הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שבור בחיטוב..

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אני קונה חזה עוף, מתאמן חזק במשך השבוע (באמת, מעבר ל3 משקולות בשבוע
גם פעמיים mma, פעמיים איגרוף
תאילנדי ועכשיו התחלתי להוסיף 3-4 אירובי בוקר), שומר ממש טוב במשך השבוע,
מגיע הסופש ואני פשוט נשבר.. אני עובד בסופשים לילות בקיוסק, והקיוסק כולו מטר על מטר ואני לא מצליח להשמר מלאכול שטויות..
זה ממש תוקע אותי, אני כבר הרבה זמן דורך במקום..

טיפים? :/

תבוא לאחר אוכל, שבע. תביא איתך גם אוכל מהבית.
בכל מקרה, חייב לציין שאני לא מבין את האנשים שמבקשים טיפים כדי לא לאכול שטויות - על שליטה עצמית שמעתם? זה אחד הכלים החשובים בחיים. אם אין לכם אותה - כדי שתחפשו איפה משיגים, ומהר!

• פותח/ת השרשור
תבוא לאחר אוכל, שבע. תביא איתך גם אוכל מהבית.
בכל מקרה, חייב לציין שאני לא מבין את האנשים שמבקשים טיפים כדי לא לאכול שטויות - על שליטה עצמית שמעתם? זה אחד הכלים החשובים בחיים. אם אין לכם אותה - כדי שתחפשו איפה משיגים, ומהר!
יש לי שליטה, עובדה שירדתי 10 קילו עד עכשיו, הבעיה היא שממש משעמם בלילות וקשה להמנע מזה..
לגבי אוכל זה קצת בעייתי - אני לא יודע לאיזה יום הקלוריות הולכות,
ז״א שאם אני מתחיל לעבוד בחמישי ב23:00 ומסיים את התפריט שלי לאותו יום עד 23:00, מתי אני אמור לאכול בשביל שהקלוריות יחשבו לתפריט של יום שישי?

אז אל תסיים את התפריט עד 23:00 אלא "יום אכילה" תחשב מהשינה של הלילה עד השינה של הלילה, גם אם יהיו ימים קצרים יותר או ארוכים יותר - זו הדרך הכי נוחה לחשב. בימים שבהם אתה עובד בלילות תגדיל את המרווחים בין הארוחות כך שיישארו לך עוד ארוחות שאותן תוכל לאכול בלילה בזמן העבודה. זה צריך לפתור לך את הבעיה כי רעב כבר לא תהיה ויישאר רק הפן של השליטה העצמית.
אגב, מסטיקים - כל עוד אתה לא בדל פחמימה - יכול מאוד לעזור.

בהצלחה! 😃

• פותח/ת השרשור
אז אל תסיים את התפריט עד 23:00 אלא "יום אכילה" תחשב מהשינה של הלילה עד השינה של הלילה, גם אם יהיו ימים קצרים יותר או ארוכים יותר - זו הדרך הכי נוחה לחשב. בימים שבהם אתה עובד בלילות תגדיל את המרווחים בין הארוחות כך שיישארו לך עוד ארוחות שאותן תוכל לאכול בלילה בזמן העבודה. זה צריך לפתור לך את הבעיה כי רעב כבר לא תהיה ויישאר רק הפן של השליטה העצמית.
אגב, מסטיקים - כל עוד אתה לא בדל פחמימה - יכול מאוד לעזור.

בהצלחה! 😃
תודה רבה! מקווה רק שזה עוד לא אבוד.. כל פעם אחרי משמרת צ׳יט טני מרגיש כאילו העולם נחרב חח

מגיע הסופש ואני פשוט נשבר.. אני עובד בסופשים לילות בקיוסק, והקיוסק כולו מטר על מטר ואני לא מצליח להשמר מלאכול שטויות..

ואם תנסה למצוא מקום עבודה אחר?
או שתביא איתך אוכל שהוא חלק מהתפריט שלך לעבודה

אני דווקא חושבת שה"שבירה" היא חלק מהתהליך לא פחות מה"שמירה".
הבעיה אצלך היא שהצ'יט שלך הוא בעיקר ממתקים מן הסתם.
האם יש מצב שלפני שאתה נכנס לקיוסק אתה מרביץ ארוחת צ'יט של סטייקים, תפוא/בטטה ?
לפחות אם צ'יט שיהיה איכותי ואחרי מנת בשר כזו לא בא לקלקל את הטעם עם ממתק.
אפשרות נוספת היא פשוט לשתות משקאות/מסטיקים/סוכריות ללא סוכר כל פעם שבא לך מתוק.
בהצלחה

קח בקבוק קולה זירו גדול מהמקרר תפרק אותו לאט לאט כל המשמרת זה גם יסתום לך תתיאבון. חבל להרוס תחיטוב על שטויות

מה שבעיקר מטריד כאן זה שאתה אומר שכל השבוע אתה שומר טוב ובסופש כשאתה עובד בקיוסק אתה נשבר, מה לגבי העמסת פחמימות?
אם תיהיה אחרי העמסת פחמימות אתה לא תקצה לנשנש יותר.

אם אתה עושה אז קולה זירו יהיה הפתרון שלך, או תה ירוק אם אתה רוצה גם ליהיות "בריאותי"

מה משקל הגוף? גובה? מה הערכים הקלוריים של התפריט שלך?

אני מציע שתעבור לדל פחמימה (20-30) גרם פחמימה ביום , תקרא בפרוטוקול את המאמר על AD ותעשה לך העמסת פחמימות בזמן העבודה.
ככה תוכל להתאים את התפריט תזונה לעבודה...

קודם כל שליטה עצמית תחשוב תמיד כמה אתה רוצה את המטרה שלך ותחשוב לפני שאתה פותח שקית תפוציפס האם היא שווה את ההנאה של החמש דקות האלה או לא,לי אישית זה עוזר

תגדיל את הגירעון שאתה נמצא בו, נגיד אם אתה בגירעון 500 אז תגדיל ל800 ואז לא יקרה כלום אם יהיה איזה יום צ'יט שהוא 500-1500 מעל הנייטרלי, אולי תרד פחות 100 גרם בשבוע, אבל זה שווה את הכוח שזה נותן לך להמשיך בחיטוב..
דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית