הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי תופעות הלוואי מתחילות בקלן?

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
התחלתי לקחת היום .. כדור אחד של 40 מ"ג במהלך הסייקל ..

והאם כדאי לקחת קיטופין?

התחלתי לקחת היום .. כדור אחד של 40 מ"ג במהלך הסייקל ..

והאם כדאי לקחת קיטופין?

תופעות הלוואי משתנות מאדם לאדם, אתה בגדול צריך להרגיש עליה בדופק בזמן מנוחה, מתן שתן מוגבר, חום (יהיה לך חם מהרגיל) וכדומה.

בימים הראשונים תרגיש (עלול) רעידות קלות באצבעות ומתגברות עם עליית המינון ומפסיקות לאחר מספר ימים.

קטוטיפן לא רצוי - חובה לקחת בעת כהשימוש עובר את ה14 יום ונמשך לעד כ-חודש ושבוע.

מומלץ לתסף לתצרוכת היומית שלך את הדברים הבאים:

מגנזיום.
טאורין(פחות בגדר החובה).
נתרן לתצרוכת היומית.

כל אלה כל מנת לצמצם תופעות לוואי ולהמנע מהתכווצויות לא נעימות, כמו כן עליך להקפיד על שתיה מרובה, כ-4 ליטרים מים לא כולל מה שאתה שותה במהלך האימון.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תופעות הלוואי משתנות מאדם לאדם, אתה בגדול צריך להרגיש עליה בדופק בזמן מנוחה, מתן שתן מוגבר, חום (יהיה לך חם מהרגיל) וכדומה.

בימים הראשונים תרגיש (עלול) רעידות קלות באצבעות ומתגברות עם עליית המינון ומפסיקות לאחר מספר ימים.

קטוטיפן לא רצוי - חובה לקחת בעת כהשימוש עובר את ה14 יום ונמשך לעד כ-חודש ושבוע.

מומלץ לתסף לתצרוכת היומית שלך את הדברים הבאים:

מגנזיום.
טאורין(פחות בגדר החובה).
נתרן לתצרוכת היומית.

כל אלה כל מנת לצמצם תופעות לוואי ולהמנע מהתכווצויות לא נעימות, כמו כן עליך להקפיד על שתיה מרובה, כ-4 ליטרים מים לא כולל מה שאתה שותה במהלך האימון.

שיהיה בהצלחה.
מבחינת ירידה באחוזי שומן , עדיף להמשיך את הסייקל עם קיטופן כדי לקבל יותר תוצאות ?
אגב הקלן הוא קלן סיני , מחברת - SHNGHAI PHARM FACTORY , שמעת עליו ?
ואם הוא פג תוקף עוד כחודש , בעייתי להמשיך לקחת אותו ?

מבחינת ירידה באחוזי שומן , עדיף להמשיך את הסייקל עם קיטופן כדי לקבל יותר תוצאות ?
אגב הקלן הוא קלן סיני , מחברת - SHNGHAI PHARM FACTORY , שמעת עליו ?
ואם הוא פג תוקף עוד כחודש , בעייתי להמשיך לקחת אותו ?

כשאתה מושך את הסייקל מן הסתם שתראה תוצאות ברורות יותר.

לא מכיר את הקלן אבל הסינים טובים במה שהם עושים לרוב. (אלוהים ברא את השמים ואת הארץ וכל השאר Made in China) במקרה ואינך מכיר את הפסוק.

אם הוא פג תוקף בעוד כחודש הוא חייב להיות קלן בן שנתיים או שלוש, לכן מומלץ לא לנטול אותו הרבה מעבר לתוקף שלו (כחצי שנה).

בהצלחה.

יש כל כך הרבה חברות מוכרות של קלן בשוק שהם גם זולות וגם טובות , למה ללכת על חברה לא מוכרת ?
ובמיוחד לא בעיה עוד להשיג קלן רפואי SOPHARMA

אני על סיירוקס. מפוצץ לי את הצורה. רעידות פרקינסון כאבי ראש בחילות בא לי למות.
אני בדרך כלל לא מגיב ככה לקלן. כנראה שהחומר חזק... התחלתי גם חזק 3 כדורים של 40.

• פותח/ת השרשור
כשאתה מושך את הסייקל מן הסתם שתראה תוצאות ברורות יותר.

לא מכיר את הקלן אבל הסינים טובים במה שהם עושים לרוב. (אלוהים ברא את השמים ואת הארץ וכל השאר Made in China) במקרה ואינך מכיר את הפסוק.

אם הוא פג תוקף בעוד כחודש הוא חייב להיות קלן בן שנתיים או שלוש, לכן מומלץ לא לנטול אותו הרבה מעבר לתוקף שלו (כחצי שנה).

בהצלחה.
הבנתי , זאת אומרת שעד אז אני כבר אגמור אותו אז אני שקט.

אני על סיירוקס. מפוצץ לי את הצורה. רעידות פרקינסון כאבי ראש בחילות בא לי למות.
אני בדרך כלל לא מגיב ככה לקלן. כנראה שהחומר חזק... התחלתי גם חזק 3 כדורים של 40.
התחלת סייקל קלן על 120מק"ג? למה?...

התחלת סייקל קלן על 120מק"ג? למה?...
מניסיון עבר אני די חסין לקלן.
מסתבר שכבר לא כל כך. או שלא השתמשתי בחומר באותה רמה.
בכל מקרה הורדתי ל 80. אבל סופר את השעות לסיום הסייקל הזה. מרגיש רע כל כך... נקווה שיעשה את העבודה לפחות.

• פותח/ת השרשור
מניסיון עבר אני די חסין לקלן.
מסתבר שכבר לא כל כך. או שלא השתמשתי בחומר באותה רמה.
בכל מקרה הורדתי ל 80. אבל סופר את השעות לסיום הסייקל הזה. מרגיש רע כל כך... נקווה שיעשה את העבודה לפחות.

אני כבר האמנם ביום השלישי לסייקל..אבל לא מרגיש משהו מיוחד ...

לא עברתי את ה 120 עם ורמודג׳ה גם כן,לא הרגשתי צורך האמת לעלות מ 120 ( עושה שבועיים קלן שבועיים יהומבין וכן האלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית