דיון| הגרלת חצי גמר ליגת האלופות

PitaMan

משתמש פעיל
347
36
נק' מוניטין:
39
347
36
הגרלת חצי גמר ליגת האלופות

ריאל מדריד - באיירן מינכן
אתלטיקו מדריד - צ'לסי

מה דעתכם?

אני חושב שלריאל מדריד יש סיכוי מאוד טוב לנתח את באיירן, היא צריכה להיות מאוד חדה ולנצל את ההתקפות המתפרצות שלה. הבעיה עם הכדור רגל המעצבן של גוארדיולה היא שבזמן של היום היכולת של הקבוצות מבחינה טאקטית להתמודד עם הנעת הכדור של בארסה\באיירן היא הרבה יותר אפקטיבית, ובאיירן יכולה להניע את הכדור שעות ולהתקל בחומה פעם אחר פעם. זה מתסכל ומייגע והרבה קבוצות כבר הבינו איך להתמודד עם משחק כזה. קבוצה שתגיע עם חומה ומזל קטן באחת המתקפות יכולה להביס את הכדור רגל של גוארדיולה, וזה קרה מספיק פעמים.
מנגד, כשקבוצה מתחילה לתקוף, הכדור רגל של גוארדיולה כל כך אפקטיבי עד שהוא פשוט חיסל קבוצות שהיה להם את האומץ לנסות לצאת מהחצי שלהם.
מתסכל

יהיה חצי גמר אדיר!
לדעתי באיירן תיקח למרות כל אהבתי לריאל (בטח ובטח אם הם ישחקו כמו במשחק האחרון שלהם).

שגווארדיולה יקח את הטיקי טאקה שלו וידחוף אותו ל-***

יונייטד למעט וויין רוני(שגם הוא לא בשיא כושרו) היא לא קבוצה עם שחקנים כ"כ טובים, וקבוצה בינונית ומפורקת, וגם עמדה בכבוד נגד המפלצת הגרמנית.

וב-2 המשחקים באיירן החזיקו המון בכדור וב-2,3 מתפרצות קטלניות יונייטד הייתה יכולה לסיים את המשחקים.

אני בטוח שעם מאמן יותר מנוסה וקבוצה יותר טובה מיונייטד לבאיירן לא יהיה כ"כ קל.

מוריניו עושה לפפ את המוות בכל פעם שהוא פוגש אותו. חושב שיהיה קרב מאוד שקול.

אלא אם יקרה משהו מיוחד, באיירן יקחו...
קצת מאוכזב, נראה כאילו השנה יש הרבה פחות מתח ותחרות. אולי זה רק אני

שגווארדיולה יקח את הטיקי טאקה שלו וידחוף אותו ל-***

יונייטד למעט וויין רוני(שגם הוא לא בשיא כושרו) היא לא קבוצה עם שחקנים כ"כ טובים, וקבוצה בינונית ומפורקת, וגם עמדה בכבוד נגד המפלצת הגרמנית.

וב-2 המשחקים באיירן החזיקו המון בכדור וב-2,3 מתפרצות קטלניות יונייטד הייתה יכולה לסיים את המשחקים.

אני בטוח שעם מאמן יותר מנוסה וקבוצה יותר טובה מיונייטד לבאיירן לא יהיה כ"כ קל.

מוריניו עושה לפפ את המוות בכל פעם שהוא פוגש אותו. חושב שיהיה קרב מאוד שקול.
מוריניו לא נגד פפ -_-

We will keep the blue flag flying high!!!
יאללה צ'לסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני די פסימי למרות שקיבלנו את ההגרלה הכי קלה על הנייר אבל אתלטיקו מסוכנים מאוד.. וגם אם נעבור אותם לא יודע עד כמה הסיכויים שלנו לקחת גביע כל כך גבוהים, אבל מה זה חשוב העיקר אנחנו בחצי גמר

אתלטיקו היא ממש לא ההגרלה הכי קלה לנו.
תראה סרטון של אוהד צ'לסי די מוכר (אני אישית עוקב אחריו כבר מעל שנתיים), הוא מדבר קצת שטויות בעיקר על למה עדיף לקבל את באירן אבל יש בסך הכל הרבה הגיון במה שהוא אומר - .
לא מאמין שנעבור את אתלטיקו אבל כמובן שבא אופטימי למשחקים, גם אם לא נעבור קיבלנו אחלה רגעים העונה באירופה (אחרי הגול הראשון בגומלין נגד פאריז שהקהל התחיל לשיר Champions of europe, פשוט רגע ענק) וחצי גמר זה מכובד מאוד.
דרך אגב נחמד לראות פה אוהד צ'לסי.

המשחק נגד פאריז היה מותח מאוד.. לדעתי כל אוהד כדורגל בלי קשר לאוהד צ'לסי או לא נהנה באותו משחק..
דבר שני אני עדיין חושב שעל הנייר זאת ההגרלה הכי קלה, בכל זאת תחשוב רגע מה אתה מעדיף את באיירן או ריאל?

המשחק נגד פאריז היה מותח מאוד.. לדעתי כל אוהד כדורגל בלי קשר לאוהד צ'לסי או לא נהנה באותו משחק..
דבר שני אני עדיין חושב שעל הנייר זאת ההגרלה הכי קלה, בכל זאת תחשוב רגע מה אתה מעדיף את באיירן או ריאל?
מעדיף את באירן או ריאל על אתלטיקו, במאה אחוז.
השנה הוכחנו עוד לפני שהתחילה העונה בסופרקאפ שאנחנו יכולים להתמודד מול באירן ועם קצת יותר מזל הסופרקאפ גם היה שלנו, ואני מעדיף לשחק מול האלופה הנוכחית מול מועדון שבא כאנדרדוג ומת להביא גביע, במיוחד שהמועדון הזה הוא אתלטיקו עם כל כך הרבה שחקנים צעירים ומוכשרים ומאמן ענק.

שמח לראות שיש פה אוהדי צ'לסי.

עם תחת של מוריניו השמיים הם הגבול

יאלה צ'לסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוב הסיכויים שבאיירן תיקח את הגביע לאתלטיקו וצלסי יש סיכוי שווה ולריאל כמעט ואין סיכוי הייתי נותן להם 10% שהם ייקחו במיוחד בלי רונאלדו במשחק הראשון שהוא בברנבאו שהמשחק הזה היה צריך לתת סיכוי קטן לריאל לעבור את באיירן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית