הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון יום שיגרתי אצל קאי גרין הסרט המלא 720P

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
הכינוי שלו כל כך לא מתאים לו ("The Predator"). הוא כל כך עדין וצנוע. במהלך הסרטון, המְסַפֵּר אמר שהוא מזכיר נזיר בהתנהגות שלו ובשגרת החיים שלו, וזה ממש נכון. הוא אדם כל כך פשוט. גם במנזר בודהיסטי היה מסתדר, בהנחה שהיו מרשים לו להביא ארבעה קילו טפרוור של חזה עוף, אורז וירקות.
כל כך הרבה פעמים אמרתי לעצמי שאראה את הסרט הזה עד הסוף. הגיע הזמן.
ה-20 חזרות זה הדבר האחרון שהפתיע אותי בסרט הזה. תמיד שמעתי עליו שמועות לגבי החיים הפשוטים בברוקלין ושגרת יום מעט שונה משאר מפתחי הגוף, אבל הסרט הזה הדהים אותי. סביר להניח שהוא קצת מוקצן ומוגזם, אבל אי אפשר לזייף אישיות ואופי. רואים שהוא לא אדם ראוותן.
לא הייתי רץ לשנות מספר חזרות רק לפי מה שנראה בסרטון. גם אם זה נכון והוא עובד עם 20 חזרות, זה לא אומר שזה יעבוד לכל אחד. גם פיל הית' מספר בסרטונים שהוא עובד רק עם מכונות (אמנם עם מכונות בעלות תנועה חופשית, מה שמדמה עבודה עם מוט, לא מכונות שמכתיבות לך טווח ואופי תנועה), כדי למנוע פציעות.
זה כמו הליצנים שמחפשים בגוגל את תכנית העבודה של זיז וחושבים שזה מתאים להם, בלי לקחת בחשבון שאם באמת יעשו את התכנית עם משקלים רציניים, הם יקרסו, משום שכנראה לא העלו נפח בהדרגה. עזבו בצד את העובדה שהתכנית של זיז הייתה נוראית.
בכל מקרה, תודה רבה על הפרסום, אייל. חבל שאין לו סיכוי באולימפיה, בלי קשר לשייפ שלו.

תגיד אייל, מה אתה חושב על הסיפור שלו עם מסולמידס? למה הוא נשאר עם הליצנים האלה?
הבנתי שעשו לו בעיות, מעיפים ומחזירים אותו וכאלה, אבל אני שואל למה? לעזאזל.. המתחרה שלו פיל מוצף בהצעות ומקבל סכומי עתק מסולטיצ'.
ג'אי קאטלר, שכבר לא מתחרה יותר עם חוזים הרבה יותר גדולים עם BPI.
אני בחיים לא יבין למה החברות נרתעות ממנו..

ללא ספק הבילדר האהוב עליי.

תגיד אייל, מה אתה חושב על הסיפור שלו עם מסולמידס? למה הוא נשאר עם הליצנים האלה?
הבנתי שעשו לו בעיות, מעיפים ומחזירים אותו וכאלה, אבל אני שואל למה? לעזאזל.. המתחרה שלו פיל מוצף בהצעות ומקבל סכומי עתק מסולטיצ'.
ג'אי קאטלר, שכבר לא מתחרה יותר עם חוזים הרבה יותר גדולים עם BPI.
אני בחיים לא יבין למה החברות נרתעות ממנו..
העבר שלו?

אני בטוח שהדבר ראשון שהמעסיקים עושים, זה לחפש פורנו+קאי גרין בגוגל... די תיהיה מציאותי.
זה כבר הפך להיות תירוץ מעפן לכל דבר.
תסתכל על זה מזווית שונה לרגע, היית מעסיק מישהו עם עבר שכזה? אני מניח שזה שיקולים בסיסים שכל אחד היה עושה לעצמו..

תסתכל על זה מזווית שונה לרגע, היית מעסיק מישהו עם עבר שכזה? אני מניח שזה שיקולים בסיסים שכל אחד היה עושה לעצמו..
אם הייתי מעסיק מקצועי, ובעלים של חברה מסודרת, כנראה שבכלל לא הייתי יודע על העבר הנגוע שלו.. הייתי יודע שהבנאדם נראה מעולה,
ויכול להיות אחלה של פרזנטור.

אם הייתי מעסיק מקצועי, ובעלים של חברה מסודרת, כנראה שבכלל לא הייתי יודע על העבר הנגוע שלו.. הייתי יודע שהבנאדם נראה מעולה,
ויכול להיות אחלה של פרזנטור.
לשם כך יש עובדים.. 😃

באמת שהייתי משוכנע שכל הבאדי בילדרים מאוהבים בעצמם וסה"כ הם חבורה של שמוקים.
כ"כ הופתעתי מקאי גרין שזה מדהים, זה כאילו שהסרט הזה הוא ההפך הגמור מהסרטונים של סיטי פלצ'ר ועוד כל מני ליצנים מהסגנון.
אני לא חובב גדול של באדי בילדינג, אבל אני חושב שהבחור הזה מעורר השראה ונראה לי כמו אחלה גבר עם רגליים על האדמה.

מקווה שהוא כבר יזכה באולימפיה שלו

כ"כ הופתעתי מקאי גרין שזה מדהים, זה כאילו שהסרט הזה הוא ההפך הגמור מהסרטונים של סיטי פלצ'ר ועוד כל מני ליצנים מהסגנון.
אני לא חובב גדול של באדי בילדינג, אבל אני חושב שהבחור הזה מעורר השראה ונראה לי כמו אחלה גבר עם רגליים על האדמה.

סיטי פלצ'ר הוא ממש לא דוגמה למפתח גוף מן השורה. גם שאר מפתחי הגוף ברמה של קאי מתנהגים בצורה בוגרת ונורמלית יותר מזו של פלצ'ר.

סיטי פלצר הוא ממש לא דוגמא , ואני לא מבין למה להכליל מי שבבאדי בילדינג הוא שמוק ומאוהב בעצמו? ורק שתדע שסיטי פלצר היה גם פאוור ליפטר זמן נכבד מחייו לכן אין קשר לזה בין זה שהוא באדי בילדר להיותו משוגע קצת

Back
למעלה תחתית