הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לישר את הגב בדדליפט

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
חבר שלי רוצה להתחזק אז הוא בקש ממני שאאמן אותו לימדתי אותו את הסקואט בנץ פרס ודדליפט (אני עושה איתו SS כי גם אני עשיתי) הכל הוא עושה מצוין חוץ מהדדליפט,הוא לא מצליח לישר את הגב,ניסיתי כל מיני cues לא עזר,ניסיתי שהוא יעשה פשיטות גב כדי להגביר את המודעות לגב ,עזר קצת לא מספיק.ניסיתי שהוא יעשה ראק פולס אבל הסיפטיז גבוהים מידי ואי אפשר להוריד אותם למתחת לברכים שלו.הוא יכול לישר את הגב כשניסיתי שהוא יעשה בסמיס מאשין (כוונתי ככה "שהמוט" בסמיס יתחיל מתחת לברכים) להמשיך עם הסמיס מאשין ולהגדיל את הטווח תנועה עד שיהיה מסוגל לישר את הגב במוט או שיש לכם עצה אחרת? צריך עצה. (התחלתי איתו ב40 קילו עם מוט)

קשה לענות בלי סרטון, ואני מנחש שמדובר בדדליפט קונבנציונלי.

לפעמים לדחוף את הרצפה מהעקבים עוזר, אבל בדרך כלל עם מתאמן ממש מתחיל אני צריך לגעת בו תוך כדי, להמחיש לו איפה לכווץ, ואיך לדחוף.

קשה לומר איך לפתור את הבעיה מהמידע שנתת.

• פותח/ת השרשור
קשה לענות בלי סרטון, ואני מנחש שמדובר בדדליפט קונבנציונלי.

לפעמים לדחוף את הרצפה מהעקבים עוזר, אבל בדרך כלל עם מתאמן ממש מתחיל אני צריך לגעת בו תוך כדי, להמחיש לו איפה לכווץ, ואיך לדחוף.

קשה לומר איך לפתור את הבעיה מהמידע שנתת.

מסכים עם אלחנן, לא הבאת שום מידע עליו ככה שלא אפשרי לעזור לו. יש אפשרות להעלות סרטון?

באימון הבא שלו אני אצלם אותו.איזה מידע חסר? (וכן הוא עושה כונבנציונלי,הוא לא מצליח לישר גם בסומו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית