ייעוץ עד כמה האפדרין עושה שינוי ?

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
עד כמה האפדרין באמת אפקטיבי לעומת חיטוב בלי אפדרין ?
הבנתי שצריך לשלב קפאין איתו ... אז האם כדי לעשות שבועיים אם שבועיים בלי ?
בשביל לתת לרצפורים לנוח ?
כמובן שתזונה מוקפדת ואימונים אנארוביים ואירוסיהם באופן קבוע ..

בתחילת החיטוב כאשר האחוזי שומן יכסית גבוהים עדיף אפדרין. מתי שתרגיש ותראה ש דיי נתקעת תעבור לקלן. ואם יהיה שומן איקש בסוף החיטוב אפשר לנסות גם יוהימבין.
האפדרין בשילוב קפאין נותן אמון אנרגיה ומרץ גם לאימונים חזקים וגם לאירובי שאחרי. ועוזר בניווד שומן כמובן.

אפדרין מעולה לחיטוב לאורך זמן במינונים נמוכים ומאפשר האצה של התהליך בלי להרגיש כאילו דורסת אותך רכבת. בנוסף, כפי ש- @Alex0001 כתב הוא מעולה למרץ אבל לא לשימוש לאורך זמן ובכל אימון אחרת מתרגלים כמו לכל סם והמרץ אינו מורגש.
הבעייה עם אפדרין היא שהוא לא "cost effective" בייחוד במינונים של 50-70mg/ed - עוד סיבה להשתמש מדי פעם.

• פותח/ת השרשור
אפדרין מעולה לחיטוב לאורך זמן במינונים נמוכים ומאפשר האצה של התהליך בלי להרגיש כאילו דורסת אותך רכבת. בנוסף, כפי ש- @Alex0001 כתב הוא מעולה למרץ אבל לא לשימוש לאורך זמן ובכל אימון אחרת מתרגלים כמו לכל סם והמרץ אינו מורגש.
הבעייה עם אפדרין היא שהוא לא "cost effective" בייחוד במינונים של 50-70mg/ed - עוד סיבה להשתמש מדי פעם.
תוכל להסביר קצת יותר לעומק גבר ?
כל כמה זמן כדי לעשות הפסקה מימנו ?
אני התחלתי עכשיו לקחת את זה במינון די נמוך 40 מג ביום פלוס 300 קפאין ... אם כל כמו אומר כדי לעשות שבועיים כן ושבועיים לא ?
ומה זה אומר ״ קוסט אפקטיב ״ ?
המטרה שלי היא לחטב אם זה ( כמובן תזונה ואימונים ) כל כמה זמן לעשות הפסקה אם אני עושה חיטוב עכשיו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית