עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק כול כדור עולה סביב ה12-10 שקל ל10 מלגרם וצריך ביום לקחת 6 כדורים זאת אומרת 60 מלגרם ביום =60 שקל ביום:(סטרואיד עדין יחיסת נשים יותר משתמשות בו,הבעיה שהוא יקר...
אי אפשר להסתמך על זה ולקחת רק אותו צריך לשלב אותו עם טסטוסטרון,סוסטנון,פרימובולון.
מה המחירים של 2.5 מלגרם?כמו שנאמר, היתרון של אנאבר שהוא מאוד אנאבולי ואנדרוגני חלש מאוד, הוא חומר טוב לכוח, מסה לא תראי ממנו כמעט, אנאבר חומר פופולארי מאוד בקרב נשים, אך הבעיה זה המחיר שלו, הוא מאוד יקר. אנאבר תוצרת חברות לג'יט יקר מאוד, האנאבר מאנדרגראונד לרוב, UNDERDOSED.
כיום האנאבר פארמה הכי פופלרי בשוק, של BODY RESEARCH שנקרא BONAVAR כדורים של 2.5 מ"ג.
חח אליאב קרייסלר, לקח את זה בתור סייקל 1 שרק התחיל.. הוא כמעט ולא גדל איתו..
בכל מקרה, את הרבה זמן מדברת על החומרים, אם את רצינית תתחילי סייקל 1 עם טסט', וזהו.
למרות שאת רק בת 16!
וזאת אחת הטעויות הגדולת שאת יכולה לעשות עבורך ✌️
נ.ב
שימי קצת כסף בצד, להגדלת חזה
🙄
למה אתה מנסה לדכא אותה?למה אתה מדבר שטויות בחורות לא עושות סייקלים מקסימום או ויני או אנבאר וילדונת הבנתי שאת בת 16 מה לך ולחומרים ומי ה***** שהציעה לך? את רוצה בגיל 20 דגדגן כמו זין? וזה מה שקרה לאחת המדריכות בטרגט לא נזכיר שמות
🆘למה אתה מנסה לדכא אותה?
יש גברים שאוהבים את זה! 👉👌
בונה צריך לחסום לך גישה לפורום סטרואידים, אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אז שתוק ושב בצדחח אליאב קרייסלר, לקח את זה בתור סייקל 1 שרק התחיל.. הוא כמעט ולא גדל איתו..
בכל מקרה, את הרבה זמן מדברת על החומרים, אם את רצינית תתחילי סייקל 1 עם טסט', וזהו.
למרות שאת רק בת 16!
וזאת אחת הטעויות הגדולת שאת יכולה לעשות עבורך ✌️
נ.ב
שימי קצת כסף בצד, להגדלת חזה
🙄
סנדריק, בגיל שלך אין בכלל מה לעשות REASECH על חומרים יעני שלא לדבר על להתנסות בכלל...
חלק מהתגובות פה היו ילדותיות ותגובה אחת היתה שטויות מההתחלה ועד הסוף אבל שאדו ומשין הד הסבירו את הנק' בצורה יפה תפנימי
ואם יש מישו שהמליץ לך להתקרב לזה, שימי אותו על הרשימה השחורה שלך ויענו אני מדבר בשבילך כי תכלס לנו מזה יכול לעשות שתקחי משו... כלום, תחשבי מה את מקריבה קודם כל, האם זה באמת שוה את זה?
חכי עד גיל 21-22 עד אז תעבדי טיבעי תאמיני לי תתקדמי יפה מאד, ותלמדי מטעויות של אחרים (כמוני למשל, שתודה לאל שלא ניזוקתי מזה שהזרקתי בגיל 16 וחצי) במחשבה אחורה נראה לי שהשכל שלי היה מושבט
נ.ב לגבי אנוואר... לפני תחרות בדייטא זה יהיה יעל... אבל לעלות איתו במסה לא כל כך פרקטי, אני לא אתיימר לדעת יותר מידי על הגוף הנשי, מן הסתם נראה לי שאישה תגיב בצורה הרבה יותר חדה להורמון אנאבולי מאשר גבר (אני רק משתמש בהיגיון, יש מצב שאני טועה כי יש תכל הרצפטורים ההמרה לאסטרוגן וכו') - אשמח אם מישהו יתיחס לזה כי זה דוקא מענין עד כמה השוני יהיה בתגובה של אישה וגבר לאנאבולי מסוים - אנואור למשל
השאלה היא איזה השלכות יכולות מאנאבר?סייקלים של נשים שונים בתכלית
כבר ראיתי בחורה עולה במסה יפה מאוד מאוד על אנאבאר ופרימו ,שזה סייקל שאם תיתן לגבר הוא גג יעלה שלושה קילו וזה גם אם תדחוף לו אוכל עם מלגזה.
השאלה היא איזה השלכות יכולות מאנאבר?
אני יודעת שכל אחד זה אינדיווידואלי,
אך אני באמת בספק,
שתהיה צמיחת שיער,עיבוי קול,הרחבת דגדגן, ובעיות בפוריות אחרי סייקל אחד