הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקועה בחיטוב

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
אחרי 3 חודשים של מסה התחלתי חיטוב , בשבוע וחצי האחרונים נראה לי שקצת נתקעתי באותו משקל, אני כבר חודש בחיטוב, גרעון יומי של 500 קלוריות, 4 אימוני משקולות בשבוע ועוד אימון אינטרוולים
יום צ׳יט כל 7 ימים בפלוס קלורי של 500-800.

משקל:57.7
גובה: 1.70
חלבון: 120
פחמימה:70
שומן: 60
סהכ קלוריות 1350-1400

1.הגיוני שאחרי שלוש שבועות הירידה תתחיל להיעצר?
2. התפריט שלי לא כלכך ״עשיר״ בפחמימה- 60-70 גרם, הוא נחשב דל?
3. אם אני מרגישה קצת רעבה לפעמים בין הארוחות, זה מעיד על משהו לא טוב או שזה נורמלי?

אם הירידה אכן נעצרה, להמשיך כרגיל?
יכול להיות שהסיבה לבעיה היא שכמות הפחמימות בתפריט שלי קטנה מדי?

תודה 😃

בד"כ זה תלוי או בכמות הפחמימות שאת מכניסה או שאת צריכה להוסיף עוד אירובי.

תעשי ניסוי וטעייה ותראי מה עובד לך:

1. תנסי לקחת כמה גרם מהפחמימות ותעבירי לחלבון)

2. או שתוסיפי עוד יום אימון אירובי

לא חושב שיש טעם לרדת מתחת ל50 גרם פחמימה.
מה קורה בדיוק בימי הצ'יט האלו? זה סוג של העמסה או יום התפרעות

1.הגיוני שאחרי שלוש שבועות הירידה תתחיל להיעצר?
כן זה עלול לקרות. מה גם שמאחר ואת אישה יכול ליהיות שיש בעיה עם המשקל מתישהו במהלך החודש בגלל שינויים הורמונלים יש צבירה של נוזלים

2. התפריט שלי לא כלכך ״עשיר״ בפחמימה- 60-70 גרם, הוא נחשב דל?
כן זה נחשב תפריט דל פחמימה אך לא דל פחמימה "טהור" (שבו צורכים פחות מ30 גרם שמגיע מהחלבון)

3. אם אני מרגישה קצת רעבה לפעמים בין הארוחות, זה מעיד על משהו לא טוב או שזה נורמלי?
הרעב הוא לא כל כך אינדיקציה, אבל את יכול לפתור את זה עם ירקות (תקפידי על 5-6 ירקות ביום עדיפות מצבעים שונים)

יכול להיות שהסיבה לבעיה היא שכמות הפחמימות בתפריט שלי קטנה מדי?
בדרך כלל תפריט דל פחמימה הוא הסוף של החיטוב, זה השלב שבו נותנים הכול מבחינת שמירה על התזונה ומכסחים את כל מה שלא רוצה לרדת.

בעקרון יש לי 2 המלצות בשבילך. הראשונה זה אם אכן את קרובה לזמן הזה בחודש אז אל תשני כלום, תחכי שבוע ותראי מה קורה. הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזו ע"י מדידת היקפים וכך למדוד את ההתקדמות. את מוזמנת לשאול את אחת הנשים כאן בפורום איך היא פתרה את זה, אולי @Strawberry או @מרטין יוכלו לעזור.
אם זה לא המצב אז את יכולה להוסיף עוד קצת אירובי (בערך עוד 20 דק') ולראות אם זה עשה את זה.
בכל השלושה שבועות האחרונים אכלת ככה? 60 גרם פחמימה?

שלושה שבועות ואז נתקעת במשקל, נשמע לי שפשוט ההורמונים של המחזור וכו' קשורים לזה.. כל שקילה רביעית שלי בעייתית בגלל זה.
בכל מקרה לי הייתה תקופה של עצירה/ירידה איטית ושיפרתי אותה בהורדת מעט פחמימות מהתפריט והוספת אירובי (כמו שמעליי אמרו, ניסוי וטעיה).

סהכ קלוריות 1350-1400
אכן לדעתי זה הזמן להפחית לכיוון ה1300-1200 קלוריות.
לא הייתי ממליצה לך להפחית את הפחמימהמתחת ל-50 גר שנותרו לך.
את יכולה להשאיר את זה ל"שלב הבא" אם כי מנסיון לי זה לא ממש עזר גם אז.
מתחת ל1200 קלוריות כבר יהיה קשה לרדת ותאלצי רק להוסיף אירובי.
לגבי הרעב, מה שיש לי לאמר לך זה רק שאני מקווה שסוף החיטוב קרוב כי 1200 קלוריות זה לא חיים!

• פותח/ת השרשור
[
כן זה עלול לקרות. מה גם שמאחר ואת אישה יכול ליהיות שיש בעיה עם המשקל מתישהו במהלך החודש בגלל שינויים הורמונלים יש צבירה של נוזלים

כן זה נחשב תפריט דל פחמימה אך לא דל פחמימה "טהור" (שבו צורכים פחות מ30 גרם שמגיע מהחלבון)

הרעב הוא לא כל כך אינדיקציה, אבל את יכול לפתור את זה עם ירקות (תקפידי על 5-6 ירקות ביום עדיפות מצבעים שונים)

בדרך כלל תפריט דל פחמימה הוא הסוף של החיטוב, זה השלב שבו נותנים הכול מבחינת שמירה על התזונה ומכסחים את כל מה שלא רוצה לרדת.

בעקרון יש לי 2 המלצות בשבילך. הראשונה זה אם אכן את קרובה לזמן הזה בחודש אז אל תשני כלום, תחכי שבוע ותראי מה קורה. הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזו ע"י מדידת היקפים וכך למדוד את ההתקדמות. את מוזמנת לשאול את אחת הנשים כאן בפורום איך היא פתרה את זה, אולי @Strawberry או @מרטין יוכלו לעזור.
אם זה לא המצב אז את יכולה להוסיף עוד קצת אירובי (בערך עוד 20 דק') ולראות אם זה עשה את זה.
בכל השלושה שבועות האחרונים אכלת ככה? 60 גרם פחמימה?

תודה קודם כל 😃
וכן, בערך מאז שהתחלתי את החיטוב אני ככה עם 60 גרם כי אני רגילה לתפריט כזה,
לפי ההיקפים נראה שיש התקדמות, וגם לפי המראה, אבל אולי זה פסיכולוגי, ובגלל זה המספרים על המשקל מבלבלים אותי, ואני מודעת לעניין ההורמונלי אבל זה לא הזמן הזה בחודש ובגלל זה זה כלכך מוזר לי
נראה לי שזה לא הזמן לבחור תפריט עם כלכך מעט פחמימה, נראה לי שאני אעבור ל100 גרם ביום משהו כזה, ולאט לאט אני אשחק עם היחסים בין הפחמימה והשומן.

שלושה שבועות ואז נתקעת במשקל, נשמע לי שפשוט ההורמונים של המחזור וכו' קשורים לזה.. כל שקילה רביעית שלי בעייתית בגלל זה.
בכל מקרה לי הייתה תקופה של עצירה/ירידה איטית ושיפרתי אותה בהורדת מעט פחמימות מהתפריט והוספת אירובי (כמו שמעליי אמרו, ניסוי וטעיה).

כן אני מודעת לקטע ההורמונלי אבל מה שמוזר זה שזה עדיין לא ממש הזמן הזה בחודש 😭 אני דווקא נוטה לחשוב ההפך- להעלות קצת פחמימה להוריד שומן וקצת חלבון (קצת) וליצור גרעון טיפה גדול יותר, ולנסות להתקדם ככה, יכול להיות שקצת פיקששתי עם הספירה של הקלוריות למרות שמאוד מאוד השתדלתי.. תודה 😃 !

אכן לדעתי זה הזמן להפחית לכיוון ה1300-1200 קלוריות.
לא הייתי ממליצה לך להפחית את הפחמימהמתחת ל-50 גר שנותרו לך.
את יכולה להשאיר את זה ל"שלב הבא" אם כי מנסיון לי זה לא ממש עזר גם אז.
מתחת ל1200 קלוריות כבר יהיה קשה לרדת ותאלצי רק להוסיף אירובי.
לגבי הרעב, מה שיש לי לאמר לך זה רק שאני מקווה שסוף החיטוב קרוב כי 1200 קלוריות זה לא חיים!

אני אפחית ל1350 ואראה איך כל העניין מתקדם, אני יוצאת מהדל פחמימה (בערך) שלי עכשיו ועוברת לתפריט רגיל, זה מרגיש לי שאני פשוט הורסת לעצמי את החיטוב עם דל פחמימה בשלב כזה
תודה רבה! 😃

גירעון של 500 קל׳ זה מעט מאוד, במיוחד לנשים. הייתי מגדיל את זה לכיוון ה 700-1000.

אני לא מסוגלת לחיות על 1200 קלוריות ועוד להוסיף על זה אירובי, אני פשוט אשתגע, 0.0 אני אגדיל את הגרעון ל600 ואראה את ההתקדמות

אז ככה אפשרי לעשות חיטוב דל פחממות כלומר עד 30 גרם... ולראות איך הגוף מגיב
איזה אימונים את עושה ??
עד עכשיו את שלוש שבועות בחיטוב איך ההרגשה הכללית?
לדעתי הציט שלך קצת מוגזם אפשרי לעלות ל 7-10 יום! וגם להגיע פלוס 800 זה גבולי ממש
לפני שהחיטוב כמה קלוריות אכלת?

• פותח/ת השרשור
אז ככה אפשרי לעשות חיטוב דל פחממות כלומר עד 30 גרם... ולראות איך הגוף מגיב
איזה אימונים את עושה ??
עד עכשיו את שלוש שבועות בחיטוב איך ההרגשה הכללית?
לדעתי הציט שלך קצת מוגזם אפשרי לעלות ל 7-10 יום! וגם להגיע פלוס 800 זה גבולי ממש
לפני שהחיטוב כמה קלוריות אכלת?

מרגיש בסדר, אני אפילו מתחזקת ועולה במשקלים
אימוני משקולות, אימון ספרינטים, ועוד קצת אירובי
אני עושה מעכשיו ארוחת צ'יט כל 7 ימים, אני אראה איך אני מתקדמת ככה
לפני החיטוב בניטרלי הייתי אוכלת בערך 2000-1800 ביום

כמה ירדת מתחילת החיטוב ???
איך היו האימונים במסה?? ואיך השבוע שלך נראה כמה פעמיים מתאמנת הגוף מספיק להתאושש אימוני משקולות, אימון ספרינטים, ואירובי...
כמה זמן אירובי?? כמה זמן ספרימטים ומתי??
בחיטוב אסור להוסיף עומס על הגוף שגם ככה עייף... זה יכול להיות בעיה שהגוף נכנס לסטרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית