הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו מוזר, כאב מאחורה בראש אחרי בנץ' פרס

• פותח/ת השרשור zoar
  • פורסם בתאריך

zoar

מושעה
199
14
נק' מוניטין:
-22
199
14
שלום לפני כיומיים עשיתי בנץ פרס והייתי בסט ה3 קרוב לכשל ופתאום כאב רוצח בחלק האחורי של הראש, חשבתי שזה שטויות ולכן המשכתי תאימון, אחרי זה ביום שישי סתם עשיתי מתח ובחזרה ה14 גם התחיל לכאוב רצח הפסקתי ומדדתי דופק והיה 140 על 60 ועכשיו עבר כבר יום ו120 על 60 ואני הולך לרופא רק ביום שני, זה קרה כבר למישהו?

הרגשת בנוסף לכאב מאחורי הראש סחרחורת, ראייה שחורה/כוכבים והרגשה שקרובה להתעלפות?
וסתם לידע כללי, ממה שכתבת מדדת לחץ דם ולא דופק, התוצאה הראשונה שרשמת קצת מוזרה אבל תקינה בעיקרון.
בכל מקרה, הכי טוב כמו שרשמת- ללכת לרופא, ידע להסביר לך הכי טוב ✌️

• פותח/ת השרשור
הרגשת בנוסף לכאב מאחורי הראש סחרחורת, ראייה שחורה/כוכבים והרגשה שקרובה להתעלפות?
וסתם לידע כללי, ממה שכתבת מדדת לחץ דם ולא דופק, התוצאה הראשונה שרשמת קצת מוזרה אבל תקינה בעיקרון.
בכל מקרה, הכי טוב כמו שרשמת- ללכת לרופא, ידע להסביר לך הכי טוב ✌️
לא , היה רק כאב ראש, והייתי אצל רופא, זה מחלה כזאת של כלי דם באזור הראש וצוואר ובינתיים אסור לי להתאמן, ואפילו להביא ביד אני לא יכול

Masturbation1.jpg
לא , היה רק כאב ראש, והייתי אצל רופא, זה מחלה כזאת של כלי דם באזור הראש וצוואר ובינתיים אסור לי להתאמן, ואפילו להביא ביד אני לא יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית