הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ANAVAR

tryingsohard2

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
תכננתי על סקייל דיבול אורלי סולו ולאחר הרבה בדיקות ירדתי מהעניין- מתכנן סקייל של אנבר אורלי מתלבט אם סולו למשך 4 שבועות להחזיר משקל שאיבדתי במהלך הקורנה הייתי 77.6 עכשיו 71.4 מתלבט אם להוסיף עוד משהו וגם מתלבט מה לקחת ב pct מישהו התנסה בעבר עם אנבר ורוצה להגיד לי איך היה לו ?

תכננתי על סקייל דיבול אורלי סולו ולאחר הרבה בדיקות ירדתי מהעניין- מתכנן סקייל של אנבר אורלי מתלבט אם סולו למשך 4 שבועות להחזיר משקל שאיבדתי במהלך הקורנה הייתי 77.6 עכשיו 71.4 מתלבט אם להוסיף עוד משהו וגם מתלבט מה לקחת ב pct מישהו התנסה בעבר עם אנבר ורוצה להגיד לי איך היה לו ?
אופן הניסוח של ההודעות שלך לא משאיר מקום לשאלות..
או שאתה עושה מאיתנו צחוק, או מעצמך..
אני מפרגן לך שאתה לא טרול ואתה באמת שואל בתמימות ואומר לך..
קח עצה שתהיה שווה לך הרבה
שים את כל עניין הסטרואידים בhold.
ברמת הידע שלך כרגע...אתה רק תחפור לעצמך בורות שאתה לא רוצה ליפול בהם.
יש לך גם ככה זמן קורונה עכשיו.. אז קח אותו באיזי איזי..כי להיכנס לעולם הזה ברמת הידע שלך זה כמו לתת משאית לנער בן 14 ולזרוק אותו על איילון במסלול נגד התנועה
השאלות שלך מצחיקות (וזה הניסוח הכי עדין שמצאתי)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה בעצם אתה רוצה לבצע אנאבר סולו ולא טסט סולו?
עוד לא יודע אם זה היה אנבר בטוח סולו אבל כנראה אני רוצה לעשות אורלי בכל מקרה בזמן הזה כרגע
אני לא רוצה לקחת סייקל להרגיש מטורף לעלות כמה קילוגרמים ומשקלים ואז לאבד את הכול בסוף הסקייל

עוד לא יודע אם זה היה אנבר בטוח סולו אבל כנראה אני רוצה לעשות אורלי בכל מקרה בזמן הזה כרגע
אני לא רוצה לקחת סייקל להרגיש מטורף לעלות כמה קילוגרמים ומשקלים ואז לאבד את הכול בסוף הסקייל
זה בדיוק מה שיקרה עם אוראלי סולו...
דווקא טסט זה מאוזן וכנראה תוכל לשמור על התוצאות יותר טוב עם pct נכון.
הרבה יותר מתון והגיוני.

במקומך הייתי מפסיק לחפש להריץ סטרואידים ללא טסט׳. כמו שאני רואה את זה, יש לך 3 אופציות-
1. סייקל ראשון טסט׳ בלבד + pct לפי בדיקות דם
2. סארמס, pct במידה וצריך לפי בדיקות דם
3. לוותר על הסייקל כרגע, גם ככה קורונה ולפי 2 הפוסטים שפתחת עושה רושם שאתה רחוק מהידע הנדרש להריץ סייקל.

במקומך הייתי מפסיק לחפש להריץ סטרואידים ללא טסט׳. כמו שאני רואה את זה, יש לך 3 אופציות-
3. לוותר על הסייקל כרגע, גם ככה קורונה ולפי 2 הפוסטים שפתחת עושה רושם שאתה רחוק מהידע הנדרש להריץ סייקל.
הבעיה פה היא לא "חומר בסיס או לא חומר בסיס"
הבעיה היא בסיס.
ואין פה כזה...
להיפך..במקרה כזה אם כבר, אז עדיף איזה סולו אוראלי קטן כי ברור שזה יסתיים בנזק, אז למה לסבך אותו גם עם שמנים ומזרקים...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה פה היא לא "חומר בסיס או לא חומר בסיס"
הבעיה היא בסיס.
ואין פה כזה...
להיפך..במקרה כזה אם כבר, אז עדיף איזה סולו אוראלי קטן כי ברור שזה יסתיים בנזק, אז למה לסבך אותו גם עם שמנים ומזרקים...
אשמח אם לא תגיב לי יותר בפוסטים תודה אחי מעריך עד עכשיו הכל
סארמס ? אני לא קראתי שום מידע על סארמס אז אין לי מה ההמלצה לראשון ? אני מכיר ממש קצת לא יותק מידי

אשמח אם לא תגיב לי יותר בפוסטים תודה אחי מעריך עד עכשיו הכל

סארמס ? אני לא קראתי שום מידע על סארמס אז אין לי מה ההמלצה לראשון ? אני מכיר ממש קצת לא יותק מידי

אם אסביר לך זה יהיה ממש על רגל אחת ואנאבולים זה ממש לא משהו שתרצה לקבל עליו מידע בחצי כוח. תקשיב לי אני ממליץ לך מכל הלב, קח את הזמן יש לך בדיוק את הקורונה ותלמד ותקרא כמה שיותר על העולם הזה ולהגיע מעט מוכן יותר לקראת הסייקל הראשון שלך

אנאבר סולו בספק אם יעזור להרים אותך במשקל כל-כך מהר הסטרואיד הכי חלש שקיים ובאופן כללי גם לא מומלץ להריץ אותו ללא חומר בסיס כי גם הוא משבית ציר, עצה שלי באמת ומכל הלב תקרא קצת ותעמיק בניעוצים ואז תקבל החלטה מה לקחת ולא באוויר, זה לא משחק ילדים ולא סתם אומרים לך את זה לסטרואידים יש השלכות.
מה שזה גם סטרואיד יקר שלא מתגמל הרבה לעומת הסכום שתשלם עליו ובמינונים נמוכים לא תראה הרבה עד כמעט כלום ובטח שבלי חומר בסיס ובמינונים גבוהים כמו שאמרתי תאלץ לשלם בהתאם אבל זה כבר לשיקולך הכלכלי..

למה בעצם לא סארמס?
נשמע שאוסטרין מתאים יותר למה שאתה מחפש.

כמובן - לא מומלץ, יש תופעות, על אחריותך וכיו"ב - אבל אם כבר סייקל ראשון, אוסטרין יכול לתת תוצאה טובה. LGD תוצאה מטורפת. בייחוד עם MK677

• פותח/ת השרשור
למה בעצם לא סארמס?
נשמע שאוסטרין מתאים יותר למה שאתה מחפש.

כמובן - לא מומלץ, יש תופעות, על אחריותך וכיו"ב - אבל אם כבר סייקל ראשון, אוסטרין יכול לתת תוצאה טובה. LGD תוצאה מטורפת. בייחוד עם MK677
אני בדיוק חוקר על סארמס כרגע מעדיף לקחת חומר 1 ולא להסתבך עם 2 יש המלצה ל1 מסויים ?

ההמלצה היא שלא תשאל ותחפש תשובות בפינצטה אלא תקרא. בקשר לסארמים יש לפחות עשרה אשכולות מלאים במידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית