עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפחות אתה מבצע חיפוש בפורום, מה שאי אפשר להגיד על מרבית המשתמשים. קיבלת מוניטין.בריטיש דיספנסרי נחשב טוב? לפי מה שהבנתי אחרי שבריטיש דראגון נסגרו נפתחו המון חברת שמנסות לחקות את החברה הזו ומוסיפות את המילים בריטיש ודראגון
ככה הם כתובים על הקופסא , מי כמוך יודעאנדרוליק?... 😉
בריטיש דראגון נסגר ממזמן אחד הכימאים נכנס לכלא כיום לא ידוע לי שהייצור הוא אותו ייצור או שזה סתם זיופיםלפחות אתה מבצע חיפוש בפורום, מה שאי אפשר להגיד על מרבית המשתמשים. קיבלת מוניטין.
שיחדו? זה התרופות שלנו מה גם בזה הכסף מתערב, טוב לפחות זה קורה רחוק מפה באיזורים מפוקפקים כמו תיאלנד ומולדובה ששם גם ככה חוקים זה בגדר המלצה, הייתי פעם במולדובה, רוסיה היפה זה לא שם, זה מה שבטוח.שמע יש מעבדות למשל שנחשבות פארמה אבל בתכלס יש חלק ששיחדו כדי להכנס לשוק כפארמה
כמו למשל : אסיה פארמה , בלקן ששיך לאלין , טייגר הם לא נחשבות לרפואי אבל הם לא מייצרים בבית אלא במעבדה סטרילית , בריטיש דיספנסרי הם נחשבים לרפואי החברה נסגרה אבל הייצור עדיין ממשיך בעקיפין
ליאור אני יכול לבקש ממך לפנות אלי בהודעה פרטית?))) מאוד מודה לךככה הם כתובים על הקופסא , מי כמוך יודע
בריטיש דראגון נסגר ממזמן אחד הכימאים נכנס לכלא כיום לא ידוע לי שהייצור הוא אותו ייצור או שזה סתם זיופים
בלקן שייך לאלין תעשה גוגל ותראה אני לא המצאתי את כל זה הכל רשום בפורומים בחול בישראל לא תמצא שום מידע על ug אולי בארכיון של הפורום משנת 2010 , אלין היה מייצר פעם עם עוד כימאי בבית ועשה קו על חברה שנקראת סיינטרופ שניהם התפרקו וכל אחד פתח קו אחר אלין לקח חברה בשם אקסיו לאב והשני סיירוקסשיחדו? זה התרופות שלנו מה גם בזה הכסף מתערב, טוב לפחות זה קורה רחוק מפה באיזורים מפוקפקים כמו תיאלנד ומולדובה ששם גם ככה חוקים זה בגדר המלצה, הייתי פעם במולדובה, רוסיה היפה זה לא שם, זה מה שבטוח.
דרך אגב, וורמודג׳ נכנסת לקטגוריה הזאת או שגם הם מכינים במטבח?
איזה ידע בתחום, אתה מתעסק בעולם הזה של המעבדות והחברות גם מחוץ לעניין של החומרים? כלומר לומד את זה או עובד את זה?בלקן שייך לאלין תעשה גוגל ותראה אני לא המצאתי את כל זה הכל רשום בפורומים בחול בישראל לא תמצא שום מידע על ug אולי בארכיון של הפורום משנת 2010 , אלין היה מייצר פעם עם עוד כימאי בבית ועשה קו על חברה שנקראת סיינטרופ שניהם התפרקו וכל אחד פתח קו אחר אלין לקח חברה בשם אקסיו לאב והשני סיירוקס
לא עובד אבל מתעניין על מעבדות שקמו ונסגרו , חורש על פורומים מעניין אותי על חומרים מה אני מכניס לגוףאיזה ידע בתחום, אתה מתעסק בעולם הזה של המעבדות והחברות גם מחוץ לעניין של החומרים? כלומר לומד את זה או עובד את זה?
שאפו על ההשקעה, אתה ממש יודע את השמות של כל הכימאים ומתי הם הולכים לישון ולהתקלח, יש לך איזה מקור מידע שאתה יכול להפנות אותי אליו, לרוב בגוגל מוצאים הרבה שטויות בפורומים של הארץ ושל חו״ל, אולי איזה ספר טוב שעוסק בעניין?לא עובד אבל מתעניין על מעבדות שקמו ונסגרו , חורש על פורומים מעניין אותי על חומרים מה אני מכניס לגוף
יש לך את אנבוליקס ספרים מעולים שעשו בדיקות של חברות מוכרות שרצו בעולםשאפו על ההשקעה, אתה ממש יודע את השמות של כל הכימאים ומתי הם הולכים לישון ולהתקלח, יש לך איזה מקור מידע שאתה יכול להפנות אותי אליו, לרוב בגוגל מוצאים הרבה שטויות בפורומים של הארץ ושל חו״ל, אולי איזה ספר טוב שעוסק בעניין?
ספרים, כלומר זה סדרת ספרים? ותודה על הסבלנות, פשוט אני רוצה להתחיל להתעניין קצת יותר בזה ולהרחיב את האופקים שלי בתחום שסייקלים הבאים יילכו לי יותר חלק.יש לך את אנבוליקס ספרים מעולים שעשו בדיקות של חברות מוכרות שרצו בעולם