עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפילו עליו פעם פצצן מימן? או שהיה להם מסובך לייצר אחת?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה היה אחד החזקיםהם בנתיים עובדים על טכניקה ומייצרים קפצונים ...
כתבה הזוייה ביותר. בעידן שבו מידע יכול לתרום לכל כיוון, תמוהה המטרה של הכתבה הזו. מה הרעיון בפרסום כתבה כזאת? לתת מידע נכון (או לא) לאוייב? לגרום לדה-מורליזציה אצל גופים מדיניים מסויימים? לגרום לעידוד בתחושת הביטחון של אזרחי ישראל? לגרום לאמריקאים להבין כמה ישראל חייבת להם (בגלל כל הכלים שרכשנו מהם)?
חוץ מזה, מי אמר שהמספרים הללו נכונים (אצלנו או אצל אויבי ישראל)?
אני מודה שלדעתי פרסום כתבה כזאת ב"בלייזר" הזוי. חשבתי שכל מה שהם מנסים לאזן שם הוא חשבון הבנק והדוגמניות 😉.
ולעניין הקומיקס, השוואה בין בטמן לבין ספיידרמן כמוה כהשוואה בין לוחם MMA (בטמן) לבין לוחם קונג פו (ספיידרמן).
אגב, וולברין יכול למות (והוא גם עשה את זה, כמה פעמים. יוצרי הקומיקס מאוד אוהבים להחיות אותו, כשהרווחים גוועים).
את האמת אף פעם לא הבנתי אנשים כמוך שחושבים שהמידע הכיבכול "מודעיני" הזה לא ידוע מזמן לאוייבים שלנו מסביב, שתדע ש80% מהמידע כבר ידוע להם מראש, מספיק להם לתפוס 2-3 חיילים (כמו שעשו בעבר) להתעלל בהם במשך כמה חודשים עד שהם יפלטו כל מה שהם יודעים וזה יספק אותם לכמה שנים טובות, וזה מה שהם עושים בדרך כלל.
מה גם שיש להם עוד המון אמצעים כמו מרגלים (גם לערבים יש, לא רק לנו ["המוסד"]) ויש עוד הרבה דברים שגם לא נדע עליהם בחיים. מה שבטוח כתבות בידיעות אחרונות או בלייזר או אפילו העברת מידע בפורומים לא בדיוק יחדש משהו לשכנים שלנו.
יש לנו את הצבא המיומן ביותר בעולם (אוויר, יבשה), ובמחינת יחס בין מדינות לאחד החזקים בעולם (4-6)
ממש לא
הדבר היחיד שנכון זה שיש לנו חיל אוויר מאוד מיומן אבל מאוד מאוד קטן
לא חכמה להחזיק חיל אוויר ברמה כזו בסד"כ כזה
חיל הים הישראלי הוא בדיחה מהלכת, הדבר היחיד ברמה גבוהה בחיל אלו הצוללות (שיש לנו כמות מזערית בהשוואה לכל צבא) והשייטת שגם היא יחידה קטנטונת בהשוואה לצבאות העולם.
אפילו הצי המצרי הרבה יותר גדול ומרשים מהישראלי
באופן כללי הצבא בנוי על יחידות המילואים שמצויידות בציוד מיושן כגון טנקים מסוג מרכבה 1, מג"חים
צה"ל לא מסוגל לעמוד מול בריטניה, רוסיה, צרפת, ארה"ב, אירן, או קואליציה של מצרים+סוריה ללא שימוש בנשק גרעיני או לפחות איום בו
עזוב אתה כנראה יותר מידי סרטי פעולה, ולא רואה את המציאות.
אמרתי שהצבא שלו הכי מיומן בעולם וזה נכון ועובד שאי אפשר להתווכח, חייל האוויר שלנו לא רואה אף אחד ממטר, ואני לא מדבר על כמות מטוסים או דגמים אלה על האימונים,שכרה מבצעית, פעילויות וכוח אדם מיומן בכל מצב, רגע, ופעילות.
כנ"ל כוחות הרגליים, שלדעתי הכי טובים בעולם (ושוב לא מדברים על ציוד שיש לו, אלה מבחינת מיומנות, יכולת מצבעית וכו'), וזאת עובדה, כוחות מיוחדים מחילות זרים מתאמים ולומדים מאיתנו (ואת זה אני יודע מקרוב).
לא מדובר מבחינת ציוד, או אמצעים שישנם, אלה יעילות, כוח אדם, מיומנות מבצעית והכשרות.
יש לך טעות
מבחינת נסיון לצבאות הקואליציה (ארה"ב, קנדה, בריטניה ועוד כוחות מכמה מדינות)
יש הרבה יותר נסיון של מלחמות ובט"ש
עירק 1,2 אפגניסטן,
המפקדים פה בארץ אין כמעט נסיון קרבי,עופרת יצוקה זה מבצע קטנטן אני מדבר איתך על כיבוש שטחים וערים שהקואליציה ביצעה ולא איזה טיול בעזה
לגבי מלחמת לבנון השניה ראינו שכוחות החי"ר לא יודעים ומסוגלים להילחם אפילו כוחות מיוחדים כגון אגוז שאמורים להכיר את השטח קיבלו צינור מחיזבאללה
במקרה אני מכיר את הנושאים מקרוב,
הפאשלה של מטכ"ל במלחמת לבנון השניה, הטיל באונית חיל הים,
עכשיו כוחות החי"ר אכן עשו הרבה תרגילים אבל עדיין אני בספק אם עומדים ברמה של צבאות הקואליציה
תשמע זה לא גאווה גדולה שכספי המיסים שלי ושלך מממנים פוליטיקאים ואנשי צבא שלא דואגים לעשות את העבודה שלהם שהיא לדאוג לבטחון האזרחים במדינה, אבל אי אפשר להתחמק מהמציאות...
אני בכלל לא מסכים עם זה.
הצבא יודע מה הוא עושה, ומה יכול לעשות,
הבעייה זה לא איתו אלה עם פוליטיקאים פחדנים ודעת הקהל בארץ/בעולם.
בלבנון לא היה ציוד, אוכל, מים ותחמושת לא בגלל אולמרט
בגלל שהצבא דפוק
איך מג"ד יוצא עם הגדוד שלו ללבנון בלי לדאוג לאספקה ? מה הוא יוצא לטיול שנתי או למלחמה ?
הפואנטה שלי זה פרופורציות
צה"ל צבא חזק וטוב, משתמש בחלק מהחילות בציוד מאוד מתקדם
אבל פרופורציות, צה"ל לא מסוגל לבצע מה שצבא הקואליציה ביצע בעירק
אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? :|ממש לא
הדבר היחיד שנכון זה שיש לנו חיל אוויר מאוד מיומן אבל מאוד מאוד קטן
לא חכמה להחזיק חיל אוויר ברמה כזו בסד"כ כזה
חיל הים הישראלי הוא בדיחה מהלכת, הדבר היחיד ברמה גבוהה בחיל אלו הצוללות (שיש לנו כמות מזערית בהשוואה לכל צבא) והשייטת שגם היא יחידה קטנטונת בהשוואה לצבאות העולם.
אפילו הצי המצרי הרבה יותר גדול ומרשים מהישראלי
באופן כללי הצבא בנוי על יחידות המילואים שמצויידות בציוד מיושן כגון טנקים מסוג מרכבה 1, מג"חים
צה"ל לא מסוגל לעמוד מול בריטניה, רוסיה, צרפת, ארה"ב, אירן, או קואליציה של מצרים+סוריה ללא שימוש בנשק גרעיני או לפחות איום בו