הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספר SS ספרי אמונים וספרי מרחיבי אופקים אחרים 😃

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
חסר ם' בכותרת
שלום לא מזמן השגתי גישה בלתי מוגבלת למדפסת חינמית:s85:
המלצות איזה ספר מבין הSS להדפיס יתקבלו בברכה.. האם זו סדרה כרונולוגית?
כמו כן אשמח לספרים מומלצים בתחום האימונים, הסתכלתי בהיסטוריה משה הבמליץ על אחד אבל הלינג שבור:
http://www.lbs.co.il/threads/32769/
ספרים מדעיים/מעניינים על כל נושא יתקבלו בברכה
-מדע
-פסיכולוגיה
-סוציולוגה
-מלחמה
-ביוגרפיה
הכל הולך, תודה !
אפשר גם בעברית

נערך לאחרונה:
SS מהדורה שלישית, ואני בכל מקרה ממליץ לקנות את הספר - הוא שווה 150 ש"ח.

הייתי מדפיס את 5\3\1 הגרסה הרגילה והפשוטה. אחלה ספר מעניין וטוב

אוקיי
מבחינת כושר אני ממליץ על Periodization של בומפה ו-הף. קיבלתי אותו לא מזמן בדואר, לא יצא לי לקרוא אותו עד הסוף(מדובר בספר די שמן)אבל הוא מאוד מעשיר מבחינת ידע והוא אחלה תמורה לכסף.
האינצקלופדיה לוויטליפטינג של דרכסלר זה ספר מעולה בכל הקשור להנפות אולימפיות. מדובר באינצקלופדיה עשירה מאוד עם מסה מטורפת של מידע. מומלץ בחום.

פילוסופיה/כלכלה-
עושר העמים ספרים 1-3 של אדם סמית'
חוקת החירות של פרידריך האייק(מומלץ בחום)
כל הספרים של איין ראנד

לא הייתי יודע מאיפה להתחיל...

• פותח/ת השרשור
אוקיי
מבחינת כושר אני ממליץ על Periodization של בומפה ו-הף. קיבלתי אותו לא מזמן בדואר, לא יצא לי לקרוא אותו עד הסוף(מדובר בספר די שמן)אבל הוא מאוד מעשיר מבחינת ידע והוא אחלה תמורה לכסף.
האינצקלופדיה לוויטליפטינג של דרכסלר זה ספר מעולה בכל הקשור להנפות אולימפיות. מדובר באינצקלופדיה עשירה מאוד עם מסה מטורפת של מידע. מומלץ בחום.

פילוסופיה/כלכלה-
עושר העמים ספרים 1-3 של אדם סמית'
חוקת החירות של פרידריך האייק(מומלץ בחום)
כל הספרים של איין ראנד
תודה רבה
לא הייתי יודע מאיפה להתחיל...
תתחיל! בקשה!! חחח

אוגוסטוס-רומן היסטורי, שבחלקו בדיוני. עוסק בחייו ובפועליו של אוגוסטוס וכתוב בצורה מאוד מעניינת, קולחת ובלתי רגילה(מכתבים).
אני קלאודיוס- רומן היסטורי שעוסק בתקופתו של קלאודיוס.

שני הקיסרים הללו חיו ושלטו בתקופות הזהב של האימפריה הרומית ובתקופות מכריעות, קרב אקטיום למשל.

יש לך את הטרילוגיה הקומדיה האלוהית של דנטה. ספר מאוד כבד, שפה מאוד עשירה..לא יודע כמה מדובר בטרילוגיה מומלצת. אישית קראתי רק את התופת.

אם אתה בעניין של מחזות, יש לך את המלך ליר של שייקספיר. מומלץ בחום(צריך קצת להתרגל לשיטת כתיבה הזאת).

לא בדיוק עונה לבקשות שלך, אך אני ממליץ לך על הספרים של אריק מריה רמארק, בעיקר הטרילוגיה-אין חדש במערב, שלושה חברים ושער הנצחון.
כתיבה קולחת ומעניינת. בנוסף לכך, אתה מקבל גם סקירה של אירופה מ3 נקודות מבט שונות של התקופה של בין מלחמות העולם.

מבחינת מדע יש לך את TED.

• פותח/ת השרשור
אוגוסטוס-רומן היסטורי, שבחלקו בדיוני. עוסק בחייו ובפועליו של אוגוסטוס וכתוב בצורה מאוד מעניינת, קולחת ובלתי רגילה(מכתבים).
אני קלאודיוס- רומן היסטורי שעוסק בתקופתו של קלאודיוס.

שני הקיסרים הללו חיו ושלטו בתקופות הזהב של האימפריה הרומית ובתקופות מכריעות, קרב אקטיום למשל.

יש לך את הטרילוגיה הקומדיה האלוהית של דנטה. ספר מאוד כבד, שפה מאוד עשירה..לא יודע כמה מדובר בטרילוגיה מומלצת. אישית קראתי רק את התופת.

אם אתה בעניין של מחזות, יש לך את המלך ליר של שייקספיר. מומלץ בחום(צריך קצת להתרגל לשיטת כתיבה הזאת).

לא בדיוק עונה לבקשות שלך, אך אני ממליץ לך על הספרים של אריק מריה רמארק, בעיקר הטרילוגיה-אין חדש במערב, שלושה חברים ושער הנצחון.
כתיבה קולחת ומעניינת. בנוסף לכך, אתה מקבל גם סקירה של אירופה מ3 נקודות מבט שונות של התקופה של בין מלחמות העולם.

מבחינת מדע יש לך את TED.
תודה על ההשקעה:193ek:
עלילתי/בידיוני פחות מעניין אותי כרגע

מלחמה/היסטוריה
באבי יאר, ספר של אנטולי קוזנצוב. אנטולי קוזנצוב התגורר בקייב בתקופת השלטון הנאצי והוא תיאר את הזוועות שהתחוללו תחת השלטון הנאצי-בבורות הירי, במחנות ההשמדה ובחיי היום יום.
בין כוכב לאדמה, נכתב ע"י עמנואל קזקביץ'. עמנואל קזקביץ' היה יהודי שנלחם ביחידה מיוחדת בסטאלינגרד ובספר הוא מגולל סיפורי גבורה מהצבא האדום.

כשיקפצו לי לראש עוד ספרים אעדכן

• פותח/ת השרשור
מלחמה/היסטוריה
באבי יאר, ספר של אנטולי קוזנצוב. אנטולי קוזנצוב התגורר בקייב בתקופת השלטון הנאצי והוא תיאר את הזוועות שהתחוללו תחת השלטון הנאצי-בבורות הירי, במחנות ההשמדה ובחיי היום יום.
בין כוכב לאדמה, נכתב ע"י עמנואל קזקביץ'. עמנואל קזקביץ' היה יהודי שנלחם ביחידה מיוחדת בסטאלינגרד ובספר הוא מגולל סיפורי גבורה מהצבא האדום.

כשיקפצו לי לראש עוד ספרים אעדכן
מלך!! תודה רבה!!

תודה על ההשקעה:193ek:
עלילתי/בידיוני פחות מעניין אותי כרגע
זה לא בדיוק בדיוני(אוגוסטוס). המון דברים בדויים מראשו של הסופר, בין השאר היחסים בין הדמויות וההתכתבות ביניהם. אבל העובדות ההיסטוריות אמיתיות.
לדעתי מומלץ מאוד

"מכתב לאומה הנוצרית", "מהומת אלוהים" ו-"The moral landscape" (האחרון ניתן להורדה ואחד המעניינים שקראתי) של סם האריס.
"הגן האנוכיי" של ריצ'ארד דוקינס.
"הלוח החלק" ו-"המח" של סטיבן פינקר.
"Darwin's Dangerous Idea" ו- "Breaking of a spell" של דניאל דנט.

הרצאות של ד"ר תום רן ממכון וייצמן (מאלף).

מבחינת ספרות אקדמית אני לא יודע מהם תחומי העניין שלך. כוון אותי וייתכן שאוכל לעזור.

(@Doron Milner )

• פותח/ת השרשור
"מכתב לאומה הנוצרית", "מהומת אלוהים" ו-"The moral landscape" (האחרון ניתן חהורדה ואחד המעניינים שקראתי) של סם האריס.
"הגן האנוכיי" של ריצ'ארד דוקינס.
"הלוח החלק" ו-"המח" של סטיבן פינקר.
"Darwin's Dangerous Idea" ו- "Breaking of a spell" של דניאל דנט.

הרצאות של ד"ר תום רן ממכון וייצמן (מאלף).

מבחינת ספרות אקדמית אני לא יודע מהם תחומי העניין שלך. כוון אותי וייתכן שאוכל לעזור.

(@Doron Milner )
רק לא עליליתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית