הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוזלים בחיטוב .

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום , כבר כמעט שבועיים וחצי בחיטוב וממש הרבה נוזלים עפו מהגוף חוף מבפנים..

כרגע עומד על 100 ~ פחמימה ביום.

רציתי לדעת אם זה קשור או אם כדאי להוריד ל 30 ככה וזה יגרום להורדת הנוזלים מהפנים או שזה עניין של סבלנות שזה ירד במצב הרגיל?

רציתי לדעת אם זה יעזור כי המצב נוראי בפנים..

תתרכז בלהוריד שומן לא נוזלים שממילא יחזרו בסיום החיטוב.
להוריד פחמימה בצורה דרסטית כזאת בהחלט יעזור אבל לדעתי אין טעם אחרי שבועיים וחצי להתחיל דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
תתרכז בלהוריד שומן לא נוזלים שממילא יחזרו בסיום החיטוב.
להוריד פחמימה בצורה דרסטית כזאת בהחלט יעזור אבל לדעתי אין טעם אחרי שבועיים וחצי להתחיל דל פחמימה.

אני אמשיך כרגיל אז אחי .. בשבילי 100 זה לא דל וזה הכמות שעושה לי טוב... אשקול להוריד עוד בהמשך החיטוב..

דבר ראשון זה הגיוני בגלל שבפנים באופן יחסי לשאר הגוף יש פחות שריר מנגיד בטן או ידיים, פחות שרירים= פחות גליקוגן שנמצא בהם (הוא הרי נמצא או בשריר או בכבד) = פחות זולים שמצטברים/ יורדים בהתאם לשינויים במאגרי גליקוגן.
ודבר שני אחי, אתה יכול לתת קצת פרטים של א.ש והמצב מבחינת תוכנית אימונים כי לא בכל מצב מומלץ להגיע לחיטובים של 30 גרם פחמימה, זה מאוד מאוד נמוך.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון זה הגיוני בגלל שבפנים באופן יחסי לשאר הגוף יש פחות שריר מנגיד בטן או ידיים, פחות שרירים= פחות גליקוגן שנמצא בהם (הוא הרי נמצא או בשריר או בכבד) = פחות זולים שמצטברים/ יורדים בהתאם לשינויים במאגרי גליקוגן.
ודבר שני אחי, אתה יכול לתת קצת פרטים של א.ש והמצב מבחינת תוכנית אימונים כי לא בכל מצב מומלץ להגיע לחיטובים של 30 גרם פחמימה, זה מאוד מאוד נמוך.

האמת שלא חשבתי על הקטע עם הגליקוגן צודק לגמרי זה גם אומר שלהוריד את הפחמימה לא יעזור (?) למרות שהקטוזיס יכול לעזור לשרוף שומן יותר מהר כי אני פעיל מבחינה אירובית יום יום חצי שעה לפעמים יותר .

כרגע הגובה 1.77~ משקל 77~ זה כנראה עניין של זמן..... אני אשקול את עניין הורדת הפחמימה אם לא יהיה שינוי בשבועיים הקרובים.. הפנים לא בפרופורציה לגוף בכלל.. אם כמה שזה נשמע מוזר

אגב לא חיטוב ראשון .. אני אחרי מסה עם צבירת שריר סבירה הייתי מעריך את עצמי 15~ א.ש כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית