הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

עמרי גיגי

משתמש מתחיל
73
1
נק' מוניטין:
1
73
1
שלום לכולם !
אני רוצה לקנות אבקת חלבון ומתלבט בין כמה ...
יש את האיזו 100 של דימייטיז
ויש גם אל עלית של דימייטיז
ויש גם את העלית גורמה של דימייטיז
בנוסף אני רוצה לקנות גם כדורים של דימיטייז של bbca
מה הכי טוב והאם כדאי לי לקנות את הכדורים ?
תודה לכולם !!

שלום לכולם !
אני רוצה לקנות אבקת חלבון ומתלבט בין כמה ...
יש את האיזו 100 של דימייטיז
ויש גם אל עלית של דימייטיז
ויש גם את העלית גורמה של דימייטיז
בנוסף אני רוצה לקנות גם כדורים של דימיטייז של bbca
מה הכי טוב והאם כדאי לי לקנות את הכדורים ?
תודה לכולם !!

ממליץ לך לא לקנות אבקות איזולייט בשלב זה.
מובן מדבריך שזו פעם ראשונה (או בין הראשונות) שתקנה אבקת חלבון, וכנראה שאין לך צורך באיזו עדיין.
תקנה מה שזול, ממליץ לך על סיינטרקס.

דיימטייז חברה מצויינת עם שם עולמי, אבל עם כל הכבוד ל-ISO 100, לדעתי לרוב המוחלט של המתאמנים זה ביזבוז כסף, זה לא שהכמה גרמים האלה של פחמימות ושומן יעשו את ההבדל בתוכנית אימונים ובעיקר על זה האבקה יקרה בערך ב-100 שקל.
גם העילית וגם העילית גורמה (מניסיון) אבקות מצויינות, ערכים טובים ואחלה טעם ✌️

אם אתה מזמין מחול לדוגמא מהאתר בודיבילדינג אז עדיף לך כבר את האיזו כי יש בה יותר מנות כי הסקופ יותר קטן גם ככה אתה משלם איזה 30$ על משלוח אז יוצא הבדל של איזה 80 שקל בין האבקות

להתרחק מדיימטיז, סתם חברה תאוותנית, מיתגו את עצמם מחדש עם "טעם טוב יותר"
הורידו 10 מנות, והעלו את המחיר בכמה דולרים.
קנה אופטימום, עדיפות ל-All Natural.

Dymatize ממולץ אני משתמש ב Elite בטעם וניל מתערבב בקלות טעים מאוד עם חלב לא ממש אהבתי את זה עם מים אבל על טעם וריח אין מה להתווכח.

אם אתה רוצה לחסוך כמה דולרים אתה יכול להזמין גם מאתר מעולה שהזמנתי ממנו הבעיה שאני לא יודע אם מותר לפרסם באופן פומבי שמות של אתרים בכל אופן אם תרצה את הלינק תשלח לי הודעה בפרטית ואני ישלח לך שמה...

לא יודע כמה זמן דיימטייז קיימים בחו"ל אבל בישראל הם נמצאים כמה שנים בודדות שבהן הם עשו מסע פרסום ושיווק מאסיבי בשביל למתג את עצמם.

לא רואה שום סיבה לשלם הרבה יותר על חלבון, מה גם שעכשיו אני שומע שהם הורידו את כמות האבקה במנות. אותו דבר במאסל פארם.

נערך לאחרונה:
המחירים של החלבון די זהים בשוק, אנשים חושבים שדימטייז ELITE= מציאה אבל לא מבינים שלעומת המתחרים שלהם בשוק אומנם הם עולים 30-50 שקל פחות אבל גם יש בהם 10-15 מנות פחות עם 25 גר' חלבון(בקיצור המחיר יוצא זהה אם מחשבים עלות לסקופ או אפילו יותר יקר בהשוואה למתחרות הגדולות עם ערכים של 24-25 גר')

ELITE GOURMET= יש בה כפית של סוכר(5 גרם!) ופי 3 יותר נתרן(מלח) מכל אבקה "מכובדת" למנה אחת, בנוסף 21 גר' חלבון(סינון נמוך) למנה-> בשביל עוד 20 שקל כבר עדיפה בהרבה הELITE הרגילה ולא האבקה הזו.
ISO100 ואופטימום HYDROWHEY- מעולות וטעימות, הבעיה שיקרות ואם אין לך רגישות ללקטוז אין טעם לבזבז כסף עליהן

תקנה לפי טעם חלבון מאחת מהחברות הגדולות שכולם קונים מהן, אם אתה מוגבל בתקציב SYNTRAX זולה ודי בסדר, אם אתה לא יודע איזה טעם לקנות כדאי ללכת לאשכול טעמים הנעוץ בפורום תזונה ולראות חוות דעת של אנשים.

נערך לאחרונה:
אז על איזה אבקה אתם ממליצים ?

תלך על העלית של דיימטייז
העלו את המנה מ 24 גרם חלבון ל 25 גרם חלבון אז זה נראה "כאילו יש פחות מנות"
הרי ברור שאם יש יותר חלבון למנה אז "יהיו פחות מנות"
לי יש ווניל חדש כרגע יש בו 68 מנות של 25 גרם חלבון זה יוצא 1700 גרם חלבון לדלי
בקודם היו 72 מנות של 24 גרם חלבון שזה יוצא 1728 גרם חלבון לדלי
וגם לא העלו שום מחיר באתרים תבדוק זה אותו מחיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית