עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום חשיבות לזה, מה שנשאר לך לאכול מהתפריט היומי.ראשית אילו מזונות (עשירים בחלבון) כדאי לצריך לפני השינה או בשעות ערב מאורחות?
תנסה לא לאכול בערך שעה אולי שעתיים לפני השינה, מזונות חריפים גם עלולים לעשות בעיה אני יודע, אבל חיפוש זריז בגוגל בטוח יוביל אותך לאיזה כתבה על זה.אילו מזונות לא כבדים על הבטן ויכולים להפריע למהלך שינה סדירה?(אני יש לי שינה מה זה קלה...)
אין לזה חשיבות, הדבר היחיד שחשוב לך זה שתגיע ל - X חלבון שאתה אמור להגיע אליו ביום, מתי אכלת אותו ומאיזה סוג הוא עשוי ממש לא מעניין.ישנם מזונות שמכילים חלבון ומתפרקים לאט יותר ואז טובים יותר לשינה?
תוסף תזונה, כדור, זה עוזר להתאוששות השריר, אותי אישית זה גם מפיל מהרגליים..אם אתה בחיטוב אז זה אפילו מומלץ (אבץ ומגנזיום) במסה זה פחות קריטי כי אתה מקבל מספיק מהמזוןמה זה מגנזיום, אני מוכן להתעלף במיטה בכל ערב...
בכייף 😃תודה על התשובות המהירות, הממצות והברורות.
כיף לך, תריץ חיפוש כאן באתר על שינה אתה תמצא מלא נושאים, לא מזמן היה פה אשכול שדיבר על זה והציע את כל התוספים האפשריים לשינה כמו של תינוק. אני לא זוכר איפה זה היה, לדעתי הכותרת של האשכול הייתה שינה.אני בחיים שלי לא הייתי בחיטוב, אני רזה מתמיד... ;-)
מאיזה סיבה?בחיטוב ממליץ לך
לא קריטי בכלל , אין בעיה להיכנס לצום קל בלילהישנם מזונות שמכילים חלבון ומתפרקים לאט יותר ואז טובים יותר לשינה?
מה זה מגנזיום, אני מוכן להתעלף במיטה בכל ערב...
היי, הכוונה היא לא להכנס לצום בלילה (בזה בטח אין לי בעיה,) אלא אילו מזונות יכולים לעזור לנו להרגיש "מנומנמים" יותרלא קריטי בכלל , אין בעיה להיכנס לצום קל בלילה
אני אוכל שיבולת שועל וחלב
פחמימות מורכבות עוזרות לייצר את ההורמון שאחרי על השינה
גם במאסה ובכלל בתפריט עשיר במזונות עם מגנזיום, מומלץ לתסף במגנזיום ציטראט. מגנזיום מהמזון לא נספג במלואו, ובתזונה היומיומית השוטפת יש גורמים נוספים המשפיעים על ספיגה (כמו התנגשות בין מינרלים וכדומה).אין לזה חשיבות, הדבר היחיד שחשוב לך זה שתגיע ל - X חלבון שאתה אמור להגיע אליו ביום, מתי אכלת אותו ומאיזה סוג הוא עשוי ממש לא מעניין.
תוסף תזונה, כדור, זה עוזר להתאוששות השריר, אותי אישית זה גם מפיל מהרגליים..אם אתה בחיטוב אז זה אפילו מומלץ (אבץ ומגנזיום) במסה זה פחות קריטי כי אתה מקבל מספיק מהמזון
זה לא חייב להיות שיבולת שועלהיי, הכוונה היא לא להכנס לצום בלילה (בזה בטח אין לי בעיה,) אלא אילו מזונות יכולים לעזור לנו להרגיש "מנומנמים" יותר
כן שמעתי על שיבולת שועל לפני שינה.
אני בהחלט הולך לנסות את זה.
אמרו לי דייסת שיבול שועל חמימה וכמה בוטנים...
תודה!
מה זה?ZMA וחלומות פז..(לפחות אצלי זה ככה).
פורמולה של אבץ ומגנזיום עם B6. (ניסיתי את של אופטימום).מה זה?