עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספיידרמן, באטמן זה באדיבילדרמי יותר חזק, ספיידרמן או באטמן?
הקטע שיש ירוט טילים מהסוג הזה כי הם בדרך כלל משוגרים או:
א. עם מטוס (שברגע שהוא יכנס לשטחי ישראל או קרוב לכך הוא יאותר ויורט באוויר (בהנחה שזו פצצת מימן, אם זה פצצת אטום כמובן שתהיה נשורת על הארץ)
ב. יש המון בסיסים אמריקאים בארצות אויב שיזהו את זה הרבה לפנינו ויירטו את אותו הטיל במידה והוא ישוגר ממערכת שיגור של טילים (בדומה למה שיש לאירן המשתרעת על פני כ-2000 ק"מ), אם אני זוכר נכון לפני מספר שבועות הנגרל של ארה"ב הפציר בתקשורת שצבא ארה"ב יכול ליירט כל טיל באיזה שהוא רדיוס באירופה ובאסיה לפני הגעתו למטרה.
היה לא מזמן משהו כזה ביוטיוב שמוכיח ומראה שיש לישראל מספר פצצות כאלו, אני לא יודע כמה זה אמין אבל סביר להניח שיש לנו מספר פצצות מימן אם יש לנו גרעין כבר מספר עשרות שנים, אל תשכח שישראל מפותחת מאוד מבחינה טכנולוגית וצבאית והיא יכולה להרשות לעצמה כמה כאלו.
יש לנו את הצבא המיומן ביותר בעולם (אוויר, יבשה), ובמחינת יחס בין מדינות לאחד החזקים בעולם (4-6)
למה שלא תהיה יכולת?
לפי מה שאני יודע רק לרוסיה וארה"ב יש פצצות מימן וזה היה חלק ממרוץ החימוש שלהם.
אם יש לנו אז זה בטח עלה המון כסף, לא נראה לי שיש לנו משאבים לזה.
ובניגוד לשאר מעצמות העולם, אם טיל גרעיני נופל על ישראל, מעל 90% מישראל תושמד. לעומת מדינות אחרות שאומנם הנזק יהיה גדול, אבל לא יהיה מדובר בחורבן של מדינה שלמה.
חחחחחחחח איזה חמוד
"לפי מה שאני יודע"
מי יותר חזק, ספיידרמן או באטמן?
וולברין אחי הוא לא יכול למות
בניגוד לשאר מעצמות העולם, אם טיל גרעיני נופל על ישראל, מעל 90% מישראל תושמד. לעומת מדינות אחרות שאומנם הנזק יהיה גדול, אבל לא יהיה מדובר בחורבן של מדינה שלמה.
תתפלא, לכל מדינה יש קלפים מתחת לשרוול, לארה"ב יש ניסויים על נשקים שרק הנכדים שלך ישמעו עליהם, הניסויים שלהם מתרחשים בדרך כלל באמצע מדברים שוממים בארה"ב או אי שם בצפון (אלסקה וכו'). הסירטון שאני ראיתי בזמנו ביוטיוב היה של וענונו שאמר שלישראל יש כמה פצצות מימן, לאמריקאים (שהמציאו את הפצצה) יש כמה מאות.לפי מה שאני יודע רק לרוסיה וארה"ב יש פצצות מימן וזה היה חלק ממרוץ החימוש שלהם.
אם יש לנו אז זה בטח עלה המון כסף, לא נראה לי שיש לנו משאבים לזה.
מבחינת ישראל אין לנו בכלל גרעין [לא מאשרים ולא מכחישים], אז למה שתדע אם יש לנו פצצת מימן?
אבל וולברין לא יכול לטפס על קירות, ובטח שוולברין יכול למות הוא פשוט מתאושש יותר מהר מאימון לאימון, וולברין זה בעצם מישהו מוזרקוולברין אחי הוא לא יכול למות
בטח אין לנו גרעין בדימונה מתחת לאדמה מייצרים דנונהמבחינת ישראל אין לנו בכלל גרעין [לא מאשרים ולא מכחישים], אז למה שתדע אם יש לנו פצצת מימן?
תתפלא, לכל מדינה יש קלפים מתחת לשרוול, לארה"ב יש ניסויים על נשקים שרק הנכדים שלך ישמעו עליהם, הניסויים שלהם מתרחשים בדרך כלל באמצע מדברים שוממים בארה"ב או אי שם בצפון (אלסקה וכו'). הסירטון שאני ראיתי בזמנו ביוטיוב היה של וענונו שאמר שלישראל יש כמה פצצות מימן, לאמריקאים (שהמציאו את הפצצה) יש כמה מאות.
כמו כן, יש לישראל 24 מוקדי שיגור לטילים האטומים שלה (אולי יותר). כלומר אם מזוהה שיגור טיל לא קונבציונלאי כלשהו אנחנו יכולים לשלוח בבת אחת 24 טילים אטומיים מהאדמה (ויש לנו 2 צוללות גרעיניות מסוג דולפים שקיבלנו מהגרמנים בעלות אפשרות להעמיס טילים אטומים. השלישית בתהליכי קנייה או כבר נקנתה מי יודע?)
הינה סירטון על ניסוי של פצצת מימן אי שם בשנות ה50:
http://www.youtube.com/watch?v=c217gTa-7Ds&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=qp6aZIhHiRE
עוד מידע:
http://he.wikipedia.org/wiki/פצצת_הצאר
חחחחחח גדול 😆בטח אין לנו גרעין בדימונה מתחת לאדמה מייצרים דנונה
בטח שהוא יכול. תקעו לו פעם כדור בראש כדי לבדוק?
מי אמר שאין להם? אתה לא תדע בחיים.השאלה אם מסתירים כזה דבר כמו גרעין או לא. כי אם מגלים את זה כמו הגרעין אז אין סיכוי שלנו יש ולסין או הודו אין.
בטח אין לנו גרעין בדימונה מתחת לאדמה מייצרים דנונה
כן מאדמנטיום
תראה תסרט
וולברין הכי חזק ..