הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב שני (תמונה לפני-אחרי מתחילת השינוי)

לפי דעתי בתור בחורה כדאי לך לעשות חודש מאסה רצינית ואז חודש חיטוב לקראת הקיץ. אתה רזה מידי לדעתי בשביל גבר.

חודש מאסה לא יתן לו כלום, כמה שריר הוא יוכל לצבור? במקרה הטוב חצי קילו-קילו גג ואני לארג', עדיף שיתחיל מסה עם מאזן קלורי חיובי מתון ("מסה נקיה") בקושי יעלה שומן (גם בקושי יעלה שריר) אבל זה עדיף מאשר להיות 5 חודשים על נייטרלי ולדרוך במקום.

• פותח/ת השרשור
חודש מאסה לא יתן לו כלום, כמה שריר הוא יוכל לצבור? במקרה הטוב חצי קילו-קילו גג ואני לארג', עדיף שיתחיל מסה עם מאזן קלורי חיובי מתון ("מסה נקיה") בקושי יעלה שומן (גם בקושי יעלה שריר) אבל זה עדיף מאשר להיות 5 חודשים על נייטרלי ולדרוך במקום.
את אומר שבמסה נקיה בקושי עולים שריר ?

את אומר שבמסה נקיה בקושי עולים שריר ?

לא אוהב את המושג מסה נקיה, בוא נקרא לילד בשמו, מסה עם מאזן קלורי חיובי מתון 300-500 ומאסה עם מאזן קלורי חיובי גבוה 700+.
במאסה המתונה אתה תעלה פחות שריר (וגם פחות שומן) מאשר במאסה עם המאזן החיובי הגובה.
מכיוון שאתה חרד לאחוז השומן שלך בקיץ שמה הצ'וצ'יות לא ימשכו אלייך, אתה יכול לעשות ב5 חודשים עד סוף הקיץ מסה מתונה עם 300-500 קלוריות מעל התחזוקה וככה לעלות מעט שומן אבל גם יחסית מעט שריר (ביחס למסה עם מאזן חיובי גבוה).

• פותח/ת השרשור
לא אוהב את המושג מסה נקיה, בוא נקרא לילד בשמו, מסה עם מאזן קלורי חיובי מתון 300-500 ומאסה עם מאזן קלורי חיובי גבוה 700+.
במאסה המתונה אתה תעלה פחות שריר (וגם פחות שומן) מאשר במאסה עם המאזן החיובי הגובה.
מכיוון שאתה חרד לאחוז השומן שלך בקיץ שמה הצ'וצ'יות לא ימשכו אלייך, אתה יכול לעשות ב5 חודשים עד סוף הקיץ מסה מתונה עם 300-500 קלוריות מעל התחזוקה וככה לעלות מעט שומן אבל גם יחסית מעט שריר (ביחס למסה עם מאזן חיובי גבוה).
צוציות לא מעניינות אותי יש לי חברה שנתיים אני לא עושה אתזה בשביל צוציות אלא בשבילי חח

זה לא נכון להגיד שבגלל שאוכלים יותר אז עולים יותר במסת שריר..במיוחד למתאמנים טבעיים.יש גבול לכמה בנאדם יכול לפתח שריר בחודש ומעבר לגבול הזה הכל הולך לשומן..מה שכן יש הקשר של +קלורי גבוהה להתאוששות\התקדמות במשקלים אבל זה לא תמיד מתורגם למסת שריר.

מה זה משנה ... אתה מרוצה מעצמך ? זה הכל זה הכי חשוב .
תמשיך לעלות לאט לאט ולעלות שריר נקי ...אין טעם לזרוק עלייך טונות של משקל ואז לעשות חיטוב כל פעם .
פשוט תתחיל מאסה אם פלוס קלורי מבוקר לפרק זמן ארוך ... לפני קיץ הבא תן חיטובון כמה שבועות וזה הכל .
בשביל מה לזרוק על עצמך שומן .. חורף קיץ זה לא משנה וגם לא הכי בריא כל פעם לעלות ולרדת ככה .

תמדוד אורז תמיד לפני בישול זה קשה למדד אחרי כי יש כאלה ששמים כמות מים כזו ויש כאלה שכזו.
בכלל כל אוכל מודדים תמיד לפני בישול ולא אחרי
לא מסכים איתך, זה התעסקות מיותרת, תמדוד לפי כמות ולא לפי משקל, ההבדל הוא של עשרות קלוריות בודדות לפה או לשם וזה לא מה שישנה משהו בחיים.

לפותח האשכול. אין לך שום צורך בחיטובון. מקסימום תוסיף מעט אירובי כדי לסדר מאזן נוזלים ותיהיה על נייטרלי בקיץ - למרות שלדעתי אין שום סיבה למי אכפת מזה, עדיף שתיהיה הרבה יותר מסיבי בהמשך, תחשוב רחוק לא מה יהיה לך טוב עוד שבועיים. - אבל זאת רק דעתי וההחלטה שלך 😃

לא מסכים איתך, זה התעסקות מיותרת, תמדוד לפי כמות ולא לפי משקל, ההבדל הוא של עשרות קלוריות בודדות לפה או לשם וזה לא מה שישנה משהו בחיים.

לפותח האשכול. אין לך שום צורך בחיטובון. מקסימום תוסיף מעט אירובי כדי לסדר מאזן נוזלים ותיהיה על נייטרלי בקיץ - למרות שלדעתי אין שום סיבה למי אכפת מזה, עדיף
שתיהיה הרבה יותר מסיבי בהמשך,
תחשוב רחוק לא מה יהיה לך טוב עוד שבועיים. - אבל זאת רק דעתי
וההחלטה שלך 😃
התעסקות מיותרת אולי בשבילך.
יש הבדלים לא קטנים בין אורז שמודדים לפני בישול ואחרי בישול בכמויות שיכולות לשנות את הערכיים תזונתיים בכמויות עצומות וגם לגבי חזה עוף שלהבדיל מאורז סופך נוזלים בבישול.
אתה פשוט כנראה לא יודע מה זה מספיק להשקיע עם העשרות קלוריות האלה (שאגב בסופו של דבר זה מתעגל למאות ואפילו יותר) לא מספיק חשובות לך.
תעשה הכנה לתחרות פיתוח גוף,ותבין לבד.

התעסקות מיותרת אולי בשבילך.
יש הבדלים לא קטנים בין אורז שמודדים לפני בישול ואחרי בישול בכמויות שיכולות לשנות את הערכיים תזונתיים בכמויות עצומות וגם לגבי חזה עוף שלהבדיל מאורז סופך נוזלים בבישול.
אתה פשוט כנראה לא יודע מה זה מספיק להשקיע עם העשרות קלוריות האלה (שאגב בסופו של דבר זה מתעגל למאות ואפילו יותר) לא מספיק חשובות לך.
תעשה הכנה לתחרות פיתוח גוף,ותבין לבד.
לגבי חזה עוף/הודו... אני שוקלת 200 גרם לפני הבישול וחשבת את הערכים לפי זה. כלומר 104 קלוריות ל100 גרם, 3 גרם שומן ל100 גרם ו21 גרם חלבון ל100 גרם. (הכל כפול 2 כי אוכלת 200 גרם). האם בפועל אני טועה בחישוב או שככה נכון למדוד (ולא אחרי בישול )

לגבי חזה עוף/הודו... אני שוקלת 200 גרם לפני הבישול וחשבת את הערכים לפי זה. כלומר 104 קלוריות ל100 גרם, 3 גרם שומן ל100 גרם ו21 גרם חלבון ל100 גרם. (הכל כפול 2 כי אוכלת 200 גרם). האם בפועל אני טועה בחישוב או שככה נכון למדוד (ולא אחרי בישול )

לפי מה שהבנתי מודדים לאחר הבישול,
לפני הבישול יש נוזלים שיורדים בתהליך הבישול.

את עושה בסדר,המשקל ישתנה לך במדידה אחרי בישול אבל זה אותם ערכים כמו לפני.
אנשים לא מבינים את זה,ואחכ אני שומע מחצי עולם אני אוכל קילו אורז ביום,
קילו אורז ביום זה מטורף זה 800 גרם פחמימה,הקטע שכולם מודדים אחרי בישול וזו טעות נוראית.
תמיד מודדים לפני בישול

קילו אורז ביום זה מטורף זה 800 גרם פחמימה,הקטע שכולם מודדים אחרי בישול וזו טעות נוראית.
תמיד מודדים לפני בישול

מסכים איתך, אבל בחלק ממחשבוני הקלוריות יש אופציה ל"לפני בישול" ול"לאחר בישול", שזה דבר שגורם לאי הבנות בין אנשים.

תמיד מודדים לפני בישול

כשאומרים לחזה עוף 29 ג' חלבון. מדובר לאחר בישול, נכון?
כמה ללפני בישול?

כמה שטויות מדברים פה...
1. אין דבר כזה "מסה נקייה"
2. אי אפשר להמליץ לו כמה לעלות אם לעלות מהסיבה שאתם לא יודעים איך הוא מעוניין להראות.
3. פשוט תקחו את האוכל ותשקלו אותו, זה עד כדי כך פשוט.

כמה שטויות מדברים פה...
1. אין דבר כזה "מסה נקייה"
2. אי אפשר להמליץ לו כמה לעלות אם לעלות מהסיבה שאתם לא יודעים איך הוא מעוניין להראות.
3. פשוט תקחו את האוכל ותשקלו אותו, זה עד כדי כך פשוט.

אין ספק שזה פשוט, רק שהבעיה היא שאנשים לא מתואמים לגבי השקילה לפני או אחרי הבישול.
בחלק ממחשבוני התזונה ניתן להזין "לפני/ אחרי" בישול וזה סוגר את הפינה.

אין ספק שזה פשוט, רק שהבעיה היא שאנשים לא מתואמים לגבי השקילה לפני או אחרי הבישול.
בחלק ממחשבוני התזונה ניתן להזין "לפני/ אחרי" בישול וזה סוגר את הפינה.

סתם שאלה נגיד יש אורז בסמטי ש-100 גרם מימנו זה 123 קלוריות 30 גרם פחמיה [ לא מדוייק לא זוכר בדיוק ]
הכמות קלוריות הזאת היא לפני בישול ? או אחרי ?
כמה קלוריות ופחמימה יש לפני בישול ?
וכמה קלוריות ופחמימה יש אחרי ?

עבודה מעולה... תוכל לפרט קצת על התהליך שעברת מההתחלה עד להורדה של של יותר מ 15 ק״ג
על איזה תפריט היית..? שיטות.. אני אשמח לדעת אני בתחילת תהליך חיטוב (אני שמן) ותמיד אני מנסה ללמוד מאנשים שירדו יפה ..

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית