הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר משך זמן האימון

alon2323

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי חברים

רציתי לדעת מה אומרים המחקרים הכי מעודכנים לגבי משך זמן האימון?

בעבר ראיתי מחקרים שאמרו לא לעבור את השעה וחצי, שעה וגם מחקרים שהראו שכדאי פחות

מה המחקרים האחרונים מראים?

וכשנותנים זמן אופטימלי מסויים, אותו זמן מדבר על אימון משקולות בלבד או משקולות + אירובי?

תודה רבה מראש!

אימון לעולם לא נמדד בזמן, אלא בפעילות. אין שום משמעות לזמן האימון, אלא לפעילות בלבד. הפעילות עצמה משפיעה על הזמן (למשל - 3 סטים של סקוואט, כבדים ככל שיהיו, לא יקחו שעתיים), כך שהזמן הוא רק מדד עקיף (מאוד) לאימון.
האימון עצמו נמדד בפעילות, וזה מה שחשוב להבין.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה
אז איך אני יכול כן לדעת מתי להפסיק את האימון?
יש איזה סכום מקסימלי של סטים או סטים כפול חזרות שכדאי לא לעבור?

תודה על התשובה
אז איך אני יכול כן לדעת מתי להפסיק את האימון?
יש איזה סכום מקסימלי של סטים או סטים כפול חזרות שכדאי לא לעבור?
משתנה מתרגיל לתרגיל (סקוואט לא שווה לפשיטת ברך במכונה), ממתאמן למתאמן (תלוי ברמת המתאמן, במטרות שלו), בקיצור - אי אפשר לענות על זה. מתאמן צריך להרגיש מתי האימון כבר לא יעיל

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא עליה במסת שריר
אני מתאמן שנה וחצי
ולא יצא לי עדיין להרגיש שהאימון לא אפקטיבי.. לרוב זה יותר פסיכולוגי בגלל ההמלצות לאימון של עד שעה

בעקרון אם אני נח הרבה בין סטים ולא מעלה דופק באימון אני חושב שאני מסוגל גם יום שלם להתאמן

מחפש בכל זאת איזו שהי תשובה על השאלה
תודה מראש 😃

45 דקות עד שעה יותר משעה אתה כבר במקום לבנות אתה השריר אתה מתחיל לפרק אותו לפי דעתי אימון של שעה מספיק עם אתה רוצה תוסיף עוד 10 דקות בטן בסוף זהו לא צריך יותר..

45 דקות עד שעה יותר משעה אתה כבר במקום לבנות אתה השריר אתה מתחיל לפרק אותו לפי דעתי אימון של שעה מספיק עם אתה רוצה תוסיף עוד 10 דקות בטן בסוף זהו לא צריך יותר..
תקרא מה אני ומה beast כתבנו ותבין למה מה שאתה אומר זה חרטא

זה מגמתי העיניין הזה של להגיד דברים חסרי ביסוס?

לפי דעתי עם אתה לא bodybuilder אין שום סיבה שתתאמן יותר משעה ביום

אתם מוזמנים לקרוא את המחקר הבאה שפורסם בJournal of Physiology
http://jp.physoc.org/content/588/6/1011.abstract

שאומר כי אימונים קצרים ועצימים הרבה יותר אפקטיביים מאימונים של שעות בחדר הכושר

אימונים קצרים ואינטנסיביים יכולים להיות נהדרים יותר להגדלת הכושר האירובי והפחתת הסיכון למחלות לב וכלי דם ופציעות.. [ובתנאי עייפות הסיכוי להיפצע עולה יותר אז עדייף עד 45-60 דקות של אימון ]

אתה יכול להסתכל פה בסרטון של Ronnie Coleman שאומר במפורש שעה / שעה ו15 דקות בלבד של אימון לא יותר.. !! [ דקה 3:40 עד 3:50]

ויש עוד רשיצה ארוכה בקיצור זה מה אני חושב רק בריאות שיהיה לכם עם אתה מתאמנים יותר משעה.. 😃

תפסיקו להמציא חוק לכל דבר שאתם עושים ולהלחיץ את המתאמנים בנוגע לאימונים שלהם. תלכו ותהנו מהעשייה לא מהתוצאה, ואל תלחצו מהזמן כאילו אתם נמדדים במבחן בגרות. אני בא בגישה של להאריך את האימון כמה שיותר, מצידי שיהיה פחות אפקטיבי, זה מהנה וזה ממלא אותי. לפעמים פאמפ ללב יותר חשוב מפאמפ לעצמות. תכל'ס לא?

רוני קולמן? אתה צוחק? ומה קאטלר אומר בעניין?

אתה ילד קטן שכותב המון שטויות.

קאטלר אומר אותו דבר אני פשוט אין לי כוח להסתכל בכל סירטוניי הLiving Large Episode אין לי גם זמן עכשיו..

בקיצור אני הסברתי למה הבאתי מחקר גם שאומר ולא פחות מי רוני קולמן שאומר במפורש לא יותר משעה / שעה ורבע

ומה אתה אמרתה אתה ילד קטן שכותב המון שטויות בגלל זה אני שונא להגיב פה בפורום בגלל ילדים קטנים כמוך שאחרי זה רושמים מה שאתה רשמתה במקום זה תביא הוכחות או הסברים למה אתה חושב שאתה צודק..

ועם אין לך אז בבקשה אל תגיב [ אתה ילד קטן שכותב המון שטויות ] עדייף שפשוט תסתום תפה.. עם אין לך משהו חכם להגיד..

אם הבטן בסוף חורג מהשעה זה לא יפרק לי את הריבועים בבטן? וגם זה מבזבז עשר דקות מחלון ההזדמנויות אז חייבים להביא איתך עוף בתוך התיק לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית