימות.

שיהיה בהצלחה.
למה טאורין?

יום 1-3, 40מ״ק.
3-5, 80מ״ק.
5-8, 120מ״ק.
8-14, 160מ״ק.

שיהיה בהצלחה.

איזה מזון לדוגמא אפשר לתסף מגנזיום ? ואת השאר

• פותח/ת השרשור
לך לסופר פארם הקרוב ותקנה כדורי מגנזיום אני משתמש בחברת Solgar.
אייל אני יכול לקחת תקלן עם בטן ריקה לעשות ריצה שעה ואז לאכולל או שצריך לחכות שעה שעתיים לאחר לקיחת הקלן בכדי להתאמן

אייל אני יכול לקחת תקלן עם בטן ריקה לעשות ריצה שעה ואז לאכולל או שצריך לחכות שעה שעתיים לאחר לקיחת הקלן בכדי להתאמן

צריך להמתין לפחות כ-40 דק לאחר ארוחה לפני אימון ללא קום קשר לקלן.

אפשרי לקחת קלן וללכת לעשות פעילות אירובית אך לא מומלץ לפני פעילות אנאירובית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית