הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייקל ג'קסון נפטר :(

• פותח/ת השרשור dannyy
  • פורסם בתאריך
הוא לא הורשע כי ההורים החמדנים של אותם ילדים מסכנים העדיפו לקבל הרבה כסף ולא להגיש/להסיר תלונות

בית משפט לא קובע כלום
לא חשבת אולי שניסו לסחוט אותו?

מי אתה תחליט שבית המשפט לא קובע כלום? בלי בתי משפט העולם היה היום אסון אחד טוטאלי.

הוא יצא זכאי לחלוטין, כאשר התנהלו נגד משפטים עם עשרות סעיפי אישום...

ומשה, מה אכפת לי מה אח שלו אמר? מי אמר שלאח שלו אין אינטרסים נגדו? (כל התהילה והעושר כביכול של מייקל ג'קסון, שלא ממש שיתף את האחים שלו בהצלחה שלו)

בית המשפט זיכה אותו, מבחינתי הוא חף מפשע, זהו. לא לך ולא לאף אחד אחר יש את הזכות לחרוץ את דינו, זה תפקיד בית המשפט.

לא חשבת אולי שניסו לסחוט אותו?

מי אתה תחליט שבית המשפט לא קובע כלום? בלי בתי משפט העולם היה היום אסון אחד טוטאלי.

הוא יצא זכאי לחלוטין, כאשר התנהלו נגד משפטים עם עשרות סעיפי אישום...

ומשה, מה אכפת לי מה אח שלו אמר? מי אמר שלאח שלו אין אינטרסים נגדו? (כל התהילה והעושר כביכול של מייקל ג'קסון, שלא ממש שיתף את האחים שלו בהצלחה שלו)

בית המשפט זיכה אותו, מבחינתי הוא חף מפשע, זהו. לא לך ולא לאף אחד אחר יש את הזכות לחרוץ את דינו, זה תפקיד בית המשפט.

מה זה לא שיטף את האחים שלו בהצלחה? רק כאשר הוא היה ילד הוא היה עם האחים שלו, אחר-כך הוא המשיך לבד.

עוד משהו שנאמר פה וזה לא כל כך נכון שמייקל לא שינה את צבע האור שלו בכוונה, הייתה לו מחלה כזאת אשר מלבינה את האור שזאת מחלת הזהבת והבערת והוא לא הלבין את האור שלו בכוונה כמו שכולם חושבים פשוט היו לו מחלות כאלה ואחרות ועוד הרבה בעיות רפויאות שדרשו ניתוחים פלסטיים מה שהפך את המראה שלו וגם עוד משהו הוא היה רגיש לאור השמש בגלל המחלות שלו

• פותח/ת השרשור
מעניין אם הוא לא היה נכווה בפרסומת של פפסי מה היה איתו,אומרים שאחרי הכוויות שקרו לו שם הוא התחרפן וניצל את העניין לניתוחים פלסטיים.אני חושב שגם הרצון שלו להדמות לפיטר פן הצעיר לנצח חירפן אותו קשות וניתן גם לראות בתמונות האחרונות שלו שללא ספק הוא נראה מוזר מאד אבל לא ניתן לראות שהוא בן 50.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית