הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל תקוע! בבקשה עזרה...

• פותח/ת השרשור lironb
  • פורסם בתאריך

lironb

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
היי שלום לכולם.

אספר בקצרה על עצמי , ככה בת 25 עוסקת בספור מגיל קטן -שיחקתי כדורסל כ6 שנים וב3 שנים האחרונות בחדר כושר.

השנה -שנה וחצי האחרונות היו מאוד לא פשוטים עבורי איבדתי אדם מאוד קרוב ויקר בשבילי ,זה כלל המון לחץ נפשי התקפי חרדה ודברים לא נעימים.

במהלך השנה הזאת לא התאמנתי , לא ממש הייתי מסוגלת לזה , ניסיתי לחזור כמה פעמים וזה החזיק לתקופה של חודש חודשיים וזהו ככה כמה פעמים בשנה הזאת עליתי במשקל באיזור ה10-12 ק"ג (מניחה שגם התרופות שהייתי לוקחת השפיעו חוץ מעצם העובדה שלה התאמנתי ולא אכלתי כמו שצריך לפני זה המשקל הרגיל שלי היה 47-48 עם 15-17 חוזי שומן.) שכל פעם הצלחתי להוריד ושוב לעלות .. כמו יויו .

היום אני מרגישה הרבה יותר וב.. חזרתי לאימונים רציפים כמו שאני יודעת לפני שבועיים .

אימונים:

אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע יחד עם מאמן ישי אימון של שעה -FULLBOD שלפני האימון אני עושה 20 דק אירובי ואחרי האימון בין חצי שעה ל40 דק. (אימון אחרון בדקתי עם שעון דופק ושרפנו 1000 קלוריות כולל האירובי לפני ואחרי) אני באמת עובדת קשה ולא מוותרת לעצמי.

שלוש פעמים בשבוע שאני בלי המאמן שלי אני עושה שעה שעה וחצי אירובי + תרגילי בן.

תזונה:

יש לי תפריט שקיבלתי מהדיאטן שלי :

0900

יוגורט אקטיביה 0% שומן

15 גרם של פייבר1 או 10 גרם של ברנפלקס ללא סוכר

מעט קינמון = רבע כפית

10:30 אימון

12:30 סיום אימון

2 פרוסות לחם קל המכיל עד 40 קלוריות

גביע קוטג' שלם של 1שומן או 120 גרם חזה עוף

2-3ירקות לבחירתך ( רק לא גזר/גמבה/פלפל)

1 כפית שמן זית או 5 זיתים שטופים

15:30 ( סנדוויץ חביתה)

2 ביצים- מתוכן רק צהוב אחד ( אפשר להכין כחביתה עם טיפת שמן )

2-4 ירקות

2 פרוסות לחם קל

אפשר למרוח כפית מיונז 5%

18:30

טונה שלמה במים

1 כפית שמן זית

2-3 ירקות

2 פרוסות לחם קל

22:00 23:00

סלט ירקות וקופסת טונה במים. ביצה קשה

* יש פה גג 1000 קלוריות שגם אליהם אני ל מגיעה כל הזמן כי לא יוצא לי לאכול 4 פרוסות לחם אל רק 2 ,מיונז לא תמיד

בקיצור אני באמת שעובדת קשה ומשקיעה ולא מוותרת לעצמי.

עכשיו אני צריכה את העזרה שלכם איך יכול להיות שבכל השבועיים הלה ל ירדתי כלום פשו כלום!! תקוע אני משתגעת מיואשת ולא יודעת מה לעשות.. זה לא הגוף שאני מכירה .. אני יודעת שאני בשבוע עם אימונים ותזונה כזאת יורדת בין 2-2.5 ק"ג!!!

עכשיו חשוב לי לציין שלפני שהתחלתי להתאמן עשיתי בידקות דם.. מה שהיה שם שיצא לי ערכים גבוהים של tsh כלומר תת פעילות של בלות התריס אחרי שבוע עשיתי את הבדיקה שוב והערכים היו תקינים כששאלתי את הרופא הוא אמר שכפי הנראה היתה לי דלקת בבלות התריס ובגלל זה הערכים היו גבוהים ויש לעקוב אחר זה
השאלה עם זה קשור? ואם כן מה אני יכולה לעשות אני ממש מתוסכלת ומיואשת כבר :((

כרגע המשקל שלי לפי המשקל בחד"כ 64 ק"ג % שומן 37.3 % מים:46.5 שריר: 38.3 ק"ג גובה: 152

אז בבקשה ממכם מי שמכיר את התופעה ויכול לעזור אני יהיה אסירת תודה.

שבת שלום.

הי לירון,
כל הכבוד על המחויבות ואני מאחלת לך הצלחה ומקווה שהתקופה הקשה מאחורייך.
שני דברים מטרידים אותי בתיאור שלך הראשון העובדה שאת אוכלת כל כך מעט (ואפילו מתפריט של 1000 את מקזזת) והשני שאת מתאמנת 6 פעמים בשבוע שעה-שעה וחצי של אירובי וכוח כל פעם. את אולי לא מרגישה את זה אבל הגוף שלך במצוקה והעובדה שלא ירדת כלום היא האינדיקציה הכי טובה עבורך.
אני לא יודעת מי התזונאי שלך אבל התפריט שלך אולי היה יכול להתאים לך אם היית שוקלת 55 ק"ג. אפילו בסוף חיטוב כששקלתי 57.5 אכלתי לפחות 1200 קלוריות ביום.
ולזה את מוסיפה כל כך הרבה אירובי שהגרעון הקלורי שלך מוגזם.
מאחר ואת נעזרת במאמן ותזונאי אני מאוד ממליצה לך לנסות את היעוץ האישי בפורום כדי להתאים לך תזונה ותכנית אימונים שפויה יותר.
זה לא צריך להיות כל כך קשה, בטח לא בהתחלה!

Back
למעלה תחתית