הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טרן קצר בחיטוב

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אהלן חברה,
שאלה קטנה
האם הגיוני לרדת באחוזי שומן ולהעלות מסת שריר בסייקל חיטוב שכולל טרן ופרופ קצרים
טרן מינון 450 לשבוע
פרופ 800 לשבוע
פלוס ווני 6 כד ליום
וקלן של 120 מ״ג
150 פחמימה 350 חלבון... לי זה נשמע הזוי לפחות, אבל זה מה שהמאמן כביכול הבטיח לאיזה חבר שלי מהמכון,. אשמח לתשובות
אהלן חברה,
שאלה קטנה
האם הגיוני לרדת באחוזי שומן ולהעלות מסת שריר בסייקל חיטוב שכולל טרן ופרופ קצרים
טרן מינון 450 לשבוע
פרופ 800 לשבוע
פלוס ווני 6 כד ליום
וקלן של 120 מ״ג
150 פחמימה 350 חלבון... לי זה נשמע הזוי לפחות, אבל זה מה שהמאמן כביכול הבטיח לאיזה חבר שלי מהמכון,. אשמח לתשובות
עם גרעון קלורי כמובן פלוס שילוב של אירובי הקפצה חברים תענו פה תשובה בבקשה

אי אפשר לרדת באחוז שומן ולעלות בשריר, אם אתה עושה חיטוב אז לפי דעתי טסט פרופ וקלן יעשו את העבודה, לא צריך סתם טרן וחומרים יותר חזקים.
אם אתה רוצה לעלות במסת השריר זה כבר סיפור אחר..

בהנחה שהגירעון הקלורי מצומצם מאוד אין סיבה שלא יהיה ניתן להוריד אחוזי שומן ואף להעלות מסת שריר תחת הפגזה שכזאת.
אי אפשר לרדת באחוז שומן ולעלות בשריר.
בוודאי שכן. הרי אם מסת השריר שנתווספה גבוהה ממסת השומן שנתווספה הורדו אחוזי השומן.

בהנחה שהגירעון הקלורי מצומצם מאוד אין סיבה שלא יהיה ניתן להוריד אחוזי שומן ואף להעלות מסת שריר תחת הפגזה שכזאת.

בוודאי שכן. הרי אם מסת השריר שנתווספה גבוהה ממסת השומן שנתווספה הורדו אחוזי השומן.
נכון, אבל אני לא מוצא את זה כל כך יעיל, אתה תרד קצת באחוז השומן ותעלה קצת במסת השריר, אם רוצים תוצאות אמיתיות צריך להחליט מה רוצים וללכת עם זה עד הסוף.

בשביל זה המציאו את הדבר היקר הזה טרנבולון קצר ;-)
אי אפשר לרדת באחוז שומן ולעלות בשריר, אם אתה עושה חיטוב אז לפי דעתי טסט פרופ וקלן יעשו את העבודה, לא צריך סתם טרן וחומרים יותר חזקים.
אם אתה רוצה לעלות במסת השריר זה כבר סיפור אחר..
ממליץ לך לעשות גוגל ותראה מה הדבר הזה מסוגל לעשות

בשביל זה המציאו את הדבר היקר הזה טרנבולון קצר ;-)
ממליץ לך לעשות גוגל ותראה מה הדבר הזה מסוגל לעשות
מודה שלא יצא לי לקרוא על טרן, הבנתי שזה חומר חזק אבל זה לא קסם, כמה מסה אפשר כבר להעלות כשאתה בגרעון קלורי?

מודה שלא יצא לי לקרוא על טרן, הבנתי שזה חומר חזק אבל זה לא קסם, כמה מסה אפשר כבר להעלות כשאתה בגרעון קלורי?
כאן אני מסכים. לא מדובר בפרפטום מובילה. זו גם הסיבה שכיניתי אותה הפגזה. השאיפה צריכה להיות לשמר כמה שיותר מסת שריר דווקא כשהגרעון הקלורי נהיה משמעותי.

להלן ציטוט ;

הטרנבולון (Trenbolone) מעלה מאוד את רמת ההורמון האנבולי Anabolic IGF-1(אינסולין-לייק גרו-פקטור-1) בתוך רקמת שריר, וכן, ראוי לציין כי זה לא רק הגדיל את רמות IGF-1 בשריר מעל לקפל שני, זה גורם גם תאי שריר לוויין (כי תאי שריר לתקן פגום) כדי להיות רגישים יותר IGF-1 ועוד גורמי גדילה. כמות ה- DNA לכל תא שריר יכול להיות גם עלה בצורה משמעותית.

ישנה זיקה מחייבת לרצפטור האנדרוגני שלוש פעמים גבוה יותר מזו של הטסטוסטרון. לאחר שהטרנבולון עובר מטבוליזם (metabolized), יש לו את ההשפעה על הגדלת ספיגת חנקן על ידי השרירים, הדבר מוביל לעלייה בשיעור של סינתזת החלבונים (או בקיצור בניית שרירים).

מה גם שיש בטרנבולון גם את ההשפעות משני של גירוי תיאבון, הפחתת כמות השומן (כלומר ירידה באחוזי השומן).

• פותח/ת השרשור
להלן ציטוט ;

הטרנבולון (Trenbolone) מעלה מאוד את רמת ההורמון האנבולי Anabolic IGF-1(אינסולין-לייק גרו-פקטור-1) בתוך רקמת שריר, וכן, ראוי לציין כי זה לא רק הגדיל את רמות IGF-1 בשריר מעל לקפל שני, זה גורם גם תאי שריר לוויין (כי תאי שריר לתקן פגום) כדי להיות רגישים יותר IGF-1 ועוד גורמי גדילה. כמות ה- DNA לכל תא שריר יכול להיות גם עלה בצורה משמעותית.

ישנה זיקה מחייבת לרצפטור האנדרוגני שלוש פעמים גבוה יותר מזו של הטסטוסטרון. לאחר שהטרנבולון עובר מטבוליזם (metabolized), יש לו את ההשפעה על הגדלת ספיגת חנקן על ידי השרירים, הדבר מוביל לעלייה בשיעור של סינתזת החלבונים (או בקיצור בניית שרירים).

מה גם שיש בטרנבולון גם את ההשפעות משני של גירוי תיאבון, הפחתת כמות השומן (כלומר ירידה באחוזי השומן).
אז ניצן לעלות במסת שריר במאזן קלורי שלילי?
ואם כן אז אז ככה הבילדרים והפיטנס גדלים ונשארים חטובים ואו יורדים באחוזי שומן?

אז ניצן לעלות במסת שריר במאזן קלורי שלילי?
ואם כן אז אז ככה הבילדרים והפיטנס גדלים ונשארים חטובים ואו יורדים באחוזי שומן?
אתה מכיר את zyzz ? ז״ל
אומרים הבן אדם הזה לקח גרם טרן בשבוע אבל לא ידוע מימה הוא נפטר הוא צרך אמפטמינים ועוד אנבולים
תראה איזה חטוב הוא היה עם מסת שריר די יפה .
די בטוח שהבילדרים והפיטנסים צורכים חוץ מסטרואידים גם הורמוני גדילה , igf , אינסולין ועוד ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מכיר את zyzz ? ז״ל
אומרים הבן אדם הזה לקח גרם טרן בשבוע אבל לא ידוע מימה הוא נפטר הוא צריך אמפטמינים ועוד אנבולים
תראה איזה חטוב הוא היה עם מסת שריר די יפה .
די בטוח שהבילדרים והפיטנסים צורכים חוץ מסטרואידים גם הורמוני גדילה , igf , אינסולין ועוד ..
תודה חבר, אז נשאר לקוות שהחישוב יילך טוב, וגם תהייה עלייה של מסת שריר מבטיח לעדכן, נ.ב החומרים הכי חזקים בשוק העולמי

טייגר יקר רצח , לא הייתי מוציא כסף עליהם כי הם מתיימרים להיות רפואי אבל לא , בכסף שאני מוציא עליהם אני יכול כבר להביא רפואי .

• פותח/ת השרשור
טייגר יקר רצח , לא הייתי מוציא כסף עליהם כי הם מתיימרים להיות רפואי אבל לא , בכסף שאני מוציא עליהם אני יכול כבר להביא רפואי .
תודה חבר.. אז יהיו תוצאות יפות אתה חושב? חלבון כפול 3.5 פחמימה 150 אירובי 40 דק יום יום

• פותח/ת השרשור
תוצאות יפות בטוח שכן בהנחה שאתה אוכל כמו שצריך והגנטיקה לצידך
גנטיקה אני לא באמת יודע, נטייה להשמנה יש לפחות היה, ירדתי 40 קילו בלי סימן מתיחה אחד קשור לגנטיקה?
חוץ מזה כן אני חושב שאני בנוי טוב מתחת לשכבות שומן ומים שיש עליי

אני לא אוהב את הגישה שלך.
אתה מצפה שנענה לך על שאלה האם תוכל לעלות במסת שרירהולרדת באחוז שומן..אף אחד לא יכול לענות לך על זה
הכל תלוי בך!! אם אתה שוקל את האוכל שלך,כמה באמת אתה לא מחפף בקארדיו שלך,כמה אתה יודע להתאמן ואיך.
תעשה מה שצריך פשוט וזהו! השאלות נובעות מחוסר ביטחון בנוגע לאיך תראה אחרי הסייקל,אבל אם תשקיע כמו שצריך ותעשה מה שצריך אין סיבה שלא תראה הרבה יותר איכותי בסוף.
זה הכל ואין מה להרחיב !

גנטיקה אני לא באמת יודע, נטייה להשמנה יש לפחות היה, ירדתי 40 קילו בלי סימן מתיחה אחד קשור לגנטיקה?
חוץ מזה כן אני חושב שאני בנוי טוב מתחת לשכבות שומן ומים שיש עליי
אני לא יכול להגיד לך על פי ירידה בשומן , שאני מדבר על גנטיקה אני מדבר על השלושה סוגי גוף מזומורף אנדומורף ואקטומורף חפש מה אתה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית