הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא קשור ככ לפציעת ספורט

1111111111

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אבל בעיה שמאוד מציקה לי מאוד
ואולי משהו ממכם נתקל באותה תופעה ויוכל לעזור.
אני מתאמן בחדר כושר יש לי גוף יפה עם א"ש נמוך ואני די מרוצה
אני סובל מבעיות במעי ומטופל עי רופא גסטרו
הבעיה שלי שיש לי בטן נפוחה (מעי רגיז) וזה נראה כאילו יש לי כרס (הגוף יפה והבטן הורסת הכל)
הבטן נפוחה בכל מצב גם אם לא אכלתי כל היום
לרפואה אין ממש פתרון לזה והרופא אמר לי שאין ככ מה לעשות בנידון
אשמח אם משהו נתקל באותה תופעה ויכול לעזור לי
אני די מיואש

מוכר. אחרי רוב הארוחות אני ניראת כמו אשה בהריון....נסה לשנות תזונה לפחמימות מורכבות כמו קינואה וכוסמת במקום לחם ואורז. עוזר קצת. גם לחלב פרות יש אפקט מנפח. חלב עזים יותר קל לעיכול.
לרפואה קונבנציונלית באמת אין מה להציע, אבל לרפואה משלימה/אלטרנטיבית כן! כמו דיקור למשל.
אני אישית עושה תערובות של שמנים ארומתרפיים וזה דיי עוזר!

אה... וכמובן ארוחות קטנות.... מבאס, אבל עוזר. עדיף לך לנשנש כול היום ולא להגיע למצב שאתה צריך לאכול ארוחה גדולה כי לוקח לך הרבה זמן לעכל אותה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות
יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות כולל לקטוז וציליאק והכל יצא תקין
אני כמעט לא שותה חלב פרות.רק בקפה בבקר וזהו
עשיתי דיקור ולא עזר לי
נטלי אני אשמח לשמוע על השמנים

נטלי אני אשמח לשמוע על השמנים
זאת לא תרופת פלא, אבל עם אתה מתמיד זה מקל על התופה.
אני לא מומחית ואני לא מכירה את כול ההיסטורי הרפואית שלך, כך שזה יהיה חוסר אחריות מצידי להמליץ אל משהו ספציפי.
אבל....
יש המון מידע באינטרנט! פשטו תרשום: אינדקס שמנים אתריים" תתחיל לקרוא. לכול תמצית יש בערך 15 התוויות רפואיות במגוון שילובים. תבחר 2-3 שהכי מתאימות לך. מוסיפים בערך 15 טיפות ל 100cc של שמן נשא/בסיס. שזה בדרך כלל שמן שקדים או שמן סוסמום. וזהו.
אני עושה את זה כבר 3 חודשים. יש גם שמנים שמרפים שרירים תפוסים. מעולה לעיסוי אחרי אימון!

כמובן שעם יש לך אפשרות כלכלית עדיף לפנות למטפל מקצועי. זה נקרא ארומוטרפיה.
בהצלחה!!!

http://www.ranherbs.com/oils_index.asp?cid=143&pr=4

לפעמים לא מוצאים צליאק בבדיקת דם אלא רק בגסטרוסקופיה,אם אתה אחרי צבא וכבר לא משנה לך אתה יכול להפסיק גלוטן לשבוע ולראות מה קורה.
אם אתה לפני צבא תתעקש לקבל את הבדיקה.
וגם זו יכולה להיות רגישות,בכל מקרה תפסיק לשבוע ותראה מה קורה.

• פותח/ת השרשור
קצת רקע עליי-עד לפני חצי שנה בערך הכל היה תקין בטן שטוחה ואפילו ראו קצת ריבועים.
בוקר אחד קמתי עם כאבי בטן שלשולים ובטן ממש נפוחה
עשיתי את כל הבדיקות לקטוז ורגישות אלרגית למזון כולל צליאק בבדיקת דם גסטרוסקופיה וגם קולונסקופיה.
הכל יצא תקין(כולל כמה פעמים בדיקות דם שתן וצואה שגם שם הכל יצא תקין)
נסיתי גם דיאטת אלימנציה ולא עזר כולל פרוביוטיקה לבטן
עשיתי את כל הבדיקות במכבי כולל הפניות לבדיקות באיכילוב אבל הכל יצא תקין
הרופא גסטרו אמר לי שזה מעי רגיז.
הנפיחות בבטן ממש מציקה לי :(

תנסה להפסיק לשבוע דגנים,קטניות,מוצר חלב וסיבים,את החוסר תשלים בשומן ובשר ותעדכן.

אז יכול להיות שאתה צריך יותר זמן.
לי מצאו רגישות לגלוטן,תמיד הייתה לי בטן נפוחה,כאבי בטן וכו'.
אם תפסיק לכמה שבועות וממש תקפיד על כך,ותאכל הרבה שומן ובשר,ולא לאכול כמעט סיבים אתה תראה שיפור,כנ''ל להעיף מוצרי חלב,זה עושה בלגן בבטן לאנשים רגישים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית