הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך להגיע ל 10% שומן

• פותח/ת השרשור e-y
  • פורסם בתאריך

e-y

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
4
היי חברים
אני בן 29 שוקל 73 קילו עם 22.2 אחוז שומן השבוע אני מתחיל להיכנס לתקופת חיטוב של כ 3 חודשים המטרה שלי להגיע ל 10% שומן,
בעבר השתמשתי בקלן (תמיד עם שבועיים הפסקה באמצע)
קראתי קצת ורציתי לדעת מתי נכון יותר להשתמש בקלן (באיזה אחוז שומן) בהתחשב בעובדה שהפעם אני לוקח אותו למשך 40 יום, האם כדאי גם לקחת יוהמבין ביחד?
או במקום יוהמבין כדאי לקחת את הליפו 6 השחור שהוא תרכובת של יוהמבין וקפאין.
ושמעתי גם על ה t3 של חברת San
בקיצור חברים אני אובד עצות ואשמח לעזרה של מישהו מקצועי אשמח גם למספר טיפים חשובים לתקופה זו ע״מ שבאמת אני אצליח להגיע אל היעד.

ביל
היי חברים
אני בן 29 שוקל 73 קילו עם 22.2 אחוז שומן השבוע אני מתחיל להיכנס לתקופת חיטוב של כ 3 חודשים המטרה שלי להגיע ל 10% שומן,
בעבר השתמשתי בקלן (תמיד עם שבועיים הפסקה באמצע)
קראתי קצת ורציתי לדעת מתי נכון יותר להשתמש בקלן (באיזה אחוז שומן) בהתחשב בעובדה שהפעם אני לוקח אותו למשך 40 יום, האם כדאי גם לקחת יוהמבין ביחד?
או במקום יוהמבין כדאי לקחת את הליפו 6 השחור שהוא תרכובת של יוהמבין וקפאין.
ושמעתי גם על ה t3 של חברת San
בקיצור חברים אני אובד עצות ואשמח לעזרה של מישהו מקצועי אשמח גם למספר טיפים חשובים לתקופה זו ע״מ שבאמת אני אצליח להגיע אל היעד.
בלבלת פה הרבה דברים.
קודם כל, T3 זה שורף שומן חזק ולא מומלץ לקחת אותו בלי סטרואידים בגלל שהוא גורם לירידה רבה במסת השריר.
אני לא ממליץ לך לקחת ליפו 6 או יהומבין ביחד עם הקלן או לחוד מהסיבה שזה לא יעזור לך, יהומבין משפיע רק באחוזי שומן נמוכים.

מהמעט שאני יודע, עם T3 לא כ"כ מומלץ להתעסק. יכול להוביל לפגיעה בבלותת התריס והשתקה של הייצור הטבעי.
זה שורף שומן מאוד חזק אבל לא סלקטיבי. לא מבחין בין שריר לשומן.
ליפו 6 זה חרטא ובזבוז כסף ניסיתי בעצמי. יהומובין יכול לעזור אבל יהיה יעיל מא"ש נמוך.
לדעתי רק קלן\אפדרין. אבל שוב, בנושא של הסטרואידים אני דיי חדש אז תעבור פה על הנעוצים והפורטל יש לך אחלה של מאמרים.. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
השאלה האם כדאי להתחיל סייקל של קלן באחוז שומן כזה או להמתין לאחוז נמוך יותר?
ואם כן באיזה אחוז מומלץ להתחיל...
תודה לכולכם על התשובות

להתחיל רגיל עם תפריט בגירעון של 400-500 לקראת 15 אחוז שומן לעשות סייקל של קלאן בלבד!! אם תרצה יותר משבועים כמובן להוסיף קטוטיפן! לאחר סיום סייקל קלאן לתת לגוף מנוחה מחומרים בערך 4 שבועות וכמובן להישאר בגירעון קלורי כמו בהתחלה. אם עשית הכל כמו שצריך אתה אמור להגיע בערך ל 12-10 אחוז ואז לעשות סייקל של יהומובין וקפאין. אמור לצאת מושלם ופחות מ 10. אחוז מנסיון אני אומר לך שככל שאתה יורד באחוז שומן אתה רוצה עוד ועוד!

• פותח/ת השרשור
בהתחשב בעובדה שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע אירובי ואנארובי ואני באמת יתחיל חיטוב רגיל ללא חומרים עם גירעון של כ 400-500 לא ישרוף הרבה שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית