עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלתי לקחת היום .. כדור אחד של 40 מ"ג במהלך הסייקל ..
והאם כדאי לקחת קיטופין?
מבחינת ירידה באחוזי שומן , עדיף להמשיך את הסייקל עם קיטופן כדי לקבל יותר תוצאות ?תופעות הלוואי משתנות מאדם לאדם, אתה בגדול צריך להרגיש עליה בדופק בזמן מנוחה, מתן שתן מוגבר, חום (יהיה לך חם מהרגיל) וכדומה.
בימים הראשונים תרגיש (עלול) רעידות קלות באצבעות ומתגברות עם עליית המינון ומפסיקות לאחר מספר ימים.
קטוטיפן לא רצוי - חובה לקחת בעת כהשימוש עובר את ה14 יום ונמשך לעד כ-חודש ושבוע.
מומלץ לתסף לתצרוכת היומית שלך את הדברים הבאים:
מגנזיום.
טאורין(פחות בגדר החובה).
נתרן לתצרוכת היומית.
כל אלה כל מנת לצמצם תופעות לוואי ולהמנע מהתכווצויות לא נעימות, כמו כן עליך להקפיד על שתיה מרובה, כ-4 ליטרים מים לא כולל מה שאתה שותה במהלך האימון.
שיהיה בהצלחה.
מבחינת ירידה באחוזי שומן , עדיף להמשיך את הסייקל עם קיטופן כדי לקבל יותר תוצאות ?
אגב הקלן הוא קלן סיני , מחברת - SHNGHAI PHARM FACTORY , שמעת עליו ?
ואם הוא פג תוקף עוד כחודש , בעייתי להמשיך לקחת אותו ?
הבנתי , זאת אומרת שעד אז אני כבר אגמור אותו אז אני שקט.כשאתה מושך את הסייקל מן הסתם שתראה תוצאות ברורות יותר.
לא מכיר את הקלן אבל הסינים טובים במה שהם עושים לרוב. (אלוהים ברא את השמים ואת הארץ וכל השאר Made in China) במקרה ואינך מכיר את הפסוק.
אם הוא פג תוקף בעוד כחודש הוא חייב להיות קלן בן שנתיים או שלוש, לכן מומלץ לא לנטול אותו הרבה מעבר לתוקף שלו (כחצי שנה).
בהצלחה.
התחלת סייקל קלן על 120מק"ג? למה?...אני על סיירוקס. מפוצץ לי את הצורה. רעידות פרקינסון כאבי ראש בחילות בא לי למות.
אני בדרך כלל לא מגיב ככה לקלן. כנראה שהחומר חזק... התחלתי גם חזק 3 כדורים של 40.
מניסיון עבר אני די חסין לקלן.התחלת סייקל קלן על 120מק"ג? למה?...
מניסיון עבר אני די חסין לקלן.
מסתבר שכבר לא כל כך. או שלא השתמשתי בחומר באותה רמה.
בכל מקרה הורדתי ל 80. אבל סופר את השעות לסיום הסייקל הזה. מרגיש רע כל כך... נקווה שיעשה את העבודה לפחות.
כנל,עברתי מסיירוקס לורמודג׳ה וההבדלים הם כמה רמות מעל סיירוקס ,פשוט חומר איכותי.אני על וורמודג׳ה וברוך השם בלי תופעות לוואי כמאט
עדיין לא עברתי ת 120 בוורמוגה יצא לך להגיע ל160 איתו? יש שינוי בתופעות לוואי שגם ככה מינוריות ?כנל,עברתי מסיירוקס לורמודג׳ה וההבדלים הם כמה רמות מעל סיירוקס ,פשוט חומר איכותי.