הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצתי אתמול שעתיים - אני עומד למות ?

• פותח/ת השרשור TvrSp12
  • פורסם בתאריך
יש טענה שאימונים אירוביים אכן מקצרים את תוחלת החיים מכיוון שאימונים כאלה מכריחים את הגוף לשחרר רדיקאלים חופשיים שהם הרסניים כלפי תאים בגוף.

טענה אחרת טוענת שאפשר להמנע מכך ע״י צריכת אנטיאוקסידאנטים.

הרצים מסרו מידע על שימוש במשככי כאבים מסוג NSAIDS (נוגדי דלקת לא סטרואידיים כמו איבופרופן ונפרוקסן), שנקשרו לסיבוכים בשריר הלב, וכן על שימוש באספירין שנחשב כמגן על הלב.

עוד דיווחו הרצים על גורמי סיכון למחלות לב כמו יתר לחץ דם, רמות גבוהות של כולסטרול, סוכרת, היסטוריה משפחתית של מחלות לב ועישון בעבר או בהווה, אך אף אחד מהגורמים הללו לא הסביר את תוחלת החיים הקצרה של הרצים למרחקים ארוכים.

לא יודע כבר מה להגיד...

• פותח/ת השרשור
הרצים מסרו מידע על שימוש במשככי כאבים מסוג NSAIDS (נוגדי דלקת לא סטרואידיים כמו איבופרופן ונפרוקסן), שנקשרו לסיבוכים בשריר הלב, וכן על שימוש באספירין שנחשב כמגן על הלב.

עוד דיווחו הרצים על גורמי סיכון למחלות לב כמו יתר לחץ דם, רמות גבוהות של כולסטרול, סוכרת, היסטוריה משפחתית של מחלות לב ועישון בעבר או בהווה, אך אף אחד מהגורמים הללו לא הסביר את תוחלת החיים הקצרה של הרצים למרחקים ארוכים.

לא יודע כבר מה להגיד...
אז הכותרת צריכה להיות, שימוש במשככי כאבים מקצר את תוחלת החיים.
מצד שני אני באמת חושב שראיתי את החיים חולפים לי מול העיניים עם מה שעשיתי לעצמי אתמול 😵 😃

קבצים מצורפים

• elevation.png
    elevation.png
    KB 7.6 · צפיות: 104
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית