תמונה לקראת סוף תקופת המסה - מעדכן קצת בתמונות .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך
אהה חח אני חשבתי שאתה מציע לו להתמקד בבנץ' ואמרתי דווקא אצלו יחסית החזה מפותח מאוד.
במקרה יצא לי לעקוב אחרי ההתקדמות ובאמת החזה עשה את הקפיצה המשמעותית ביותר. בכל זאת, אני מאוד מתנגד למעבר לתכניות מסוג ABCD בשלב כזה, שעדיין אינו מתקדם מספיק, אם זה אומר הזנחה של תרגילים כבדים כמו בנץ', דדליפט וסקוואט לטובת ריבוי תרגילים כמו משיכת שרוכים ממכונות ועבודה עם משקלי נוצה בכדי לתקוף את השריר מזוויות...

• פותח/ת השרשור
תום ואביעד - תודה רבה לכם חברים יקרים על התגובות .
עד סוף המסה שזה עוד שבועיים אני אשאר עם מה שאני כרגע ,
ולאחר מכן שאסיים את המסה - אני אולי אצטרך ממכם קצת עזרה איזו תוכנית אימונים לבנות לעצמי כדי למקסם את התוצאות .
מבחינת חלוקת האימונים - ABC . AB , או מה שתמליצו - ועל איזה תרגילים להתמקד .

אלפי תודות , אני יודע שיש לו עוד לאן לגדול וצריך עוד להשקיע - הכי חשוב שיש כוח רצון והתמדה 👏

כל הכבוד אחי נראה פצצה!

למשל חולי G6PD מגיבים הכי טוב לנפח מועט ולמשקלים גבוהים וזה ע"פ מחקר שהופיע בPUBMED

ובקשר למה שאמרת, בתור אחד שיש לו מחסור חמור באנזים זה בדוק שאני יגיב יותר טוב לנפח מועט ומשקלים גבוהים או שעדיין אני יכול להגיב יותר טוב לאופצייה השניה?

כל הכבוד אחי נראה פצצה!

ובקשר למה שאמרת, בתור אחד שיש לו מחסור חמור באנזים זה בדוק שאני יגיב יותר טוב לנפח מועט ומשקלים גבוהים או שעדיין אני יכול להגיב יותר טוב לאופצייה השניה?
מה אתה חושב שהכוונה ב-"מגיב"?
אתה רוצה לגדול?

כל הכבוד אחי נראה פצצה!

תנסה, אני קראתי מחקר לגבי חולים בG6PD שהראה שהם מגיבים למשקל יותר מאשר נפח.
אני אנסה להעלות אותו לפה.

בכל אופן, הייתי מציע לך לנסות ולשתף אותנו בניסוי שלך.

בכל אופן, הייתי מציע לך לנסות ולשתף אותנו בניסוי שלך.
תודה על המענה,
אני אנסה, למרות שאני אדע הכי טוב בתקופת זמן ארוכה יותר שאני אנסה על עצמי ( בן 16 מתאמן רק חצי שנה ).

כן הכוונה להיפרטרופיה
נפח הוא בכל מקרה עניין אינדיבידואלי.
כך או אחרת אין אנשים שמשיכת חוטים ועבודה על בייספס במכונה מביאה אותם לגדילה עדיפה. גדילה משמעותית מושגת באמצעות תרגילים בסיסיים ומורכבים.
את הנפח תתאים במורד הדרך.

G6pd הוא אנזים המגן מפני אוקסידציה של כדוריות דם אדומות.
G6pd deficiency הוא מצב שיש מחסור באנזים.
זו לא מחלה, זו מעלה. אנחנו חסינים למלריה.
(עשיתי ניסויים על עצמי בטיול בהודו. עובד, לא חליתי).

לגבי המחקר, מאוד מסקרן והייתי מאוד שמח לקרוא אותו.
הוא מאוד רלוונטי לגביי.
(במידה והמחקר בוצע על המוטציה המזרח תיכונית)

נערך לאחרונה:
אתה נראה טוב, החזה שלך מאוד נפוח אבל מבחינת שטח היה נראה לי שפחות. הגב שלך בפיגור משמעותי וזו הסיבה שאתה נראה די צר ועדיין לא קיבלת את המראה השלם והעבה. אני חושב שאם תשפר את הגב (רחב גבי וגב תחתון) אתה תסתכל על עצמך עוד חודשיים ותראה אחרת לגמרי.. אם אתה טבעי אז אני חושב שעבודה כבדה באמת תעבוד עליך הכי טוב ולכן אין באמת צורך לעבור לתוכנית מפוצלת יותר בעלת מספר סטים גבוה יותר.
כתפיים נראות טוב (כתף קדמית קצת יותר דומיננטית מאחורית אבל זה קורה כמעט אצל כולם), יד קדמית ואמות חזקות ובגדול באיזור הידיים/ כתפיים/ חזה אתה נראה די טוב (למרות שלפי דעתי תגלח..)
אם תמשיך ככה ועוד שנה את תכנס לסייקל אתה תהפוך לבהמה!

• פותח/ת השרשור
אתה נראה טוב, החזה שלך מאוד נפוח אבל מבחינת שטח היה נראה לי שפחות. הגב שלך בפיגור משמעותי וזו הסיבה שאתה נראה די צר ועדיין לא קיבלת את המראה השלם והעבה. אני חושב שאם תשפר את הגב (רחב גבי וגב תחתון) אתה תסתכל על עצמך עוד חודשיים ותראה אחרת לגמרי.. אם אתה טבעי אז אני חושב שעבודה כבדה באמת תעבוד עליך הכי טוב ולכן אין באמת צורך לעבור לתוכנית מפוצלת יותר בעלת מספר סטים גבוה יותר.
כתפיים נראות טוב (כתף קדמית קצת יותר דומיננטית מאחורית אבל זה קורה כמעט אצל כולם), יד קדמית ואמות חזקות ובגדול באיזור הידיים/ כתפיים/ חזה אתה נראה די טוב (למרות שלפי דעתי תגלח..)
אם תמשיך ככה ועוד שנה את תכנס לסייקל אתה תהפוך לבהמה!

תודה רבה על התגובה עומר,
משום מה תמיד חשבתי שדווקא הגב זה החלק הכי ״חזק״ אצלי - כי אני הכי אוהב את האימון של הגב ומשתדל להתפוצץ שם
אבל כניראה שטעיתי ובכלל שם אני הכי ״חלש״ - כמו שרשמתי פה לפניי אני אסיים בסוף החודש הזה את המסה שלי .
אצא קצת לניטרלי - ואבנה לעצמי תוכנית חדשה ומסודרת עם שיפור במקומות שצריך.

ממש תודה !

תותח על אתה.
איך לא עלית כמעט בשומן?!?!
נותן לי מוטיבציה למסה שאני מתחיל תיכף.
רק שאצלי הפחמימות לא כל כך סלחניות כמו אצלך 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית