רעב וקרקורי בטן :(

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
מה נשמע אנשים?
לאחרונה יש לי תופעה מעצבנת, מעניין אותי אם יש לעוד כמה פה ואיך הם מתמודדים איתה..
מאז המסה האחרונה, שאני אוכל בה לא מעט, הפכתי להיות רעב, אבל כל הזמן רעב. בתור שחיף עבר אין לי בעיה לסבול ולא לאכול.
אבל פה יש בעיה, קרקורי בטן! הבטן מקרקרת וזה ממש לא נעים לשבת בשיעור ושכל הילדים ישמעו כמה רעב אתה..
אני אוכל בבוקר, חביתה גדולה ודייסת שיבולת שועל ( 200 -300 גרם) כבר באמצע השיעור השני (לפעמים גם הראשון) הם מתחילים..
אני אוכל כמעט כל הפסקה.. גם באלה של ה5 דקות משהו קטן.. וזה ממשיך!
למישהו יש רעיון איך להתגבר על השטות הזאת?

מה נשמע אנשים?
לאחרונה יש לי תופעה מעצבנת, מעניין אותי אם יש לעוד כמה פה ואיך הם מתמודדים איתה..
מאז המסה האחרונה, שאני אוכל בה לא מעט, הפכתי להיות רעב, אבל כל הזמן רעב. בתור שחיף עבר אין לי בעיה לסבול ולא לאכול.
אבל פה יש בעיה, קרקורי בטן! הבטן מקרקרת וזה ממש לא נעים לשבת בשיעור ושכל הילדים ישמעו כמה רעב אתה..
אני אוכל בבוקר, חביתה גדולה ודייסת שיבולת שועל ( 200 -300 גרם) כבר באמצע השיעור השני (לפעמים גם הראשון) הם מתחילים..
אני אוכל כמעט כל הפסקה.. גם באלה של ה5 דקות משהו קטן.. וזה ממשיך!
למישהו יש רעיון איך להתגבר על השטות הזאת?

מניסיון, יש מה לעשות עם זה.
זה דבר שהוא מנטלי, אתה רעב כי זה מה שעובר לך בראש ומופרשים חומרים בקיבה שמכינים אותה למצב של קבלת מזון.
תנסה לחשוב על זה פחות, זה יקח זמן.

אתה יכול גם לאכול דברים קטנים בשיעורים כגון ירקות למיניהם שירגיעו את המחשבה על הרעב.

אתה במסה - אוכל הרבה - ורעב? נשמע לי מוזר. אולי הקרקורים האלה זה גזים? כמה סיבים אתה אוכל ביום?
תנסה אולי תה ירוק..

• פותח/ת השרשור
אתה במסה - אוכל הרבה - ורעב? נשמע לי מוזר. אולי הקרקורים האלה זה גזים? כמה סיבים אתה אוכל ביום?
תנסה אולי תה ירוק..
לא זה לא גזים, אני פשוט רעב, והבטן מקרקרת.
בידנב תודה על העצה.

זה יפתור לך את כל הבעיות

10154319_10201432084512585_234772889_n.jpg

@bidanb מסכימה לחלוטין!
הבעיה היא ההתעסקות האובססיבית עם האוכל והכמויות. אני חוויתי את זה בחיטוב ומפתיע שאתה חווה את זה המסה.
אתה צריך למצוא הסחת דעת.
האם זה כך גם כשאין לימודים? בסופש?

• פותח/ת השרשור
@bidanb מסכימה לחלוטין!
הבעיה היא ההתעסקות האובססיבית עם האוכל והכמויות. אני חוויתי את זה בחיטוב ומפתיע שאתה חווה את זה המסה.
אתה צריך למצוא הסחת דעת.
האם זה כך גם כשאין לימודים? בסופש?
לא, זה מה שמוזר! רק בזמן שיעור, גם בהפסקות לא.

בדיוק.
כמו שאמר @bidanb כשאתה משועמם אתה חושב על אוכל וזה מיצר את הקרקור.
תכין לך לשיעורים הצטיידות- ירקות/שקדים/פירות - כדי להתמודד עם קרקורי הבטן או שתחליף מגמה...😃

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
כמו שאמר @bidanb כשאתה משועמם אתה חושב על אוכל וזה מיצר את הקרקור.
תכין לך לשיעורים הצטיידות- ירקות/שקדים/פירות - כדי להתמודד עם קרקורי הבטן או שתחליף מגמה...😃
שקדים זה רעיון טוב 😃 תודה לכולם!
סתם שאלה כללית, שומעים קרקורי בטן? זאת אומרת, יש אנשים שאמרו לי שרק הבנאדם שמקרקר (פאק זה נשמע מעפן)
"שומע" ומרגיש בעצם את הקרקור. יש בסיס לטענות האלה?

lol ניראה לי אתה איתי בכיתה
וגם לי זה קורה לפעמים
אני מפצל יותר תארוחות ושותה מים ואוכל ירקות מדי פעם

שקדים זה רעיון טוב 😃 תודה לכולם!
סתם שאלה כללית, שומעים קרקורי בטן? זאת אומרת, יש אנשים שאמרו לי שרק הבנאדם שמקרקר (פאק זה נשמע מעפן)
"שומע" ומרגיש בעצם את הקרקור. יש בסיס לטענות האלה?

האם שומעים? תלוי בקרקור, יש כאלה שאתה מרגיש רק ויש כאלה שהבטן שלך עושה אופרה.

• פותח/ת השרשור
האם שומעים? תלוי בקרקור, יש כאלה שאתה מרגיש רק ויש כאלה שהבטן שלך עושה אופרה.
אני בחרדות עם עצמי אם שומעים או לא חח ואם כן שלא ישמע כמו נוד או משו, פדיחות -.-
תודה על התשובות אנשים.. אני ינסה להביא נשנושים לשיעור.
טוב לדעת שיש עוד אנשים שחולקים תבעיה :D

אני בחרדות עם עצמי אם שומעים או לא חח ואם כן שלא ישמע כמו נוד או משו, פדיחות -.-
תודה על התשובות אנשים.. אני ינסה להביא נשנושים לשיעור.
טוב לדעת שיש עוד אנשים שחולקים תבעיה :D

חח אני בחיטוב ואנשים חושבים שאני מפליץ כול הזמן.
יש לי קרקורים מפחידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית