חזקק!חזה יש לך וזה חשוב כי זה מחזיק את החולצות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזקק!חזה יש לך וזה חשוב כי זה מחזיק את החולצות
במקרה יצא לי לעקוב אחרי ההתקדמות ובאמת החזה עשה את הקפיצה המשמעותית ביותר. בכל זאת, אני מאוד מתנגד למעבר לתכניות מסוג ABCD בשלב כזה, שעדיין אינו מתקדם מספיק, אם זה אומר הזנחה של תרגילים כבדים כמו בנץ', דדליפט וסקוואט לטובת ריבוי תרגילים כמו משיכת שרוכים ממכונות ועבודה עם משקלי נוצה בכדי לתקוף את השריר מזוויות...אהה חח אני חשבתי שאתה מציע לו להתמקד בבנץ' ואמרתי דווקא אצלו יחסית החזה מפותח מאוד.
למשל חולי G6PD מגיבים הכי טוב לנפח מועט ולמשקלים גבוהים וזה ע"פ מחקר שהופיע בPUBMED
מה אתה חושב שהכוונה ב-"מגיב"?כל הכבוד אחי נראה פצצה!
ובקשר למה שאמרת, בתור אחד שיש לו מחסור חמור באנזים זה בדוק שאני יגיב יותר טוב לנפח מועט ומשקלים גבוהים או שעדיין אני יכול להגיב יותר טוב לאופצייה השניה?
כן הכוונה להיפרטרופיהמה אתה חושב שהכוונה ב-"מגיב"?
אתה רוצה לגדול?
כל הכבוד אחי נראה פצצה!
ובקשר למה שאמרת, בתור אחד שיש לו מחסור חמור באנזים זה בדוק שאני יגיב יותר טוב לנפח מועט ומשקלים גבוהים או שעדיין אני יכול להגיב יותר טוב לאופצייה השניה?
תודה על המענה,תנסה, אני קראתי מחקר לגבי חולים בG6PD שהראה שהם מגיבים למשקל יותר מאשר נפח.
אני אנסה להעלות אותו לפה.
בכל אופן, הייתי מציע לך לנסות ולשתף אותנו בניסוי שלך.
נפח הוא בכל מקרה עניין אינדיבידואלי.כן הכוונה להיפרטרופיה
תנסה, אני קראתי מחקר לגבי חולים בG6PD שהראה שהם מגיבים למשקל יותר מאשר נפח.
אני אנסה להעלות אותו לפה.
אתה נראה טוב, החזה שלך מאוד נפוח אבל מבחינת שטח היה נראה לי שפחות. הגב שלך בפיגור משמעותי וזו הסיבה שאתה נראה די צר ועדיין לא קיבלת את המראה השלם והעבה. אני חושב שאם תשפר את הגב (רחב גבי וגב תחתון) אתה תסתכל על עצמך עוד חודשיים ותראה אחרת לגמרי.. אם אתה טבעי אז אני חושב שעבודה כבדה באמת תעבוד עליך הכי טוב ולכן אין באמת צורך לעבור לתוכנית מפוצלת יותר בעלת מספר סטים גבוה יותר.
כתפיים נראות טוב (כתף קדמית קצת יותר דומיננטית מאחורית אבל זה קורה כמעט אצל כולם), יד קדמית ואמות חזקות ובגדול באיזור הידיים/ כתפיים/ חזה אתה נראה די טוב (למרות שלפי דעתי תגלח..)
אם תמשיך ככה ועוד שנה את תכנס לסייקל אתה תהפוך לבהמה!
תודה רבה חברים, אין ספק אתם נותנים מוטיבציה -
כמו שאמרתי בקרוב מחליף ל- ABCD
דגש חזק מאוד על רגליים וכתפיים
אעדכן כמובן בהמשך !
a ?
b ?
c ?
d ?