הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
אני יודע שהנושא הזה נפתח עשרות פעמיים ויש אשכול כזה מרוכז אבל אני מחפש אבקת חלבון טעימה!!! נמאס לי כבר שנה וחצי שאני שותה אופטימום וזה ממש לא טעים...שהייתי במסה ושתיתי מקרו פרו פשוט חכיתי כל היום לשייק היום זה ממש לא ככה...אני יודע שזה גיינר והאחרים רק חלבון בלי הרבה סוכר אבל אני מחפש משהו ואוו בטעם יש לכם כזה להמליץ לי? ועזבו שטויות שומר כשרות לא שומר כשרות או מחירים...אין מחיר לאבקה טעימה שאתה בחיטוב בלי שום דבר טעים בפה!! העיקר שתציעו

ניסית את כל הטעמים של אופטימום ? אני עכשיו עם הטופי קרמל פאדג' ואני מאוד נהנה ממנו.

• פותח/ת השרשור
כן עברתי על כולם והוא דיי סבבה אבל עדין לא ברמה גבוהה.הכי טוב שלהם זה הבננה אבל עדין נשאר אחריו טעם לוואי לא נעים

• פותח/ת השרשור
לא נסיתי משהו מהם...איזה מהם לדעתך ואווו?!? צריך להגיע לי מאסל פארם עוגיות ווניל אני מחפש עוד

על אף אחת מהן אני לא יכול להגיד וואו כי כל אחד אינדיבידואל ואני גם לא יודע מה הטעם שלך.

את צ'מפיון ניסיתי לפני כמה שנים ואהבתי, את דיימטייז ומאסל פארם לא.

• פותח/ת השרשור
יש דברים שאין עליהם ויכוח בטעם מרוב שהם כל כך טעימים תנסה פרו קומלקס גיינר או מקרו פרו ....כל שלוק פשוט גן עדן

יש דברים שאין עליהם ויכוח בטעם מרוב שהם כל כך טעימים תנסה פרו קומלקס גיינר או מקרו פרו ....כל שלוק פשוט גן עדן

ברור שהם טעימים כי הם גיינרים, בגיינרים יש פחמימות.

עד עכשיו ה ISO100 של Dymatize הכי טעים שיצא לי לטעום, ממליץ על פירות יער (או שזה תות לא זוכר)
אתה שותה עם מים או עם חלב?
אם עם מים אז כל חלבון יהיה מגעיל, זה פשוט לא טעים עם מים.
אני גם בחיטוב אז אני לא יכול על בסיס חלב אז אני שם 3/4 מים ו1/4 חלב שזה קצת מעדן את זה.

• פותח/ת השרשור
אני שותה לרוב עם מים לפעמים עם חלב....וקראתי את אשכול הביקורות פשוט יש שם מספר מצומצם של טעמים של חברות ידועות שנבדקו..ואולי פספסתי איזה אבקה ממש טעימה שפספסתי

שתיתי הרבה אבקות, אף פעם לא גיינר
לא יודע מה שתית של אופטימום, אבל האקסטרים מילק הוא פסיכי עם מים
אם הייתי שותה אותו מספיק מהר הייתי חושב שזה פשוט שוקו, יש קצת טעם לוואי אח"כ מן הסתם אבל מה זה בקטנה
הבעיה שזה היה טעם כזה של מים בלבד, המרקם של זה עם חלב פשוט גרם לי לרפלקס הקאה
(שלא כמו הרוקי רואד שלהם שבאמת גרם לי להקיא)

אני כרגע עם הקרם תותים והקרם בננות, והקרן תותים ממש ממש טעים!
גם הבננות טעים, אבל אצלי אישית התותים מנצח...

nature's best isopure strawberries and cream. אפס פחמימה וטעם של מילקשייק תות שדה עם חלב ומילקשייק תות שדה דליל אבל סימפטי מאד בערבוב עם מים. חפש בלינק מתחת להודעה שלי ביקורת יותר מעמיקה על האבקה. אני אהבתי למרות המחיר היקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית