עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגיוניבסקוואט, בלי מוט, בלי משקל, אני לא מצליח לשבור מקביל.
אבל שיש עליו 130 קילו אני כן מצליח לשבור מקביל. האם זה הגיוני?
אם כמה שהסקוואט שלי נמוך והוא די LIGHT WEIGHT BABY גם לחלק מהבנות פה(אני מקווה שלא) ככל שמעמיסים לי יותר משקל על המוט ההרגשה היא שאני יותר יציב. מחזק.אנשים מפספסים פה את הנקודה. כשאתה עם משקל על הגב אתה יותר יציב! כמה פעמים ראית אנשים בלי משקל פתאום מחליקים אחורה בסקוואט? זה בגלל שהמרכז כובד יכול להיות בנקודה שונה (בגלל זה גם בסקוואט בלי משקל הם לוקחים את הידיים קדימה - כי מרכז הכובד נמצא מאחורה מדי. כשהמוט עליך מרכז הכובד במקום הרצוי ולכן אין לך בעיה לרדת מספיק עמוק
הכוונה שלו לדעתי זה לא חוסר בשיווי משקל אלה מתיחה חזקה ברגליים בעיקר באמסטרינג שמקשה על שבירת המקבילאנשים מפספסים פה את הנקודה. כשאתה עם משקל על הגב אתה יותר יציב! כמה פעמים ראית אנשים בלי משקל פתאום מחליקים אחורה בסקוואט? זה בגלל שהמרכז כובד יכול להיות בנקודה שונה (בגלל זה גם בסקוואט בלי משקל הם לוקחים את הידיים קדימה - כי מרכז הכובד נמצא מאחורה מדי. כשהמוט עליך מרכז הכובד במקום הרצוי ולכן אין לך בעיה לרדת מספיק עמוק
אני בספק אם זה העניין, אבל אם זה העניין אז אכן אחרי חימום הוא אמור להצליח לשבור.הכוונה שלו לדעתי זה לא חוסר בשיווי משקל אלה מתיחה חזקה ברגליים בעיקר באמסטרינג שמקשה על שבירת המקביל