הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדבר הכי fucked up שיצא לי לראות

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אז מדובר בצלופח חשמלי...מסתבר שהבן ז*** הזה מייצר משהו כמו מתח של 500 וולט כדי להרוג את הטרף שלו..
מפה לשם הנה אחד כזה הורג תנין-

פשוט מדהים, מדהים אותי העוצמה שבטבע.

It looks like a tie for me...
שניהם מתו/לא זזים בסוף.
בידיוק מה שבאתי להגיד, הוא נזכר לחשמל אותו קצת מאוחר מדי וזה נראה שהחשמל גרם לתנין לנעול עליו את הלסת עוד יותר.

אבל מטורף עדיין לראות תנין מתחשמל ככה

עצם המגע לא יגרום להתחשמלות , אם הצלופח לא התכוון לכך ?

זאת אומרת שאפשר ליגוע , או לאכול את הדבר הזה בלי להתחשמל ?

שזה יקרה לכל התנינים אמן סלה
דווקא תנין הוא אחד מהבעלי חיים שאני הכי מעריך, הם פה עוד מתקופת הדינוזאורים, תחשוב מה זה אם הם ייכחדו עכשיו אחרי 65 מיליון שנה.
ובנושא אחר, סוף סוף חזרתי מהמימונה, יש לך איזה מתכון טוב למאכל אשכנזי? צריך להרגע קצת מכל הדרבוקות והרעש והאוכל הטעים, אני רוצה קצת מוזיקה של באך, שקט, ואוכל בלי טעם, מה קרה? אני לא רגיל לדברים האלה, ענבל בהחלט הפתיעה אותי עם הערב הזה.

דווקא תנין הוא אחד מהבעלי חיים שאני הכי מעריך, הם פה עוד מתקופת הדינוזאורים, תחשוב מה זה אם הם ייכחדו עכשיו אחרי 65 מיליון שנה.
ובנושא אחר, סוף סוף חזרתי מהמימונה, יש לך איזה מתכון טוב למאכל אשכנזי? צריך להרגע קצת מכל הדרבוקות והרעש והאוכל הטעים, אני רוצה קצת מוזיקה של באך, שקט, ואוכל בלי טעם, מה קרה? אני לא רגיל לדברים האלה, ענבל בהחלט הפתיעה אותי עם הערב הזה.
חחח נשמע כאילו עברת טראומה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית