הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון וקריאטין

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
שלום
רציתי שתמליצו לי איזה חברה של אבקת חלבונים אתם ממליצים לקנות,
אני קניתי את האבקת חלבון של powerteech, כחולה כזאת, 2.3KG. קראתי מאחורה היה לה 26 גרם חלבון לכל 33 גרם, בנוסף קראתי מאחורה שהיה מין חומר התאוששות.
עכשיו נגמר לי האבקה, אני רוצה לקנות משהו חדש, רציתי לדעת על מה אתם הכי ממליצים, הפרמטרים שחושבים לי, זה שיהיה כמה שיותר חלבון וכמה שפחות זבל וחומרי תשמורת וכאלה, וחומרים שעוזרים להתאוששות הגוף זה גם חשוב, בנוסף, המחיר, שיהיה נורמלי (פחות מ500 שקל), אני לא כזה מחפש להוציא כסף עכשיו, אין לי הרבה, בעתיד שאני אעבוד אני אשקיע הרבה יותר כסף בנושא 😃

עכשיו, אני גם רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין, לפי מה שהבנתי, זה עוזר להתאוששות השריר, יעזור בעליה במשקלי העבודה, יגרום לשריר להראות יותר טוב (בגלל שהוא יספוג אליו נוזלים), ויעזור בסופו של דבר לעלות במסת השריר.
זה נוצר באופן טבעי בגוף, אבל, אם לוקחים את זה בתור תוסף, זה עלול לגרום לכך שהגוף יהיה תלוי בחומר ויפסיק לייצר אותו באופן עצמי, איך מונעים את זה? ואיזה חברה/סוג של קריאטין אתם ממליצים? (אמרתי את הפרמטרים החשובים אצלי)

תודה על העזרה 😃

שכחתי לציין, אני מתאמן כחצי שנה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה נוצר באופן טבעי בגוף, אבל, אם לוקחים את זה בתור תוסף, זה עלול לגרום לכך שהגוף יהיה תלוי בחומר ויפסיק לייצר אותו באופן עצמי, איך מונעים את זה? ואיזה חברה/סוג של קריאטין אתם ממליצים? (אמרתי את הפרמטרים החשובים אצלי)
הגוף מייצר את זה אך ממקור תזונתי, זאת אומרת שאם לא תתן לגוף את הקריאטין חיצונית לא יהיה לך (הגוף יסתדר וייצר מעט ממקורות אחרים) אין לנו בתקופה המודרנית צורך אמיתי בקריאטין בשריר. זה טבעי לחלוטין ונמצא בבשר דגים וכו' אך כדי לקבל את הכמות של סקופ קריאטין אתה צריך לאכול מעל קילו בשר טהור. וזה לא מעט קלוריות מה שעלול לשבש את המאזן הקלורי שלך, יקר מאוד, מאוד קשה להכניס קילו חיה לגוף כל יום על בסיס יומיומי.

בקצרה אין סכנה בשימוש בקריאטין וזה עבר המון המון מחקרים אתה מוזמן לחפש ולקרוא בנושא שיעניין אותך, גוגל יהיה התחלה טובה ותריץ בפורום חיפוש דיברו על זה המון

• פותח/ת השרשור
הגוף מייצר את זה אך ממקור תזונתי, זאת אומרת שאם לא תתן לגוף את הקריאטין חיצונית לא יהיה לך (הגוף יסתדר וייצר מעט ממקורות אחרים) אין לנו בתקופה המודרנית צורך אמיתי בקריאטין בשריר. זה טבעי לחלוטין ונמצא בבשר דגים וכו' אך כדי לקבל את הכמות של סקופ קריאטין אתה צריך לאכול מעל קילו בשר טהור. וזה לא מעט קלוריות מה שעלול לשבש את המאזן הקלורי שלך, יקר מאוד, מאוד קשה להכניס קילו חיה לגוף כל יום על בסיס יומיומי.

בקצרה אין סכנה בשימוש בקריאטין וזה עבר המון המון מחקרים אתה מוזמן לחפש ולקרוא בנושא שיעניין אותך, גוגל יהיה התחלה טובה ותריץ בפורום חיפוש דיברו על זה המון

סבבה
אשמח לדעת אם אתה ממליץ לי להשתמש בזה (אמרו שזה מומלץ למתחילים, אני לא יודע עד כמה אני מתחיל, אני חושב שאני כן מתחיל האמת, שוקל 68 קילו, גובה 169, 13% שומן, מתאמן חצי שנה)
וכאילו אם זה עדין מומלץ אשמח אם תמליץ לי על חברה מסוימת וסוג מסויים שיהיה לי טוב
לפי מה שקראתי, נראלי הכי טוב זה קריאטין טהור נקי בלי ערבובים (או שלא)
אשמח לדעה אישית שלך

אשמח לדעת אם אתה ממליץ לי להשתמש בזה (אמרו שזה מומלץ למתחילים, אני לא יודע עד כמה אני מתחיל, אני חושב שאני כן מתחיל האמת, שוקל 68 קילו, גובה 169, 13% שומן, מתאמן חצי שנה)
אין קשר בין הזמן שאתה מתאמן לשאלה אם אתה מתחיל או לא.
זה מומלץ בעיקר בתקופת מסה, בזמן חיטוב יש דעות לכאן ולכאן.

וכאילו אם זה עדין מומלץ אשמח אם תמליץ לי על חברה מסוימת וסוג מסויים שיהיה לי טוב
תריץ חיפוש בפורום אתה תמצא את התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית