תמונה המעניש מעדכן =]

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ללא ספק. אם אין לך ידע בחומרים אתה רק תזיק לעצמך.
לא מבין את האנשים שעוד בחיתולים בחינת הידע בתזונה ואימונים ומעלים את המילה "סייקל" על הלשון....

א' זה לא יהיה בזמן הקרוב, אני חושב להתחיל בגיל 20-21.

ב' תיהיה בטוח שאני לא יעשה את זה לבד על דעת עצמי.

ג' אני לא נחשב "בחיתולים של העסק" יש לי וותק של מעל שנה באימונים.

א' זה לא יהיה בזמן הקרוב, אני חושב להתחיל בגיל 20-21.

ב' תיהיה בטוח שאני לא יעשה את זה לבד על דעת עצמי.

ג' אני לא נחשב "בחיתולים של העסק" יש לי וותק של מעל שנה באימונים.

לא אמרתי את זה כדי לפגוע או משהו, אני אישית גם מתחיל ורוב חברי הפורום גם נכללים בקטגוריה זו וזה לא בקטע של עלבון.
בלי שום קשר למתחיל/מנוסה, לפני שאתה מתחיל להתעסק בסטרואידים אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים לראות יתרונות : חסרונות. אני אישית לא רואה שום יתרון בלהזריק אם אתה חובבן כי החסרונות גדולים יותר מהיתרונות אם זה בפן הכלכלי ובטח שהבריאותי. לעומת זאת מתחרים באולימפיה ששם יש את היתרונות (הרווחים ) יש טעם להסתכן.

בכל מקרה, אל תשכח שאתה עוד צעיר והחיים לפעמים משנים לנו את המסלול שתכננו, לכן תן לזמן לעשות את שלו ורק לאחר מכן תחליט. אל תמהר.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי את זה כדי לפגוע או משהו, אני אישית גם מתחיל ורוב חברי הפורום גם נכללים בקטגוריה זו וזה לא בקטע של עלבון.
בלי שום קשר למתחיל/מנוסה, לפני שאתה מתחיל להתעסק בסטרואידים אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים לראות יתרונות : חסרונות. אני אישית לא רואה שום יתרון בלהזריק אם אתה חובבן כי החסרונות גדולים יותר מהיתרונות אם זה בפן הכלכלי ובטח שהבריאותי. לעומת זאת מתחרים באולימפיה ששם יש את היתרונות (הרווחים ) יש טעם להסתכן.

בכל מקרה, אל תשכח שאתה עוד צעיר והחיים לפעמים משנים לנו את המסלול שתכננו, לכן תן לזמן לעשות את שלו ורק לאחר מכן תחליט. אל תמהר.

אני מבין שאתה לא אמרת את זה בצורה של פגיעה, אבל אני מתכוון בגיל מאוחר יותר להכנס לעסק בצורה קצת יותר רצינית, גם ככה בגיל 20+ אני כבר יגיע לרמה שכבר לא יתאפשר לי כלכך להתקדם בצורה טבעית, ואת מה שאתה אומר אחרים פה שכן משתמשים יסבירו לך שהם עשו את הבחירה שלהם והם מבינים את ההשלחות שיכולות לקרות אבל זה רק במידה ועושים זאת בצורה לא מקצועית.

אני מבין שאתה לא אמרת את זה בצורה של פגיעה, אבל אני מתכוון בגיל מאוחר יותר להכנס לעסק בצורה קצת יותר רצינית, גם ככה בגיל 20+ אני כבר יגיע לרמה שכבר לא יתאפשר לי כלכך להתקדם בצורה טבעית, ואת מה שאתה אומר אחרים פה שכן משתמשים יסבירו לך שהם עשו את הבחירה שלהם והם מבינים את ההשלחות שיכולות לקרות אבל זה רק במידה ועושים זאת בצורה לא מקצועית.

גם אם אתה משתמש בסטרואידים בצורה סופר מקצועית תיווצר פגיעה במערכות ההורמונליות של הגוף ולאט לאט הנזק יצטבר. אין כזה דבר לשחק עם הורמונים ושלא תיווצר פגיעה.
עוד דבר שאתה שוכח שלמס' לא קטן באוכלוסיה יש מומים מולדים שלא ניתן לזהות אותם עד שלא קורה משהו.
אולי יש לך משהו בכליות וברגע שתשתמש בחומר כזה או אחר הכליות שלך יקרסו? אי אפשר לדעת וזה הסיכון שלוקחים להיכנס לעולם הזה.

The Punisher, לדעתי אתה חי בסרט ותצא ממנו מהר (וזה לטובתך)

לפני שאתה חושב להתחיל עם חומרים תשאל את עצמך כמה שאלות:
1. האם לדעתך ניצלת את המקסימום (ומכל הבחינות) ?
2. לאיזה מטרות אתה שואף ?
3. אין שום דבר לרשום, תתחיל להתאמן ולאכול נכון.

ובהצלחה.

אתה מתאמן מתחיל,יש לך עוד דרך כ"כ ארוכה.
תעשה חיטוב תגרד את השומן ורק אז אפשר יהיה לשפוט התקדמות,בלי חולצה כמובן.
קח בחשבון שאם אתה עושה חיטוב ורוצה להגיע לאחוז שומן נמוך,את תרד די הרבה הייתי אומר 6-9 קילו יש אליך הרבה נוזלים,לא יודע מה המטרה הסופית אבל מדידות עושים אחרי חיטוב;)
בהצלחה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
The Punisher, לדעתי אתה חי בסרט ותצא ממנו מהר (וזה לטובתך)

לפני שאתה חושב להתחיל עם חומרים תשאל את עצמך כמה שאלות:
1. האם לדעתך ניצלת את המקסימום (ומכל הבחינות) ?
2. לאיזה מטרות אתה שואף ?
3. אין שום דבר לרשום, תתחיל להתאמן ולאכול נכון.

ובהצלחה.

חלאס להגיד את הדבר המטופש הזה אתה לא יודע איך אני אוכל או מתאמן סמוך עלי שיש לי תכנית אימונים בסדר גמור וגם התזונה בהתאם, בקשר לחומרים אם הייתם קוראים קצת יותר לעומק הייתם מבינים שאני לא מתחיל עם זה בקרוב אלה בגיל 20-21 כך יש לי עוד שנה שנתיים לחשוב על זה ובגילאים האלה אני מאמין שאני יגיע כבר לסף הגנטי שלי.

זוקו בקשר לתגובה שלך, אני הרבה זמן לא התעסקתי במדידות ובאמת אני ימדוד נתונים רק בשלב הסופי בנתיים אני הולך לפי המראה והמראה רק משתפר במיוחד בזמן האחרון, נוזלים אין עלי הרבה אולי בתמונה יצאתי ככה משום מה אני יוצא הרבה יותר שמן בתמונות אבל במציאות זה נראה יותר טוב, אני מאמין עוד 4 ק"ג יש לי לרדת ממש ל 6, בכל מקרה תודה לכולם על התגובות נתעדכן שוב בזמן הקרוב 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
חלאס להגיד את הדבר המטופש הזה אתה לא יודע איך אני אוכל או מתאמן סמוך עלי שיש לי תכנית אימונים בסדר גמור וגם התזונה בהתאם, בקשר לחומרים אם הייתם קוראים קצת יותר לעומק הייתם מבינים שאני לא מתחיל עם זה בקרוב אלה בגיל 20-21 כך יש לי עוד שנה שנתיים לחשוב על זה ובגילאים האלה אני מאמין שאני יגיע כבר לסף הגנטי שלי.
😵‍💫🥊

ואיך אתה יודע שהתזונה שלך טובה ? זה שאתה כל סוף חורף מגיע חזרה ל-20% שומן ?,
זה בידיוק הטעות, אתה עולה במסת שריר זה נכון אבל על הדרך מוסיף יותר מידי שומן, וכאן אתה יכול לתקן את זה כנ"ל זה מראה על תוכנית אימונים לקויה (כנראה).
ולמה אתה חושב שגיל 20-21 זה הגיל להתחיל (צבא אתה רק תסיים לקראת 22) ?

בכל מקרה לטובתך זה היה בהצלחה בהמשך ותעשה את השיקולים שלך.

זוקו בקשר לתגובה שלך, אני הרבה זמן לא התעסקתי במדידות ובאמת אני ימדוד נתונים רק בשלב הסופי בנתיים אני הולך לפי המראה והמראה רק משתפר במיוחד בזמן האחרון, נוזלים אין עלי הרבה אולי בתמונה יצאתי ככה משום מה אני יוצא הרבה יותר שמן בתמונות אבל במציאות זה נראה יותר טוב, אני מאמין עוד 4 ק"ג יש לי לרדת ממש ל 6, בכל מקרה תודה לכולם על התגובות נתעדכן שוב בזמן הקרוב 😵‍💫🥊

אחי אם תכיר בטעויות שאתה עושה אתה תתקדם יותר
אף אחד לא נהנה לצחוק עליך, רוצים לעזור לך

במאסה אתה פשוט משמין ...
ולא נראה שאתה מגרה את השריר שלך לגדול בצורה אופטימאלית (כי אתה גדל אבל הרוב זה שומן)

וצא מהסרט של נוזלים !!! כבר כמה ק"ג זה נוזלים ?

לדעתי תעשה חיטוב ל 12-10% (ולא שאתה חושב שאתה 12% כי שרשמת שאתה 12% היית לפחות על 15%)

אני רושם את זה באמת כדי לעזור לך

ואחר כך תעלה לאט לאט עם תוכנית כמו SS ותזונה סבירה, לא לאכול כל יום ג'אנק כי אתה ב"מאסה"

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ואיך אתה יודע שהתזונה שלך טובה ? זה שאתה כל סוף חורף מגיע חזרה ל-20% שומן ?,
זה בידיוק הטעות, אתה עולה במסת שריר זה נכון אבל על הדרך מוסיף יותר מידי שומן, וכאן אתה יכול לתקן את זה כנ"ל זה מראה על תוכנית אימונים לקויה (כנראה).
ולמה אתה חושב שגיל 20-21 זה הגיל להתחיל (צבא אתה רק תסיים לקראת 22) ?

בכל מקרה לטובתך זה היה בהצלחה בהמשך ותעשה את השיקולים שלך.

אני יגיד לך למה מהסיבה שהייתה לי מטרה לעבור את ה 90 ק"ג והייתי על 3600 קלוריות, אבל עכשיו הבנתי שזאת הייתה שטות וכל העניין זה איך הגוף נראה לעין ולא במספרים, מאסה הבאה שלי פשוט נעשה הקצבה עד 16-17% שומן, סמוך עלי שהתזונה שלי תמיד הייתה טובה פשוט משכתי את המאסה הקודמת יותר מדיי, בקשר לגיוס ולשחרור אני יהיה בג'וב מסויים שככל הנראה האימונים ימשכו כרגיל.

ולהוא שאמר שעליתי בעיקר בשומן, נכון הייתה עלייה גדולה של שומן אבל עלייה גדולה מאוד של שריר כמו שכמה פה הזכירו לפי התמונות, ואיפה ראית שרשמתי שאני 12% שומן? תלמדו לקרוא יותר לעומק אנשים אולי רשמתי את זה על סוף חיטוב של שנה שעברה...

נ.ב

בקשר לתמונה של האחרי אני רוצה רק להדגיש שהרבה העירו לי שיצאתי קצת יותר שמן ממה שאני במציאות אז קחו זאת לתשומת לבכם, אני תמיד איכשהו יוצא קצת יותר שמן בתמונות כך שאני סביב ה 13-14%..

נערך לאחרונה:
מסה הבאה פשוט תאכל קצת פחות ותתאמן יותר חזק.
או שאתה אוכל יותר מידי או שאתה מתאמן חלש מידי, או שניהם ביחד. אלו הסיבה לעליה מרובה בשומן ביחס לשריר.

אתה לא רוצה להקשיב לאפחד אז למה אתה פותח פוסטים ומבקש ורוצה יעוץ ותגובות שכול מי שמגיב לך אתה עונה לו בצורה של"סבבה אני עליתי הרבה נוזלים ושריר וזה"ואתה לא מקשיב..אתה לא מקשיב..

מה תוכנית האימונים שלך ?

• פותח/ת השרשור
מה תוכנית האימונים שלך ?

AB

9 סטים שריר גדול 6 קטן, מה הבעיה פה? 😡 ולמה אתם לא מתייחסים לשינוי משנה שעברה? נגמר, מאסה הבאה ננסה לעבוד קצת אחרת תפסיקו לחפור הפנמנו את זה כבר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אתה נראה רך .
למה אתה צריך 9 סטים ו6 סטים ?

רך משמה? ואני בספק אם בכלל הצצת בתמונות העדכניות...

ובחיטוב אני מעדיף לעבוד כמו במאסה בשביל שיהיה כמה שפחות פירוק שריר.

במסה הבאה, אם עדיין לא עשית, תנסה לעשות SS ואל תגיד אני לא מתחיל \ אין מספיק סטים

רך משמה? ואני בספק אם בכלל הצצת בתמונות העדכניות...

ובחיטוב אני מעדיף לעבוד כמו במאסה בשביל שיהיה כמה שפחות פירוק שריר.

הסתכלתי אחרי שראיתי מה גלעד הגיב לך .
אני אומר לך את דעתי, אני חושב שמיותר לעבוד גם במאסה כל כך הרבה סטים .
אני מצטרף להמלצה לעשות SS , אני חושב שאתה תעלה כמות משקל מטורפת , וגם תתחזק מאוד .
קשה לי להאמין שאתה כרגע עושה סקוואט ודדליפט .

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי אחרי שראיתי מה גלעד הגיב לך .
אני אומר לך את דעתי, אני חושב שמיותר לעבוד גם במאסה כל כך הרבה סטים .
אני מצטרף להמלצה לעשות SS , אני חושב שאתה תעלה כמות משקל מטורפת , וגם תתחזק מאוד .
קשה לי להאמין שאתה כרגע עושה סקוואט ודדליפט .

מאיפה אתה בדיוק קובע עובדות שאתה לא ראית אותי בחיים מתאמן או ראית באיזה תכנית אני עובד או אילו תרגילים אני עושה ואילו לא, איך אתה יודע אם אני עושה את התרגילים סקוואט או דד ליפט או לא עושה בבקשה לא לקבוע עובדות לשווא אם לא אמרתי כלום לגבי האימונים שלי, בקשר למשקלי עבודה אמנם פלג גוף תחתון שלי דיי חלש אבל פלג גוף עליון יש לי משקלים נאים מאוד ולמען האמת משקלי עבודה לא כאלה מעניינים אותי מהסיבה שאני לא פווארליפטר אלה מעניין אותי איך אני נראה לא כמה אני מרים, אתה צריך לזכור שבקהילה הזו קיימים בנוסף אנשים שמתעסקים ב BB נטו ולא ב PL ומשקלי עבודה.

מאיפה אתה בדיוק קובע עובדות שאתה לא ראית אותי בחיים מתאמן או ראית באיזה תכנית אני עובד או אילו תרגילים אני עושה ואילו לא, איך אתה יודע אם אני עושה את התרגילים סקוואט או דד ליפט או לא עושה בבקשה לא לקבוע עובדות לשווא אם לא אמרתי כלום לגבי האימונים שלי, בקשר למשקלי עבודה אמנם פלג גוף תחתון שלי דיי חלש אבל פלג גוף עליון יש לי משקלים נאים מאוד ולמען האמת משקלי עבודה לא כאלה מעניינים אותי מהסיבה שאני לא פווארליפטר אלה מעניין אותי איך אני נראה לא כמה אני מרים, אתה צריך לזכור שבקהילה הזו קיימים בנוסף אנשים שמתעסקים ב BB נטו ולא ב PL ומשקלי עבודה.

מי דיבר על משקלים ?
ולבן אדם שטבעי התחומים מקבילים אם לא זהים .
אני ראיתי איך אנשים משתנים שהם מתחילים לעבוד כבד (ביחס אל עצמם) , אתה נראה ילד בייספס כרגע . במקום לקחת דברים אישית תחשוב אולי שאתה עושה דברים לא בסדר .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית