הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להמשיך ככה? (AB)

Showtek

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם. אני מתאמן מתחיל, כ-חודש וחצי במכון, אך רק לפני חודש-3 שבועות התחלתי להתאמן כמו שצריך, עם AB של הרצל

מהלינקייה של פורום כספ שנחשבת ממש מומלצת.. גם בניתי תפריט תזונה (פרסמתי בכמה פורומים) וגם פה ואמרו לי להמשיך איתו אחרי

שפניתי לכמה אנשים בפרטי בתפריט הסופי אמרו שהוא מצויין. בקיצור- סוגר 2600 קל' ביום חלבון פי2 מהגוף ,שומן כמו המשקל גוף

,והשאר פחמימות. רואה התקדמות האמת. אני מתאמן מתחיל אז מן הסתם שאני חלש במשקלים. מ7 ביד קדמית עליתי ל8, מ2.5 צד בנץ'

עליתי ל5, ועוד כמה עליות קטנות. כיף לי עם התוכנית הזאת וטוב לי, סוגר כמו שצריך את התזונה וכבר שבועים פחות או יותר איתה ובערך

עליתי 1.5-2ק"ג (נוזלים חלקם) מאמין אבל שהתפריט תזונה ממש טוב. לגבי התוכנית אימונים- הרבה המליצו על הAB של הרצל

מהלינקייה של כספ, התחלתי להתאמן איתה וכפי שאמרתי רואה שיפור מבחינת משקלים.. אך בעודי גולש ראיתי שאמרו למתאמן מתחיל -

רק SS , לקבל בסיס למשקלים. את הטכניקה אני עושה ממש טוב, מתאמן עם חבר שמבין בפיתוח גוף ומתאמן כשנתיים, עזבו נתונים שלו

למרות שהם מצויינים לדעתי- בקיצור תאמינו לי הוא מבין, ותמיד הוא אומר לי שהטכניקה שלי בסדר גמור ואפילו טובה.. אז הטכניקה בסדר,

אך המשקלים נמוכים יחסית (מן הסתם, אני מתחיל).. אבל רואה שיפור! ואין לי מושג האם להמשיך עם הAB הזה ולתת בראש בתזונה או לעבור לSS, שיהיה טיפה מצער כי התאהבתי בתוכנית הזו האמת וסוף סוף אני מתאמן כמו שצריך. המטרה שלי היא פשוט לפתח את הגוף, לא אכפת לי ממש כמה אני מרים.. אז אשמח אם תעזרו לי חבר'ה, תודה רבה לכולם מראש. שבת שלום.

התוכנית שאני מתאמן: (AB של הרצל מפורום כספ)
http://up406.siz.co.il/up2/zydim2yg2zvm.png

ולגבי התפריט תזונה:
סוגר 2600+- קלוריות, 500 מעל הנייטרלי
חלבון פי 2 מהמשקל גוף
שומן כמו המשקל גוף
השאר פחמימות.

מחכה לתגובות שלכם ..

בתור אחד שהתאמן בSS המון זמן וחולה על התוכנית הזאת, אני ממליץ לך לעשות מה שאתה מרגיש ואוהב.
יש פה תמיד את החופרים האלה שאומרים "תעשה רק SS וזה וזה ורק ככה תצליח תפתח והכל ובלה בלה" אל תקשיב להם.
אם אתה רואה שיפור בAB ועוד יותר חשוב אתה אוהב אותה אז תמשיך איתה.
תכלס את אותם תרגילים של הSS יש לך בתוכנית של הAB.
ממליץ לך כשימאס לך מהתוכנית שלך ותיתקע איתה ותפסיק לראות שיפור אז אולי לעבור תוכנית ואז אולי לעבור לSS, אבל כמובן תלוי מה המטרה שלך ? מה אתה רוצה להוציא מעצמך ?

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שהתאמן בSS המון זמן וחולה על התוכנית הזאת, אני ממליץ לך לעשות מה שאתה מרגיש ואוהב.
יש פה תמיד את החופרים האלה שאומרים "תעשה רק SS וזה וזה ורק ככה תצליח תפתח והכל ובלה בלה" אל תקשיב להם.
אם אתה רואה שיפור בAB ועוד יותר חשוב אתה אוהב אותה אז תמשיך איתה.
תכלס את אותם תרגילים של הSS יש לך בתוכנית של הAB.
ממליץ לך כשימאס לך מהתוכנית שלך ותיתקע איתה ותפסיק לראות שיפור אז אולי לעבור תוכנית ואז אולי לעבור לSS, אבל כמובן תלוי מה המטרה שלך ? מה אתה רוצה להוציא מעצמך ?
לפתח את הגוף. אני רזה רצח - 55-56 ק"ג על 1.73.. החלטתי שאני רוצה לעשות שינוי אז קראתי הרבה מאמרים על תזונה ואימונים ונרשמתי לחדר כושר במשקל 53. חלק מהעלייה כמובן נוזלים, אבל יש לי תפריט של 2600 קל' כמו שאמרתי שאני עומד בו כמו שצריך והמליצו לי להמשיך איתו. עושה מסה נקייה ושואף לעלייה נקייה של 2 ק"ג בחודש, המטרה שהצבתי לעצמי זה לשקול 65 ק"ג בחודש 10+-. כי אז לפחות, אני לא ייחשב שחיף לגמרי ואני אראה שינוי בגוף. מחכה לזה. ואחרי זה רק להמשיך הלאה ולהציב לעצמי עוד מטרה.

לפתח את הגוף. אני רזה רצח - 55-56 ק"ג על 1.73.. החלטתי שאני רוצה לעשות שינוי אז קראתי הרבה מאמרים על תזונה ואימונים ונרשמתי לחדר כושר במשקל 53. חלק מהעלייה כמובן נוזלים, אבל יש לי תפריט של 2600 קל' כמו שאמרתי שאני עומד בו כמו שצריך והמליצו לי להמשיך איתו. עושה מסה נקייה ושואף לעלייה נקייה של 2 ק"ג בחודש, המטרה שהצבתי לעצמי זה לשקול 65 ק"ג בחודש 10+-. כי אז לפחות, אני לא ייחשב שחיף לגמרי ואני אראה שינוי בגוף. מחכה לזה. ואחרי זה רק להמשיך הלאה ולהציב לעצמי עוד מטרה.

אממ אז אישיתי הייתי ממליץ לך לנסות את SS.. לפחות לחודשיים ככה לדעתי תראה שיפור ענק (בכוונה אמרתי לנסות כי אולי לא תסדר איתה טוב וכאלה) ואז לעבור לAB 😃

תעשה AB 3-4 חודשים לפי דעתי תקבל כוח בסיסי ותלמד טכניקה נכונה של סקואט דדליפט וכו' ולאט לאט תשלב אותם בAB שלך עד שתלמד לעשות אותם נכון תעבור לSS

בתור אחד שסיים SS כרגע, אתה לא צריך לעבור.
נכון שזה באמת נתן לי בסיס מאוד חזק לAB והמשקלים שלי יחסית גבוהים לגובהי ומשקלי(גם הגירוי שריר מטורף כי הגוף היה רגיל ל3X5), אבל אם טוב לך בAB ואתה מעוניין בפיתוח גוף ולא בכמה אתה מרים, זה בסדר גמור.
אין דבר כזה חיים בפיתוח גוף, בסופו של דבר זה כל אחד והגוף שלו. ויכול להיות מצב שאתה תצבור יותר מסת שריר מאחד שעשה SS ועבר לAB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית