הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון| מה נותן לכם מוטיבציה?

PitaMan

משתמש פעיל
347
36
נק' מוניטין:
39
347
36
ברוח החג, למרות שלא קשור..
מה נותן לכם מוטיבציה? 😃
שיהיה דיון מהנה!
חג שמח וכשר 😃

ההתקדמות.
כל שבוע אני רואה התקדמות שונה, בין אם זה במראה או במשקלי עבודה ברגע שיש כזאת זה מעיף אותי. וכשאין התקדמות אני הכי עצבני בעולם וזה נותן לי מוטיבציה להתקדם חח מין מעגל קסמים כזה 😃

רוב האנשים שאני מכיר רואים את עצמם מתחטבים, מרגישים חטובים ומסכימים לעצמם לחרוג מהתפריט ועוד כל מיני דברים
אצלי זה הפוך. ככל שאני מרגיש חטוב יותר, ככל שאני מרגיש גדול יותר ככה אני נהיה יותר מאושר ויותר אובססיבי
תוצאות זה המוטיבציה שלי

• פותח/ת השרשור
רוב האנשים שאני מכיר רואים את עצמם מתחטבים, מרגישים חטובים ומסכימים לעצמם לחרוג מהתפריט ועוד כל מיני דברים
אצלי זה הפוך. ככל שאני מרגיש חטוב יותר, ככל שאני מרגיש גדול יותר ככה אני נהיה יותר מאושר ויותר אובססיבי
תוצאות זה המוטיבציה שלי
אהבתי. אקח את זה איתי לדרך

להזכר איפה התחלתי, מה הצבתי לעצמי כמטרה ומה ממנה הספקתי לכבוש.

איך שהגוף שלי נראה לא כל כך משחק פה תפקיד אבל זה בהחלט אחלה פיצוי.

אני חושב שברגע שיש מטרה שאתה באמת רוצה להגשים אותה ולא סתם נראה מגניב, מוטיבציה תהיה קיימת תמיד.
אני חושב המון על ליפטינג וכמה שבא לי להיות חזק. אני נהנה באימון, יום מנוחה בשבילי זה סבל.
ליפטינג זה כמו סקס בשבילי- אני מת לעשות את זה 24/7, חושב על זה המון ואני לא נרגע עד שלא עשיתי את זה. אחרי אימון ערב אני "רגוע" עד הבוקר ששם שוב אני מת מציפייה לאימון הבא, אם זה אימון צהריים אז כבר בערב מתחיל לרצות עוד אימון 😃
דבר נוסף שעוזר לי לשמור על מוטיבציה זה לראות אנשים אחרים שהם חזקים בטירוף עושים קלינים, סנאצ'ים, BP/SQ/DL/P וכו'. לראות איזה מפלצות יש ולאן אפשר להגיע גם מעיף לי ת'תחת.

זה מסכם את הכול

BHL4cwNCIAAQVLW.jpg

מה שמביא לי מוטיבציה זה אני , כל פעם שאני מרגיש חסר מוטיבציה אני חושב למה התחלתי ואיך , ואיך שאני חושב על זה אני נזכר למה התחלתי להתאמן ורץ לראק 😉

שאני רואה מישהו שהוא יותר חזק ממני..
נותן לי מוטיבציה לעקוף אותו,להיות יותר ממנו (גם אם ברוב המקרים הסיכוי הוא קטן)

לשבור שיאים אישיים כל פעם מחדש...
ועל הדרך לעקוף את כל מי שחשבתי שיותר טוב/חזק ממני

גם להתחיל מ 0 (פציעה) ולהתגבר על כל הקשיים תוך כדי

להרגיש כול בוקר טוב יותר עם עצמי זו המוטיבציה.

מוטיבציה מונעת מהאתגר שאתה מציב לעצמך.
האתגר הוא להצליח להגשים את המטרה .

לראות weightlifter-ים במשקל נמוך (כמו שלי) ולא להאמין כמה חזקים אפשר להיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית