נכון בני אדם צריכים ניבים בשביל לנגוס בבננות. זה פשוט כל כך קשה בלי ניבים לעשות את זה:suicide:המערכות שלנו מתאימות לאכילת פירות. אפשר לראות את זה במבנה הלסת והידיים שלנו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון בני אדם צריכים ניבים בשביל לנגוס בבננות. זה פשוט כל כך קשה בלי ניבים לעשות את זה:suicide:המערכות שלנו מתאימות לאכילת פירות. אפשר לראות את זה במבנה הלסת והידיים שלנו
מדהים איך הם משקרים לעצמם, תגידו את האמת - שאתם טבעונים שרוצים להיות רזים ואתם חושבים שזה מה שיעזור לכם.
בלינק הזה מופיע הסבר של מומחה אמיתי בקשר להתאמה של הלסת והשיניים שלנו לאכילת בשר:
עד שאתה רואה את החשבון... ;)אם להיות כנה, זה דווקא נשמע נחמד. לחיות על פירות ים נשמע כמו סעודת מלאכים כל יום.
מה לכל הרוחות השם שלי עושה בציטוט בהודעה שלך?נכון בני אדם צריכים ניבים בשביל לנגוס בבננות. זה פשוט כל כך קשה בלי ניבים לעשות את זה:suicide:
אין לי מושג למה רשום את השם שלך ציטטתי את זה מהכתבה המקורית אני מניח שזה איזה באג..מה לכל הרוחות השם שלי עושה בציטוט בהודעה שלך?
אין דבר שאני שונא יותר מהטיעונים הבריאותיים המטומטמים של הטבעונים...
אפילו עם פנאטים דתיים כבר עדיף להתווכח.
מה רע בקפה???
לפי ההגיון שלך אז ריבה זה תקיןthis
מישהו יכול להסביר לי למה הם לא יכולים לשתות קפה???
בטוח אפשר לארגן משהו גם ללא בישול לא?
״קפה הוא שם כולל למספר משקאות חמים וקרים המבוססים על תמציות שמנים ארומטיים, המופקים מפולי צמח הקפה.״
לפי ההגיון שלך אז ריבה זה תקין