נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
מישהו ניסה לעשות BBB של סקווט ביום של דדליפט ודדליפט ביום של סקווט?
יש מסקנות? השגות?
יש מסקנות? השגות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
80% ממה זו השאלה?אני עבדתי ככה עד לא מזמן. לא עבדתי ככה מספיק זמן ובתנאים מספיק טובים כדי באמת להסיק מזה מסקנות על עצמי, עשיתי את זה בעיקר בגלל שעשיתי 2 אימונים בשבוע (או 0 אם סגרתי שבת) אז רציתי להכניס את 2 ההרמות באימון.
בגדול, וונדלר אומר פשוט תבדוק על עצמך. יש כאלה שמגיבים טוב יותר לתדירות גבוהה יותר וחייבים להסקביט לפחות פעמיים בשבוע כדי להתקדם למשל. אפשר גם לעשות ככה את הBBB בגרסאת ה5X5 @ 80% אם אתה רוצה לעבוד נפח בטווח חזרות נמוך יותר שזאת האופציה שאני עשיתי בהכשרה שלי. בגדול מהטיפים של וונדלר - תבדוק על עצמך, שתי הגרסאות מעולות
Boring But Big, 5x5 Variation80% ממה זו השאלה?
היום אחרי 220*8 דדליפט נתתי עוד 5*10*152 ובעיקר רציתי להקיא לקראת הסוף.
אליהו, אפשר לשאול כמה עשית היום??בעזהי"ת
הגירסה שלי ל-5/3/1 לפאוורליפטינג (התוכנית בבסיסה מחליפה בין השבוע הראשון והשני, כך שהראשון כבד יותר והשני מהווה קצת מנוחה טקטית לקראת השבוע השלישי, ובהתאם בשבוע הראשון והשלישי יש שני סינגלים לכל תרגיל: בראשון קלים יותר ובשלישי כבדים יותר), מכילה בסיום כל אימון תרגיל + סינגלים, גם אימון מהירות לאותו התרגיל, ואז BBB של התרגיל המנוגד (סקוואט<>דדליפט, בנץ'<>פרס). לא מעט נפח, בהתאם למישהו שבכלל רגיל לטירוף הפסיכי של קורטה 3X3, אבל אני רואה יעילות.
(לואי סימונס נגד שילוב מקסימום עם מהירות, אבל ככל שראיתי, הדברים לא אבסולוטיים).
משום מה זכרתי שירדת במשקל... בכל מקרה באמת מטורף, מאד התבאסתי שלא יכולתי להגיע לצפות, שלא לדבר על להתחרות. ונעזוב פה את האשכול של מייק 😃בעזהי"ת
בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל.
השמועה אומרת שמי שמרים יותר יכול להשתלט (באישורי כמובן) 😃בעזהי"ת
בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל. בעזהי"ת
בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל.