הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון 5/3/1 + BBB

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
מישהו ניסה לעשות BBB של סקווט ביום של דדליפט ודדליפט ביום של סקווט?
יש מסקנות? השגות?

אני עבדתי ככה עד לא מזמן. לא עבדתי ככה מספיק זמן ובתנאים מספיק טובים כדי באמת להסיק מזה מסקנות על עצמי, עשיתי את זה בעיקר בגלל שעשיתי 2 אימונים בשבוע (או 0 אם סגרתי שבת) אז רציתי להכניס את 2 ההרמות באימון.
בגדול, וונדלר אומר פשוט תבדוק על עצמך. יש כאלה שמגיבים טוב יותר לתדירות גבוהה יותר וחייבים להסקביט לפחות פעמיים בשבוע כדי להתקדם למשל. אפשר גם לעשות ככה את הBBB בגרסאת ה5X5 @ 80% אם אתה רוצה לעבוד נפח בטווח חזרות נמוך יותר שזאת האופציה שאני עשיתי בהכשרה שלי. בגדול מהטיפים של וונדלר - תבדוק על עצמך, שתי הגרסאות מעולות

• פותח/ת השרשור
אני עבדתי ככה עד לא מזמן. לא עבדתי ככה מספיק זמן ובתנאים מספיק טובים כדי באמת להסיק מזה מסקנות על עצמי, עשיתי את זה בעיקר בגלל שעשיתי 2 אימונים בשבוע (או 0 אם סגרתי שבת) אז רציתי להכניס את 2 ההרמות באימון.
בגדול, וונדלר אומר פשוט תבדוק על עצמך. יש כאלה שמגיבים טוב יותר לתדירות גבוהה יותר וחייבים להסקביט לפחות פעמיים בשבוע כדי להתקדם למשל. אפשר גם לעשות ככה את הBBB בגרסאת ה5X5 @ 80% אם אתה רוצה לעבוד נפח בטווח חזרות נמוך יותר שזאת האופציה שאני עשיתי בהכשרה שלי. בגדול מהטיפים של וונדלר - תבדוק על עצמך, שתי הגרסאות מעולות
80% ממה זו השאלה?
היום אחרי 220*8 דדליפט נתתי עוד 5*10*152 ובעיקר רציתי להקיא לקראת הסוף.

80% ממה זו השאלה?
היום אחרי 220*8 דדליפט נתתי עוד 5*10*152 ובעיקר רציתי להקיא לקראת הסוף.
Boring But Big, 5x5 Variation
This is a different variation of Boring But Big that uses 5 sets of 5 reps, rather than the standard 5x10. The 5 sets of 5 reps are done with 80% of your training max

אני אישית הרבה יותר נהנתי מזה כשעשיתי אותם עם ההרמה ההפוכה, אבל כשאני עושה עכשיו את כל התרגיל באימון אחד אני לא מרגיש צורך מיוחד להוסיף עצימות, עוד בכלל אחרי שאני עושה גם ג'וקרים... אז הגיוני לי יותר לעשות את הנפח.. עוד באימון כמו שלך לעבוד כל כך הרבה סטים כבדים של אותו תרגיל זה נראה לי רוצח...

• פותח/ת השרשור
ז"א שתיאורטית היום היה אמור להיות 5*5 165 סקווט אחרי הדדליפט?
ואחרי הסקווט חמישיות עם בערך 190-195 קילו דדליפט?

הדלקת אותי למרות שאני חושב שאתחיל מעט יותר נמוך.
האחוז הוא קבוע מהTM ובעצם נשאר ללא תלות במשקל של התרגיל הראשי באותו אימון, אמת?

בעזהי"ת

הגירסה שלי ל-5/3/1 לפאוורליפטינג (התוכנית בבסיסה מחליפה בין השבוע הראשון והשני, כך שהראשון כבד יותר והשני מהווה קצת מנוחה טקטית לקראת השבוע השלישי, ובהתאם בשבוע הראשון והשלישי יש שני סינגלים לכל תרגיל: בראשון קלים יותר ובשלישי כבדים יותר), מכילה בסיום כל אימון תרגיל + סינגלים, גם אימון מהירות לאותו התרגיל, ואז BBB של התרגיל המנוגד (סקוואט<>דדליפט, בנץ'<>פרס). לא מעט נפח, בהתאם למישהו שבכלל רגיל לטירוף הפסיכי של קורטה 3X3, אבל אני רואה יעילות.

(לואי סימונס נגד שילוב מקסימום עם מהירות, אבל ככל שראיתי, הדברים לא אבסולוטיים).

בעזהי"ת

הגירסה שלי ל-5/3/1 לפאוורליפטינג (התוכנית בבסיסה מחליפה בין השבוע הראשון והשני, כך שהראשון כבד יותר והשני מהווה קצת מנוחה טקטית לקראת השבוע השלישי, ובהתאם בשבוע הראשון והשלישי יש שני סינגלים לכל תרגיל: בראשון קלים יותר ובשלישי כבדים יותר), מכילה בסיום כל אימון תרגיל + סינגלים, גם אימון מהירות לאותו התרגיל, ואז BBB של התרגיל המנוגד (סקוואט<>דדליפט, בנץ'<>פרס). לא מעט נפח, בהתאם למישהו שבכלל רגיל לטירוף הפסיכי של קורטה 3X3, אבל אני רואה יעילות.

(לואי סימונס נגד שילוב מקסימום עם מהירות, אבל ככל שראיתי, הדברים לא אבסולוטיים).
אליהו, אפשר לשאול כמה עשית היום??
ולגבי 5/3/1 אם אני זוכר טוב זאת הגרסא המומלצת לPRE MEET, כלומר בסבב הלפני אחרון לפני תחרות. לשותף הוא אומר לעבוד רגיל אם אני זוכר טוב

בעזהי"ת

יכלה להיות לי תחרות יותר טובה, אבל גם ככה היא הייתה עם PR תחרותיים: סקוואט 262.5 (ניכשלתי בכניסה השלישית עם 272.5), בנץ' 157.5 (הרגשתי כבר חסר כוחות), דדליפט 267.5.

בעזהי"ת

בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל.
משום מה זכרתי שירדת במשקל... בכל מקרה באמת מטורף, מאד התבאסתי שלא יכולתי להגיע לצפות, שלא לדבר על להתחרות. ונעזוב פה את האשכול של מייק 😃

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בא לא נשתלט על האשכול, אבל איזה חיטוב? לשמחתי הייתי 114.7, אמנם ללא שום מניפולציה לשינוי משקל. בעזהי"ת

השמועה אומרת שמי שמרים יותר יכול להשתלט (באישורי כמובן) 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית