הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מסה אחר קוואקר

• פותח/ת השרשור noise
  • פורסם בתאריך

noise

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
3
23
0
יש למישהו דרך לאכול שיבולת בצורה הכי נקייה שיש אבל שיהיה אכיל לפחות כי אני עד עכשיו אכלתי את זה כמו קורנפלקס עם טיפה חלב אחד אחוז וזה פשוט כמו מלט.

יש למישהו דרך לאכול שיבולת בצורה הכי נקייה שיש אבל שיהיה אכיל לפחות כי אני עד עכשיו אכלתי את זה כמו קורנפלקס עם טיפה חלב אחד אחוז וזה פשוט כמו מלט.
תערבב על כל 100 גרם ש"ש 250 מ"ל חלב , תחמם במיקרו 50 שניות , שים כף דבש וזה אחלה דבר , אני אישית מאוד אהבתי את זה במסה
כ600 קלוריות ב3 דקות

אני לא יודע על מה כולם מתבכיינים לגבי השיבולת שועל.
אני מוסיף לה קצת חלב וזה מעולה.
אתה מחמם את זה אולי?

שים במיקסר 100 גרם ש"ש, כוס חלב ויוגורט.

יוצא פצצה

השיטה של השוקיסט:
קוואקר, מים וגלידה לבלנדר ויאלה לשתות.

תכין עוגיות שיבולת שועל וזהו לא רוצה סוכר ? תשתמש בסטיביה

שוקיסט, הרגת אותי מצחוק.
לבחור שפתח את הטרד, אנחנו מכינים לילדים דייסת שיבולת שועל כל שבת בבוקר.
מוסיפים חלב, מערבבים דקה שתיים על הגז, מוסיפים דבש/סילאן ולהתראות...

הוא ביקש נקי..

אני עושה עם מים וממתיק(סוכרלוז),לפעמים מוסיף קצת שוקולית.

או שפשוט שם בפה את הקוואקר ומוריד עם מים.

למה סתם לסבול למהה זה לא עוזר בכלום
כל כך לא טעים לך שיבולת? אל תאכל!
מה הבעיה למצוא מקורות אחרים לפחמימה באמת .. אנשים פה חושבים שמי שסובל יותר משיג יותר תוצאות

תכין שיבולת שועל עם קינמון ותפוח
ואם את רוצה נקי אז תשתמש במים חמים (אתה יכול להוסיף איזה כפית דבש או משהו ולערבב כדי להוסיף טעם אם אתה רוצה אבל זה בחירה שלך)

אני עד תחילת השבוע הזה לא יכלתי להתקרב לשיבולת שועל מרוב ששנאתי את זה.
עכשיו אני נמצא במצב שאני מחכה כל לילה לבוקר כדי לאכול את זה.
1. זה טעם נרכש, תתחיל ממתכון שהוא סביר עבורך ולאט לאט תתרגל (מתכון "נקי").
2. מה שאני מכין זה די פשוט: על כל 100 גרם שיבולת, 400-420 מ"ל מים וכמות סוכרזית ששוות ערך ל2 כפיות סוכר. שם בתחילה את המים בסיר ונותן להם קצת להתחמם, אחר כך מוסיף את השיבולת ומערבב במשך כל זמן הבישול (!) על אש בינונית. כשזה נהיה דייסתי אני מכבה את הגז, נותן לזה בערך 20-30 שניות של בישול (עדיין מערבב) ומוזג לקערה. אני מוסיף חופן צימוקים ונהנה מכל ביס 😃 (גם ביסים בלי צימוקים כבר טעימים לי מאוד, שוב - טעם נרכש).

Back
למעלה תחתית