הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה יותר כידי לי לפוש אחרון של החיטוב

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
מה קורה אני חושב שאני אל 12.5% אחוז

יש תפריט 1500 קולריות ביום שלאחד ששוקל 94 גובה 178 ומיתמן כל יום זה כלום ויש הכל פשוט הגוף כבר לא רוצה לפרק שומן רוצה ילשמור אותו חחח

אני כבר חודשים לא מישתמש באפרדין וקופאין וקלן

חשבתי עכשיו לננת לפוש אחרון משהו אז מה יותר עדיף לי

אפרדין ארסן 70מג ליום
חצי כדור בבוקר 200מג קופאין ועוד כדור שלם לפני אימון 200מג קופאין

או קלן 04 3 או 4 כדורים ביום ? (דרך הגב קלן לא השתמשתי בחיים )

מה יותר כידי לי בקיצר לפוש אחרון ?

תמונות חדשות כמה אחוז אני ניראה לכם עכשיו?

http://i41.tinypic.com/1zva8nl.jpg

http://i42.tinypic.com/2b370g.jpg

גב
http://i39.tinypic.com/90pmpz.jpg

אם אני לא טועה, צריך לקחת 200 מ"ג על כל 25 מ"ג קפאין, שזה אומר שאתה צריך לקחת 600 מ"ג קפאין ולא 400 כפי שתיכננת.

מה יתן לך אם תרד יותר נמוך...אחרי חודש זה יחזור, על 12.5% קל יחסית לשמור, לפי דעתי אתה מסתכן באיבוד מסת שריר.

אם אתה הרבה זמן על 1500 קלוריות הגיע הזמן לנטראלי של שבועיים, ואל תחזור ל1500 קלוריות כי לפני הנתונים שלך ה BMR בקנטים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה הרבה זמן על 1500 קלוריות הגיע הזמן לנטראלי של שבועיים, ואל תחזור ל1500 קלוריות כי לפני הנתונים שלך ה BMR בקנטים.

עשיתי לפני חודש 10 יום נטרלי..

לא עשיתי את כל החיטוב ב1500 קלוריות הכל הלך במדרה 2000קלוריות ואז 1800 ואז 1600

ועכשיו אני כבר 3 שבועות בארך אל 1500 ...

אבל זה לא השאלה ששאלתי...

הייתי מציע לך אחרי הסייקל לעשות בדיקות דם כי בנאדם באופן טבעי אפילו בלי קפאין אמור להגיע בחיטוב ל-12-10% שומן, זאת אומרת זה בגדר האפשרי, לעומת זאת אתה עם אפדרין, קלן אנאבאר ולא יורד מה-12-13 אחוז נראה לי אנסת לעצמך את הבלוטה אונס קבוצתי.

הייתי מציע לך אחרי הסייקל לעשות בדיקות דם כי בנאדם באופן טבעי אפילו בלי קפאין אמור להגיע בחיטוב ל-12-10% שומן, זאת אומרת זה בגדר האפשרי, לעומת זאת אתה עם אפדרין, קלן אנאבאר ולא יורד מה-12-13 אחוז נראה לי אנסת לעצמך את הבלוטה אונס קבוצתי.
איזה בלוטה? בלוטת התריס? מה בדיוק הקשר פה? והוא רשם שהוא אפעם לא לקח קלן אפדרין זה רק עכשיו בזמן הPCT ושוב פעם מה הקשר של אנס אותה?אתה מדבר כאילו הוא שנים על טי 3

איזה בלוטה? בלוטת התריס? מה בדיוק הקשר פה? והוא רשם שהוא אפעם לא לקח קלן אפדרין זה רק עכשיו בזמן הPCT ושוב פעם מה הקשר של אנס אותה?אתה מדבר כאילו הוא שנים על טי 3

החיטוב שלו כושל, לא הגיוני שבנאדם עם חומרים מחטב במשך שלושה חודשים ונתקע על 13% שומן משהו כאן כושל.

החיטוב שלו כושל, לא הגיוני שבנאדם עם חומרים מחטב במשך שלושה חודשים ונתקע על 13% שומן משהו כאן כושל.

אם הייתה רואה את התוכנית שלו (הוא רשם באחד האשכולות בפורום שהוא מתאמן 5 אימוני משקולות בשבוע) + מלא אירובי ותפריט לא מאוזן גם אתה הייתה נתקע.

אם הייתה רואה את התוכנית שלו (הוא רשם באחד האשכולות בפורום שהוא מתאמן 5 אימוני משקולות בשבוע) + מלא אירובי ותפריט לא מאוזן גם אתה הייתה נתקע.
מה הבעיה ב 5 אימוני משקולות בשבוע עם 2 3 אירובי בעצימות בינונית ומטה?
ועוד שאתה על חומרים!

מה הבעיה ב 5 אימוני משקולות בשבוע עם 2 3 אירובי בעצימות בינונית ומטה?
ועוד שאתה על חומרים!
יש בעיה, כשאנשים חושבים שחומרים זה קסמים ואפשר להתאמן בלי הגבלה עד צאת הנשמה.

בכל מקרה אני כבר אמרתי מה דעתי על החיטוב הזה, לדעתי כל החיטוב הזה היית על דל פחממה הגיע הזמן לנסות טקטיקה אחרת (כמו לעלות פחממה ולהוריד חלבון ושומן)

תעלה תמונת פרונט שנראה את הבטן

כמה גרם אתה יורד בשבוע ?
תנסה יוהמבין ותעשה את הפרוטוקולים של השומן עיקש שבמאמרים פה
אמרתי לך שלדעתי תוך חודש אתה 10%
מה גם שעם יוהמבין אתה לא צריך כ"כ הרבה קפאין כמו עם אפדרין

להגיד לך תאמת לדעתי החיטוב של ממש כושל ואיבדת כמות נכבדת של שריר ..
מקווה שהסקת מסקנות לפעם הבאה

עידן, זה לא המקום להעביר ביקורת על התוכנית חיטוב שלו, יש נושא לפוסט, נא להיות ענייניים לגבי הפוסט הזה.

• פותח/ת השרשור
להגיד לך תאמת לדעתי החיטוב של ממש כושל ואיבדת כמות נכבדת של שריר ..
מקווה שהסקת מסקנות לפעם הבאה

לא ירד לי מסה בחיטוב .. הייתי אל 20אחוז שומן שקלתי 106 עכשיו אני שוקל 94 אל 12.5 אחוז שומן

אני יגיד לך תאמאת דפקה עלתה לי המסה ..

• פותח/ת השרשור

לא לכחתי T3 ולא קלן לכחתי אפדרין פעם אחת בלי קופאין הפילו למשך חודש וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית