הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טבליות קפאין לא משפיעות

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
לקחתי טבליה אחת של פרובודי 200 מ"ג ובאמת שלא הרגשתי כלום.....עכשיו אני לא שותה קפה אף פעם ולא שותה או אוכל דברים שיש בהם קפאין ככה שסיכוי נמוך שיש לי חסינות מההשפעה של הקפאין
אני לא יודע אם אפשר לקחת אולי 2 טבליות? זה כבר מוגזם לא?

1) למה אתה לא שואל בייעוץ אישי? בשביל זה הוא נועד
2) הבנתי שאפשר לקחת עד 2 טבליות. אם זה לא יעבוד אז עושים גמילה מקפאין שלוקחת בסביבות החודש (ממה שקראתי כאן באתר)

* אין לי ידע אמיתי על הקפאין (המשלוח בדרך 😃 ואז אדע קצת יותר) אני אומר לך ממה שאני זוכר שקראתי מאנשים באתר

לקחתי טבליה אחת של פרובודי 200 מ"ג ובאמת שלא הרגשתי כלום.....עכשיו אני לא שותה קפה אף פעם ולא שותה או אוכל דברים שיש בהם קפאין ככה שסיכוי נמוך שיש לי חסינות מההשפעה של הקפאין
מה המטרה של לקיחת הקפאין ומה ציפית להרגיש?

אולי הגוף שלך לא מגיב לקפאין? היה לי גם מישהו בצבא שנתתי לו 2 כדורים של 200 לפני בוחן כושר שתקעו לנו בלי שינה לפני והוא אמר שזה לא הזיז לו

לי העיניים נפתחות רבע שעה אחרי שלקחתי 2 כדורים (במידה ולא התפרעתי עם קפאין בימים שקדמו לזה), ערנות פסיכית, מיקוד, הכל
לקחת מינון ממש גדול אגב

• פותח/ת השרשור
אולי הגוף שלך לא מגיב לקפאין? היה לי גם מישהו בצבא שנתתי לו 2 כדורים של 200 לפני בוחן כושר שתקעו לנו בלי שינה לפני והוא אמר שזה לא הזיז לו

לי העיניים נפתחות רבע שעה אחרי שלקחתי 2 כדורים (במידה ולא התפרעתי עם קפאין בימים שקדמו לזה), ערנות פסיכית, מיקוד, הכל
לקחת מינון ממש גדול אגב

יכול להיות חסינות טבעית לחומר הזה? כי אני לא משתמש אף פעם בקפאין אני 18 שנה נטול קפאין מה שנקרא והטבליה הזאת פשוט לא הזיזה לי הרגשתי בדיוק אותו הדבר

בטוח שאתה לא שותה שום דבר שיש בו קפאין? רק מזכיר שגם בקולה ואני מניח שבעוד משקאות קלים יש קפאין...

• פותח/ת השרשור
בטוח שאתה לא שותה שום דבר שיש בו קפאין? רק מזכיר שגם בקולה ואני מניח שבעוד משקאות קלים יש קפאין...

20070526081818%21CaptainobviousChooseOption.jpg

חחחחחח צחקתי בקול, גם אם זה עליי... 😃

אתה תופתע לדעת שלא כולם יודעים שבקולה יש קפאין...

• פותח/ת השרשור
שמתי לב עכשיו שעל הקופסא עצמה יש תאריך אחרון לשימוש עד 12/2013
קפאין יכול להתקלקל?

• פותח/ת השרשור
כן.
אבל לא בטוח שזו הסיבה שזה לא השפיע.

תנסה קפאין בתוקף תראה אם משפיע

אין לי קפאין בתוקף בתאכלס הקפאין לא שלי הוא של אחי ובגלל שהוא הפסיק להתאמן אז הוא לא משתמש בו יותר אז לקחתי לו כמה טבליות
בכל מקרה אני ינסה היום לקחת 3 טבליות כלומר 600 מ"ג אם זה פג תוקף זה לא יעשה לי כלום אם זה בסדר אז מקסימום אני ילך לישון ב6 בבוקר......

אולי תנסה לשתות קפה שחור? תראה איך זה פועל עלייך בהשוואה.

אם הקפה לא משפיע כנראה שקפאין לא עובד בשבילך ואם כן משפיע, כנראה שהבעיה בכדורים שתוקפם פג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית