עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העבר שלו?תגיד אייל, מה אתה חושב על הסיפור שלו עם מסולמידס? למה הוא נשאר עם הליצנים האלה?
הבנתי שעשו לו בעיות, מעיפים ומחזירים אותו וכאלה, אבל אני שואל למה? לעזאזל.. המתחרה שלו פיל מוצף בהצעות ומקבל סכומי עתק מסולטיצ'.
ג'אי קאטלר, שכבר לא מתחרה יותר עם חוזים הרבה יותר גדולים עם BPI.
אני בחיים לא יבין למה החברות נרתעות ממנו..
אני בטוח שהדבר ראשון שהמעסיקים עושים, זה לחפש פורנו+קאי גרין בגוגל... די תיהיה מציאותי.העבר שלו?
תסתכל על זה מזווית שונה לרגע, היית מעסיק מישהו עם עבר שכזה? אני מניח שזה שיקולים בסיסים שכל אחד היה עושה לעצמו..אני בטוח שהדבר ראשון שהמעסיקים עושים, זה לחפש פורנו+קאי גרין בגוגל... די תיהיה מציאותי.
זה כבר הפך להיות תירוץ מעפן לכל דבר.
אם הייתי מעסיק מקצועי, ובעלים של חברה מסודרת, כנראה שבכלל לא הייתי יודע על העבר הנגוע שלו.. הייתי יודע שהבנאדם נראה מעולה,תסתכל על זה מזווית שונה לרגע, היית מעסיק מישהו עם עבר שכזה? אני מניח שזה שיקולים בסיסים שכל אחד היה עושה לעצמו..
לשם כך יש עובדים.. 😃אם הייתי מעסיק מקצועי, ובעלים של חברה מסודרת, כנראה שבכלל לא הייתי יודע על העבר הנגוע שלו.. הייתי יודע שהבנאדם נראה מעולה,
ויכול להיות אחלה של פרזנטור.
סיטי פלצ'ר הוא ממש לא דוגמה למפתח גוף מן השורה. גם שאר מפתחי הגוף ברמה של קאי מתנהגים בצורה בוגרת ונורמלית יותר מזו של פלצ'ר.באמת שהייתי משוכנע שכל הבאדי בילדרים מאוהבים בעצמם וסה"כ הם חבורה של שמוקים.
כ"כ הופתעתי מקאי גרין שזה מדהים, זה כאילו שהסרט הזה הוא ההפך הגמור מהסרטונים של סיטי פלצ'ר ועוד כל מני ליצנים מהסגנון.
אני לא חובב גדול של באדי בילדינג, אבל אני חושב שהבחור הזה מעורר השראה ונראה לי כמו אחלה גבר עם רגליים על האדמה.
מקווה שהוא כבר יזכה באולימפיה שלו
סיטי פלצר הוא ממש לא דוגמא , ואני לא מבין למה להכליל מי שבבאדי בילדינג הוא שמוק ומאוהב בעצמו? ורק שתדע שסיטי פלצר היה גם פאוור ליפטר זמן נכבד מחייו לכן אין קשר לזה בין זה שהוא באדי בילדר להיותו משוגע קצתבאמת שהייתי משוכנע שכל הבאדי בילדרים מאוהבים בעצמם וסה"כ הם חבורה של שמוקים.
כ"כ הופתעתי מקאי גרין שזה מדהים, זה כאילו שהסרט הזה הוא ההפך הגמור מהסרטונים של סיטי פלצ'ר ועוד כל מני ליצנים מהסגנון.
אני לא חובב גדול של באדי בילדינג, אבל אני חושב שהבחור הזה מעורר השראה ונראה לי כמו אחלה גבר עם רגליים על האדמה.
מקווה שהוא כבר יזכה באולימפיה שלו