הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייקל ג'קסון נפטר :(

• פותח/ת השרשור dannyy
  • פורסם בתאריך
יהי זכרו ברוך

אני בטוח שרוב האנושות זוכרת את הטעם שלו בבשר טרי, והנטייה שלו לשנות פרצופים.

הוא היה אחד מגדולי הפרפורמרים בעולם, ואני אהבתי את הסגנון המוסיקלי שלו בשנות השמונים.

חברים, הוא לא היה אנטישמי ולא היה אנס ופדופיל... הוא אף פעם לא הורשע, הוא זוכה בבית המשפט..

אלה מיתוסים שצריך לצאת מהם כבר מזמן, זה מה שקורה שהילדים של היום לא יודעים מי זה מייקל ג'קסון ועם כל הניפוחים והכותרות של התקשורת שהתנהלו נגדו משפטים וכל התביעות הללו עוד מבלי שהורשע אפילו החליטו לתייג את מייקל ג'קסון כאנס ילדים, ממש ממש לא נכון.

חברים, הוא לא היה אנטישמי ולא היה אנס ופדופיל... הוא אף פעם לא הורשע, הוא זוכה בבית המשפט..

אלה מיתוסים שצריך לצאת מהם כבר מזמן, זה מה שקורה שהילדים של היום לא יודעים מי זה מייקל ג'קסון ועם כל הניפוחים והכותרות של התקשורת שהתנהלו נגדו משפטים וכל התביעות הללו עוד מבלי שהורשע אפילו החליטו לתייג את מייקל ג'קסון כאנס ילדים, ממש ממש לא נכון.
אח שלו הודה שהוא היה פדופיל והוא צוטט ע"י מלא רשתות תקשורת אומר אימרות על יהודים

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=24013&sid=15

http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=51330

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224073,00.html

לא בוכים על אנשים צבועים.
מיליוני פעוטות ברחבי תבל נושמים לרווחה ביום זה.

לא בוכים על אנשים צבועים.
מיליוני פעוטות ברחבי תבל נושמים לרווחה ביום זה.

המציאות מראה אחרת: רבבות בוכים על מאו צה טונג, רבבות בוכים על סטאלין, רבבות בוכים היטלר, רבבות בכו על יוליוס קיסר, רבבות בכו על החשמונאים והורדוס, ורבבות בכו על סילבסטר ה"קדוש" ( שיהודים רבים חוגגים את יום מותו, ביחד עם שאר העולם).

אני חושב שמחמיצים את מטרת האשכול: לא באנו לבכות על מותו של האדם, אלא לזכור את תרומתו המוסיקלית לאנושות. אני בספק אם מישהו מאתנו בככל הכיר אישית את מייקל, שלא לדבע על ידעית קורותיו האישית באמת ( מעבר למה שפורסם).

אכן תרומתו המוסקילית אדירה אך הוא הפקיר את אחיו שבלעדיהם הוא לא היה מה שהיה היום.
בכל מקרה אם כבר מדברים על כל השמות שהצגת למעלה כגון: היטלר, סטלין וכו' על אף הנזק האדיר שלהם לעולם הם היו אנשים גאונים ומייקל ג'קסון גם היה גאון שידע לנצל את התקופה שלו להביא משהו אחר והתרומה של האיימג' שלו (כשחור בעבר ו"הקאמבק" שלו כאחד ששינה את צבע עורו וכו').
בכל מקרה עדיין הוא אמר דברים שלא היו אמורים לומר וגם עשה מעשים מגונים בין אם היה או לא אני מאחל שינוח במשכבו בשלום ואת הדין שיתן בעולם הבא (אם יש דבר כזה).

המציאות מראה אחרת: רבבות בוכים על מאו צה טונג, רבבות בוכים על סטאלין, רבבות בוכים היטלר, רבבות בכו על יוליוס קיסר, רבבות בכו על החשמונאים והורדוס, ורבבות בכו על סילבסטר ה"קדוש" ( שיהודים רבים חוגגים את יום מותו, ביחד עם שאר העולם).

אני חושב שמחמיצים את מטרת האשכול: לא באנו לבכות על מותו של האדם, אלא לזכור את תרומתו המוסיקלית לאנושות. אני בספק אם מישהו מאתנו בככל הכיר אישית את מייקל, שלא לדבע על ידעית קורותיו האישית באמת ( מעבר למה שפורסם).

אף יהודי לא חוגג את הסילבסטר,חוגגים את תחילת השנה החדשה.
יש הבדל עצום

היה זמר ענק, אולי אחד הגדולים בהיסטוריה.

יהי זכרו ברוך

אף יהודי לא חוגג את הסילבסטר,חוגגים את תחילת השנה החדשה.
יש הבדל עצום

יהודים לא מעטים נוטים (כמו כל העולם הנוצרי) לקשר בין השניים. לדידם, חגיגות תחילת השנה (1 בינואר) וחגיגת זכרו של האפיפיור סילבסטר (31 בדצבמבר) קרובים מכדי שיחגגו אותם בנפרד. ההבדל קיים, אבל מטושטש. לראייה, שים לב שחגיגות השנה לועזית מכונות גם "חגיגות הסילבסטר".

יהודים לא מעטים נוטים (כמו כל העולם הנוצרי) לקשר בין השניים. לדידם, חגיגות תחילת השנה (1 בינואר) וחגיגת זכרו של האפיפיור סילבסטר (31 בדצבמבר) קרובים מכדי שיחגגו אותם בנפרד.

מי שלא עושה את ההפרדה הזאת הוא אידיוט או פשוט לא מבין את ההבדל.
גם אם קוראים לזה בשמו העממי "סילבסטר" מתכוונים לתחילת השנה החדשה ולא לזכרו של האפיפיור סילבסטר

מי שלא עושה את ההפרדה הזאת הוא אידיוט או פשוט לא מבין את ההבדל.
גם אם קוראים לזה בשמו העממי "סילבסטר" מתכוונים לתחילת השנה החדשה ולא לזכרו של האפיפיור סילבסטר

טעות נפוצה (מדי) בת זמננו, שמצביעה על הטשטוש בין שני האירועים.

• פותח/ת השרשור
מייקל היה ונשאר גדול בתחומו,היו לו לא מעט מצבים מביכים,הכשרון שלו מאפיל וגורם לנו לשכוח מה היה כאשר נזכרים ביצירה שלו,בשירה וריקוד.

נערך לאחרונה:

הוא לא הורשע כי ההורים החמדנים של אותם ילדים מסכנים העדיפו לקבל הרבה כסף ולא להגיש/להסיר תלונות

בית משפט לא קובע כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית