הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי הפנים מסטרואידים

noamashorov

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים אני נמצא בסייקלים בערך כבר כשנה התחלתי מ 250 טסט ל חצי שנה ראשונה אחרי זה היה 500 טסט גשר ואז 500 טסט ו 300 טרן

שמתי לב שבמהלך הסייקלים בערך כמה חודשים אחרי שהתחלתי השתנה לי מבנה הפנים כאילו הלסת שלי נהייתה יותר רחבה כזאת ממה שהיה ופרצוף קצת יותר גדול לא מבחינת שומן אלה פשוט המבנה פנים השתנה

רציתי לשאול האם זה קורה לעוד והאם זה נורמלי ומה הסיבה שזה קורה?

מי שידע מה זה פאוורליפטינג ויוטיוב, הכיר את איזי נארביז.
לדעתי רואים הבדל בפנים שלו לפני 5 שנים והיום בגלל החומרים, ממליץ להתרחק.
Screenshot_20250109_030705_YouTube.jpg
Screenshot_20250109_031122_Instagram.jpg

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 100662צפה בקובץ המצורף 100663
המבנה פנים שלו נראה אותו דבר רק זקן אצלי פשוט המבנה לסת ניהיה רחב יותר ממה שהיה

שינוי במבנה הלסת נפוץ יותר בלקיחת GH...
קשה לי להאמין שמקצת טסט וטרן הלסת שלך עברה שינוי ,
יתכן שהשינוי בפנים נובע מצבירת/איבוד נוזלים או שומן , אופציה נוספת היא התחזקות שרירי הלסת.

הוא למשל הגזים עם הGH..
1736412129398.png

יתכן שהשינוי בפנים נובע מצבירת/איבוד נוזלים או שומן , אופציה נוספת היא התחזקות שרירי הלסת.

הוא למשל הגזים עם הGH..
צפה בקובץ המצורף 100665
זאק אפרון עבר תאונה עד כמה שידוע לי ואז נותח באיזור הלסת...לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה מה שקראתי בח"ול..לא חושב שgh גרם ללסת שלו להשתנות ככה אבל הלוואי ואני טועה כי אני גם על gh ויותר מאשמח לחיזוק של הלסת והפנים חחחח

זאק אפרון עבר תאונה עד כמה שידוע לי ואז נותח באיזור הלסת...לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה מה שקראתי בח"ול..לא חושב שgh גרם ללסת שלו להשתנות ככה אבל הלוואי ואני טועה כי אני גם על gh ויותר מאשמח לחיזוק של הלסת והפנים חחחח
כן כן... ''תאונה''.

כמו כל הכוכבות בהוליווד שבעקבות ''תאונה'' איבדו 20 קילו(אוזמפיק) + שתלי סיליקון + פנים של בובת מ*ן..

שיבדקו את המזוזות!!

הוא למשל הגזים עם הGH..
צפה בקובץ המצורף 100665
תופעת לוואי של GH בשינויים חריגים כמו שאתה מדבר זה רק במינון של 10UI ויותר. לגבי השחקן השינוי שלו בפרצוף זה בעיקר מזריקות של חומצה היאלורונית כמו לכל השאר בתחום הסרטים והטלויזיה. שלא יספרו סיפורים של תאונות וכו.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

צפה בקובץ המצורף 100662צפה בקובץ המצורף 100663
קודם כל 5 שנים זה 5 שנים. זה זמן שכולם מתבגרים ולא כולם נשארים אותו דבר. בכל מקרה שיתגלח ויעשה גלח כמו בתמונה הראשונה ואז אפשר לדבר עד כמה הוא השתנה אם בכלל ובלי לעשות פרצופים למצלמה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שלום חברים אני נמצא בסייקלים בערך כבר כשנה התחלתי מ 250 טסט ל חצי שנה ראשונה אחרי זה היה 500 טסט גשר ואז 500 טסט ו 300 טרן

שמתי לב שבמהלך הסייקלים בערך כמה חודשים אחרי שהתחלתי השתנה לי מבנה הפנים כאילו הלסת שלי נהייתה יותר רחבה כזאת ממה שהיה ופרצוף קצת יותר גדול לא מבחינת שומן אלה פשוט המבנה פנים השתנה

רציתי לשאול האם זה קורה לעוד והאם זה נורמלי ומה הסיבה שזה קורה?
בעיקר עניין של נוזלים ושומן. ואם התחלת לאכול יותר זה הסיבות לשינויים הקטנים/גדולים שאתה רואה. כמובן שאם יש לך תמונות שלך שאתה יכול לעשות השוואה זה הכי טוב. ולא רק לראות במראה ולהגיד שלפני שנה האית שונה.

נערך לאחרונה:
יש לך מה שנקרא moonface. זה נפוץ בשימוש בכל מיני סטרואידים לוודוקא אנאבוליים.
במקרה שלך זה נגרם כתוצאה מe2 גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית