הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החלבון של ISO SENSATION 93?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
מוכרים במכון שלי תחלבון של: ISO SENSATION 93 מוכרים אותו במכון שלי +קריאטין(מונו) 300גרם של INNER
ב 496 שקל שניהם(הקריאטין יענו מתווסף במתנה לחלבון)....רשום שבכל מנה בחלבון של ISO SENSATION שם יש 30גרם חלבון.

מוכרים אצלנו גם חלבון של ULTIMATE NUTRITION +הקראיטין(במתנה)(מונו הזה של INNER ) ב 397שקל..

השאלה שלי מה ההבדל בין 2 החלבונים?.
שההפרש מחירים בינהם הוא 100ש"ח בערך(חוץ מזה ש ב ISO SENATION יש יותר חלבון 30 לעומת 25 ב ULAITME NUTRITION)..
והאם בכלל כדי לקנות את החברה הזאת? שמעתי שהם נכשלו בבדיקות מעבדה פעם או שזה חרטא של פעם והם תיקנו את זה?...
בכל מקרה תמונות של 2החלבונים שאני מדבר עליהם:
ISO ULTIMATE NUTRITION תמונה:

-
BBody_Product-EBAGv1_Bigpic.jpg

החלבון של ISO SENSATION 93 הזה:

isos93.jpg

2 האבקות מתוצרת אולטימייט נוטריישן, הראשונה היא "פרוסטאר" והשניה היא "איזו93", על ההבדלים בינהן אפשר לקרוא באתר היצרן. בגדול, הפרוסטאר היא בלנד של חלבון מי גבינה בעיבודים שונים(מי גבינה מרוכז וכו') וה-ISO היא 100% מי גבינה מבודד(נחשב לעיבוד האיכותי ביותר-רלוונטי בעיקר לרגישים ללקטוז).

שורה תחתונה לא הייתי נוגע בשתיהן, היצרן הזה שרוף אצלי מהסיבות שציינת. בייחוד שאפשר לרכוש אבקות מיצרנים אמינים באותו המחיר ואפילו בפחות.

• פותח/ת השרשור
אז תאומר שההבדל בין 2האבקות הוא לא קריטי ועדיף ללכת על הראשונה בעיקרון?
על ה
ULTIMATE NUTRITION?
ולמה הם שרופים אצלך כל הקטע של הבדיקות מעבדה נעשו ב 2008-2009 לפי מה שראיתי היום אנחנו ב 2014
האם המצב הוא אותו מצב שהם עדיין נחשבים חברה לא אמינה?
ולא כדי לקנות מהם מוצרים?..

בגדול, כל עוד אינך רגיש ללקטוז אז אין סיבה שתרכוש חלבון 100% איזולט(בלי קשר ליצרן עצמו). חוץ מחור בכיס לא תקבל ערך מוסף.

זאת החלטה שלי, לא קונה ממי שבחר לרמות. בייחוד שאתה יכול לקנות אבקות מצויינות מיצרנים אמינים באותו המחיר ואפילו בפחות(למשל אופטימום ודימטייז).

גם המחיר שהציעו לך לא נשמע לי אטרקטיבי במיוחד.

• פותח/ת השרשור
למה תחושב שהמחיר לא טוב על תשכח שמוסיפים קריאטין לחלבון.. של INNER
בכל מקרה אני באמת לא יודע עם לקנות אותם או לא אחרי מה שתאומר
אשמח לעוד הצעות מאנשים שמכירים תחברה הזאת.

אז מה אם מוסיפים קריאטין של INNER
היום אתה קונה קילו ב 100 ש"ח. כך שה 300 גרם המסכנים שלהם...

• פותח/ת השרשור
הבנתי אז אתם חושבים שבאמת החלבון שלהם לא אמין כלכך שאי אפשר לקנות מהחברה הזאת כלום?..

הבנתי שאמרו את זה ב 2008-2009 היום 2014 אולי עכשיו הם נחשבים טובים ואמינים..?

כמו שכתבו לך, הרבה פוסלים אותה בגלל אותו מקרה, עדיף לקחת משהו של המותגים הגדולים(ואגב, הם פחות יקרים).

• פותח/ת השרשור
אפשר המלצה אז על אבקת חלבון שאתה אומר שהיא פחות יקרה
שיש בה 80 מנות לפחות?
בכל מקרה אותו מקרה היה ב 2009-2008 עבר כמה שנים מאז..
אז אן עוד דעות בנוגע לחברה מישהו מכיר אותה יותר טוב?

אפשר המלצה אז על אבקת חלבון שאתה אומר שהיא פחות יקרה
שיש בה 80 מנות לפחות?
בכל מקרה אותו מקרה היה ב 2009-2008 עבר כמה שנים מאז..
אז אן עוד דעות בנוגע לחברה מישהו מכיר אותה יותר טוב?
תראה בחנויות אבקות whey של:dimatyze, san, scitec, powertech, super effect, ועוד חברות שאני בטוח שאתה מכיר..
תעבור על "אשכול ביקורת המוצרים הגדול":
http://www.lbs.co.il/threads/41590/
תראה שם ביקורות על המון אבקות חלבון.

• פותח/ת השרשור
חברס מצטער על ההקפצה אני פשוט חייב תשובה אני קונה השבוע חלבון
אתם אומרים שלא כדי לי ללכת על החלבון הזה ?
או שהבדיקות מעבדה שעשו לחלבון הזה ישנות והיום החברה הזאת נחשבת בסדר..?

במחיר הזה כבר עדיף לך לקנות חלבון מחברה יותר טובה או פשוט לקנות יותר משקל, 5 ק"ג או 6 ק"ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית