הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ על חומר

יוסי1989

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום רב.
ברצוני להתיעץ איתכם בקשר לסטרויד שהתחלתי לקחת לפני 3 שבועות
ברוצני לדעת מה דעתכם על החומר הזה ...

קבצים מצורפים

• 111safdfs.jpeg
    111safdfs.jpeg
    KB 97 · צפיות: 1,782
חח לא מדובר פה באחד הזיופים הכי יפים שראיתי בחיים שלי
זה לא יכול להיות שיהיה לבאייר דיבול הם לא מייצרים דיבול אלא פרובירון , פרימו , טסט אנטט , נתקלתי באינטרנט על זיופים של דיבול

• פותח/ת השרשור
חח לא מדובר פה באחד הזיופים הכי יפים שראיתי בחיים שלי
זה לא יכול להיות שיהיה לבאייר דיבול הם לא מייצרים דיבול אלא פרובירון , פרימו , טסט אנטט , נתקלתי באינטרנט על זיופים של דיבול
מה דעתך להפסיק עם החומר הזה?! באמת זה מזויף?

מה דעתך להפסיק עם החומר הזה?! באמת זה מזויף?
אי אפשר לדעת אם הזיוף הזה טוב בהנחה שזה זיוף , תתחיל תראה איך הוא הדרך הכי טובה לדעת אם הדיבול הוא טוב לראות אם אתה עולה הרבה בנוזלים משמע ספיחת נוזלים בפנים ובגוף עצבים כח , יש זיופים גם טובים שתדע

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת אם הזיוף הזה טוב בהנחה שזה זיוף , תתחיל תראה איך הוא הדרך הכי טובה לדעת אם הדיבול הוא טוב לראות אם אתה עולה הרבה בנוזלים משמע ספיחת נוזלים בפנים ובגוף עצבים כח , יש זיופים גם טובים שתדע
תשמע נכנסתי לאתר של החברה ואין את החומר הזה ..ואני לא מרגיש שינוי ...מה צריך לעשות

הייתי בטוח שזה פרווירון עד שהגדלתי את התמונה.. .
😣

• פותח/ת השרשור
טוב סבבה ששאלתי..אני פשוט חדש בזה
אם אני מחליף חומר זה יזיק איך שהוא?! תאמת אני לא יודע מה לשעות עכשיו..

תתפלא אבל כן יש דיבול רפואי , תאילנדי חברת body research הלבבות הכחולים , חומר די חזק
חח נו ברור מה, בתאילנד הכל הולך, גם בטח קיים שם טרן רפואי.
לא יודע אם זה הגיוני או לא אבל בפעם האחרונה שעברתי על קטלוג המוצרים של באייר לא היה שם דיבול.

בריטיש דיספנסרי ובודי ריסרץ' למשל נחשב pharma grade...
מה הכוונה שלך ״נחשבות״ יש להם אישור לייצר תרופות או שלא?

בפעם האחרונה שהשתמשתי עם אנדרוליק של בריטיש דיספנסרי זה היה אחד החומרים שהעיפו לי תתחת במכון ממש כמו אנפולון של איברהים הממזר , וואי איך בא לי לחזור לחומר הזה ...

טרן בחיים לא יהיה רפואי כי החומר גלם עצמו הוא מגיע מתרופה וטרינרית

בפעם האחרונה שהשתמשתי עם אנדרוליק של בריטיש דיספנסרי זה היה אחד החומרים שהעיפו לי תתחת במכון ממש כמו אנפולון של איברהים הממזר , וואי איך בא לי לחזור לחומר הזה ...
בריטיש דיספנסרי נחשב טוב? לפי מה שהבנתי אחרי שבריטיש דראגון נסגרו נפתחו המון חברת שמנסות לחקות את החברה הזו ומוסיפות את המילים בריטיש ודראגון

בפעם האחרונה שהשתמשתי עם אנדרוליק של בריטיש דיספנסרי זה היה אחד החומרים שהעיפו לי תתחת במכון ממש כמו אנפולון של איברהים הממזר , וואי איך בא לי לחזור
אנדרוליק?... 😉

שמע יש מעבדות למשל שנחשבות פארמה אבל בתכלס יש חלק ששיחדו כדי להכנס לשוק כפארמה
כמו למשל : אסיה פארמה , בלקן ששיך לאלין , טייגר הם לא נחשבות לרפואי אבל הם לא מייצרים בבית אלא במעבדה סטרילית , בריטיש דיספנסרי הם נחשבים לרפואי החברה נסגרה אבל הייצור עדיין ממשיך בעקיפין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית