נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
- פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה טובה לגבי פורטלנד בגמר המערב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לשכוח שהיה להם סוויפ על מיאמי כל העונה! יש מצב שזקני השבט יודעים משהו שכל הליגה לא יודעת על מיאמי ופלורידה הולכת להזיל דמעותתתתברוקלין ברבע המזרחחחחחח!!!!!
הם פשוט כ"כ יציבים ולא נגמרים שזה מרגיז..ואתה שוכח את דאנקן,אולי הגדול ביותר משלושתםמדהים לראות שחקנים כמו טוני פארקר וג'ינובילי שפשוט לא נגמרים! הרמה היום בNBA כל כך גבוהה השחקנים האלו עברו כל כך הרבה עונות ותמיד הצליחו להשאר בטופ למרות האבולוציה של המשחק והגנטיקה של השחקנים עצמם, זה באמת כשרון נדיר.
גם עכשיו אפשר ואתה יכול להזכיר אותם אפילו בליגה אחרת משיקאגו..סן אנטוניו קבוצה הזויה, אין לי סטטיסטיקה מדויקת מלבד זה שהם ניצחו מעל 50 משחקים ב15 העונות האחרונות אבל לדעתי הם סיימו מקום ראשון בNBA במעל חצי מהשנים האלו ונותנים את העשור עם הכי הרבה ניצחונות אי פעם.
לולא ריי אלן אחד, אפשר היה להזכיר אותם עם שיקאגו של ג'ורדן ופיפן לדעתי...
אגב, טוני פארקר הרכז הטוב בליגה (מי זה כריס פול? )
מוכן לתת לך יחס של 1 ל7 שזה לא יגמר בסוויפקליפרס טאנדר זאת סדרה של 6 7 משחקים פשוט אשששששש.
אם אינדיאנה ישתלבו ורוי היברט ישחק טוב הם אמורים לטאטא את וושינגטון לדעתי . 4-2 אינדיאנה.
ברוקלין מיאמי . על הנייר מיאמי 4-0 אבל עם כל הניסיון של ברוקלין וגו גונסון תותח הם עלולים להפתיע ולסבך את מיאמי.
וספרס - בלייזרס. ואי ואי ואי רק לחשוב על המאצ אפ; דמיאן לילארד מול טוני פארקר/ טים דאנקן לאמרכוס אולדרידג . ואי ואי ואי ואי
שיתחיל כבר!!!!!!!!!
אמרתי *על הנייר* .מוכן לתת לך יחס של 1 ל7 שזה לא יגמר בסוויפ
סוויפ אולי לא, אבל כן הייתי מהמר על 4-1 למיאמי. הנטס גם ככה זקנים והם מגיעים למשחק הזה אחרי סדרה מתישה מול טורנטו...מוכן לתת לך יחס של 1 ל7 שזה לא יגמר בסוויפ